1776
-
#256 Nvidia gf 9500gt 512mb (ez egy módosított 8600-as, kb 20000huf-ért beszerezhető, de bőven megéri. crysist viszi maxon)
amd 4200x2 dualcore
2x1gb Kingston 800mhz kit
Mondom, hogy nem kell hozzá nagy gép :) -
#255 wow! ez télleg szép, te milyen géppel tolod? -
EK1TEP #254 Szép!
Tetszik ez a buja, sűrű növényzet!Adja az erdő feelinget! -
#253 *most -
#252 Tessék:
1.
2.
Szerintem kiváló a grafika, ráadásul remekül van optimalizálva. Sajnos ost siettem, ezért nem tudtam állatot keríteni a képhez, és csak a táborhely körül nyomtam le három printscreent.
3. -
zeoos #251 Madárügyben én a nagy sziget déli részén, a sátortábor magasságában és az onnan jobbra lévő magasles utávi tisztás környékén találkoztam velük a legtöbbször. Leginkább a földön mászkálnak (de tudnak repülni is). Észreveszel egy sötétebb foltot (nem kis dögök ... 8-9 kilósak), de a hangjukat is meghallod már messziről. A nőstény kicsit nyeszlettebb, a hím nyitogatja a farktollait. Csak sörétessel, vagy pisztollyal lőhető le, különben kapsz egy figyelmeztetést amiben felhívják a figyelmedet az etikus vadászatra és a trófea sem lesz a tiéd! Nyomkövetéssel is becserkészheted őket, de hamar észrevesznek. Inkább a bozótosban szeretnek lenni, mint a tisztáson. -
#250 mér ne kapnánk? -
EK1TEP #249 Nekem sem jött még meg :(
Lehet nem is kapunk már? -
#248 nekem meg eddig cseszik megjönni a vip... -
#247 Képzeljétek el, meg lett hosszabbítva a licenszem :) -
EK1TEP #246 Tudnál rakni original képeket is hogy megnézhessem milyen a game?
Grafikára lennék kíváncsi meg a környezetre... -
#245 Ja, remélem nem a háttérképemet nézted, mert azt ps-sel feljavítottam ilyen crysis-szintűre :D
Egyébként, ha valakit érdekel, van egy pár új hátterem :)
Ez nem háttér, csak a kész játék térképe. Bekereteztem azt, amit a bétában bejárhatunk, pedig az is milyen nagynak tűnik!
Ezt a hivatalos oldalról szedtem, nem én csináltam. A színeken módosítottam egy nagyon cseppet.
Ezen a filteren módosítottam egy kicsit.
Ezt teljesen én csináltam, kicsit hajnali hangulata van :)
Erre kifejezetten büszke vagyok, az effektek miatt :D
Erre blur effektet raktam, azért ilyen mosottas -
#244 Pulykát főleg az északi sziget belsejében lehet találni. Csoportosan járkálnak, lehet azonosítani is a hangjukat huntermattel (legyen a továbbiakban hm, ok?). Kövesd a nyomaikat, de vigyázz, inkább guggolva kövesd őkett, mert irtó jó a látásuk, hallásuk. Ráadásul a sziget belsejében sok a szajkó, és azok elkezdenek kornyikálni, ha szaladgász :) -
#243 Egyelőre még nem ememó, csak single van a bétában. Gondolom olyan lesz, mint a dh05-ben, hogy lehet csoportosan cserkelni, hajtani, meg ilyenek. -
ricsa008 #242 na végre lőtem egy szép bikát!
madarat hol lehet lőni? és hogy kehet őt észrevenni? repül vagy mi? -
#241 Wow, ez durván néz ki :) De ez hogy EmEmo? Vadászól, és véletlenül lelő egy másik vadász, vagy WTF? -
#240 Nem hiszem, mert mostanság szokták őket osztogatni. Én már vagy 4 hónapja jelentkeztem, azért kaptam ilyen későn. -
#239 akkor lehet én is csak hónapok múlva kapok mailt? -
vidu01 #238 Én meg téged, mert az vok. -
#237 Sztem most én is pihenek .D -
MelWin #236 Még 20 perc, és léphetek haza. Az biztos, hogy ma már nem játszok, de az is nagyon valószínű, hogy holnap is csak késő délelőtt :) Éjjel egy után már nehezen veszem rá magam a vadászatra :) -
MelWin #235 Nálam rendben működik... 1280*1024, internet explorerben és mozillában is tesztelve. -
#234 Felléptek az oldalra, beléptek, The Hunt menüpont, azon belül az Invertory.
És ha rányomsz pl a ruhára, vagy töltényre, úgy féloldalasan jelenik meg a képe, vagy pl az Callers, nekem meg se jelenik!
A tölténynek is a 243-as a fele képet látom, rajta a menüsoron.
-
#233 Vagy a csodaszarvas :D -
MelWin #232 Mi bugos?
Töltényből van több dobozzal. Ha egy doboz kiürül, akkor újra megjelenik inventoryban.
A stonehenge szerű hely csak szép, de egyelőre nincs ott semmi.
Biztos ott lesz valami über durva instance :D Molten Deer? :) -
#231 Hogy érted? -
#230 Jah, és még valami!
Az invertory menü az oldalon, nektek is BUG-os??
-
#229 Az a Stonehenge, vagy micsoda várrom, ott járt már valaki???
Ott mi van? Me ha odamegyek, akkor olyan misztikus hang játszódik egy pillanatra, azt annyi.
Jah, és ha elfogy a töltényem??? A puskához? Akkor mi van? Nincs tovább??? Marad a sörétes? Meg a kp? -
MelWin #228 Bankkártyával lehet fizetni, itt nem lesz gamecard. -
#227 Sosem játszottam még díjas játékkal; az olyanért hogyan kell fizetni? -
#226 Ha valaki leírja, mekkora a banner mérete, csinálhatok egyet. -
#225 Szerintem ma, vagy holnap. -
#224 Hi all!
Mennyi idő alatt küldik ki a levelet amiben van a serial ? -
#223 Itt van még egy, ez kifejezetten jó lett :D
itt
-
#222 Szerintem írni kell a készítőknek véleményt, hibákat, nameg gondolom minél többállatot lőni. -
#221 Nekem 2.13 -
#220 Na, ha valakinek kell, "upgradeltem" a háttérképet. Lesz még több is, ha érdekel titeket. Csináljak?
háttérkép -
MelWin #219 Jaja... Majd zeoos nyilatkozik, hogy ez hogy is történt :) -
ricsa008 #218 én nem tom igaz-e itt a forumon írták nem rég -
MelWin #217 Nem tudom, engem meglepett ez a hosszabbítás dolog.
Eddig csak 3 féle licenszet láttam: guest - unlimited, warden - 02.11ig, warden - 08.01ig