1776
-
MelWin #336 Kedves Kolléga! Azt az állatot pulykának hívják :) -
MelWin #335 Én gmaillel regeltem, és 01.24 óta tesztelem :) -
#334 Én már lőttem fácánt!!!
Most olyan küldi az egyik, hogy 3-mat is lőjek!
De olyan gennyes állatok, h messziröl kiszúrnak, ha közeledsz!!!
Nagyon nehéz csalni őket! Jah és repüni is tudnak!
Nem egyszer, hallom, h ott van mellettem, de nem találom, erre azt látom, mikor felálltam, hogy száll felfele, és akkor adja azt a csapkodó hangot!
375 feet is eléggé karcos!
Még a 200 feet is gáz, alig látsz el akkora bozótosba, nem hogy 375! PFf
Jah és igen a B&C szerint tényleg a legetikusabb ha közelröl lőjük le!
Nem pedig km-ekről! Háát még ha el is látnánk odáig! -
#333 tehát te gmailel regeltél és megjött a kód? mer akkor nemszóltam :D -
MelWin #332 Nekem is gmailes címem van, mégsem szívatnak. -
MelWin #331 Melóhelyről nem tudom ellenőrizni, hogy elindul-e, de nálam a helyén van a "go hunting" felirat :) -
#330 most lehet azért szivatnak mert gmailos vagyok? -
#329 Nektek sem hajlandó elindulni a játék? Új verzió jött ki, vagy mi? Mert csak az install the game felirat van. -
#328 20 perc?:DA_SDA:_SDA_DAS
Ez itt kb. általában 40perc. Nekem legalábbis... Akárhogy csinálom. -
#327 Nyugi. Ne félts engem:D. A Deer Hunterrel is elvoltam fél évet. És ott is volt amikor 20 percig nem találtál szarvast. Ha meg még is, akkor meg meghallott/meglátott, azt elszaladt. -
#326 Szerintem nem fog neked tetszeni ez a játék. Türelem kell hozzá. Rengeteg. -
#325 mama2 előre leszögezem, hogy te elfogsz benne akadni az első küldetésnél! -
#324 jah -
#323 jöhetne már az a k**va kód -
Solt #322 Köszönöm! Regisztráltam, ízlelgetem, ha megjön a kód! Üdv -
MelWin #321 A teljes verzió kb. őszre készül el, de addig is lesz béta. Jelenleg egy hetes warden licenszeket osztottak (nem tudom, hogy még osztogatják-e), de miután ez lejár, a normál béta folytatódik. A normál bétába is folyamatosan hívják be a regisztráltakat, úgyhogy türelem kulcsot terem.
A játék nem nagy, a tömörített állomány, amit p2p-el szedsz le kb. 350MB, kicsomagolva is 1,5 GB alatt van. A jelenlegi játékterület viszont ránézésre csak huszada, harmincada a teljes területnek, így a végleges valószínűleg "vastagabb" lesz...
A fácánt emlegette valaki :) Az tuti, hogy még nem lőtt, de nemsokára lőhet, mert a roosevelt elk után elvileg a fácán lesz a következő állat, amit bepakolnak a játékba :)
PvP. Természetesen van pvp, a játékban leaderbordsnak hívják :) A versengés itt is adott, csak éppen nem egymást lövitek. Amennyiben valakinek ez hiányzik a játékból, akkor keressen egy olyam modot CS-hez, amiben van szarvas. -
MelWin #320 Helyesírási hibákért és elgépelésekért utólag (és előre is) bocsánatot kérek, de nagyon reggel van még nekem, és az msi wind ilyenkor kicsinek bizonyul :) -
MelWin #319 Egyébként most csinálok két olyan missiont, amiről megy a vita béte fórumon :) 1: Hunt a Mule buck worth at least 6 points from 375 feet or more 2: Take a Whitetail from more than 450 feet Vicces lesz, a 450 láb elég messze van. A lényeg viszont az, hogy a "lőjj minél távolabbról szarvast" küldetések erőteljesen ellentétesek a B&C etikai szabályzatával, ahol pont az van leírva, hogy minél közelebbről kell meglóni az állatot :) -
MelWin #318 Szia!
A kérdés jó, de konkrét választ nem tudok adni. Elvileg van, de hivatalos fícsörként nem olvastam róla, úgyhogy nem tudom biztosra mondani. Egyébként jelenleg még elég sok minden van WIP státuszban, a ballisztika pedig alap követelmény egy realisztikusnak beharangozott játékhoz. -
#317 Ja. Hurrá! -
Solt #316 Üdv Uraim!
Átnyálaztam az eddigi hozzászólásokat, egy dolog nem lett világos ami viszont számomra fontos kérdés: Van a fegyvereknek ballisztikája? :)
Köszönöm... -
#315 Ez de jó! Győzelem a "fúúj védtelen állatokra való lövöldözés" szószólói felett! -
#314 Népszerű témák
1. Euro Truck Simulator
2. Modellautók
3. Ismerd fel a képről az autót
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. A nagy szavazó topik
6. 18 Wheels of Steel Haulin
7. Kézi és az Olimpia
8. The Hunter
9. Test Drive Unlimited
Hajrá! :D -
#313 -
#312 Player versus pig -
karajjj #311 vadász a vadász ellen, te segglyuk! -
#310 PVP? Avagy hogy: én vagyok a vadász te meg a szarvas?:D -
karajjj #309 akkor én mamadisznóra vadásznék... -
#308 lesz benne PVP? -
karajjj #307 úgyis kevés lesz már hozzá a géped... -
#306 :(.
Na nem baj, csak megjön majd egyszer. Deer Huntert imádtam, meg minden ilyen vadászós játékot:D. -
#305 KOCKAMAMA -
#304 egyhamar nem is fog... én tegnap délben regeltem és még mindíg nem jött meg :( -
#303 Dehogyis, most kezdték el osztogatni a kulcsokat. Én már régen regeltem, azért kellett várnom. Várjatok türelemmel :) -
#302 Amúgy hány mega/giga a játék? -
#301 Még nekem se jött meg:D -
#300 Nekem még mindig nem jött meg a kód:C. -
#299 mostanában kezdték el osztogatni a kódokat... amúgy meg majd lesz egyszer teljes... -
#298 Pont ezt akartam kérdezni hogy mikor lesz kész a teljes verzsön:D. -
#297 és mikor is lesz kész a teljes verzió?
(lehet akkor nekünk is kell várni 4 hónapot a kódra?)