The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nincs általános taktika, mert eléggé kiismerhetetlenek az állatok. Szerintem az AI remek, sokáig csiszolták.
A vadászles akkor jó, ha pl. viszonylag magas az aljnövényzet, de nem túl messze látsz egy szarvast. Ekkor szépen lassan odamész a leshez, felmászol, és szemlélõdés, bemérés (spot) után odapörkölsz. Szerintem a lesen való várakozás elég unalmas egy idõ után, de lehet próbálkozni.
Ammo: ingyenes, végtelen mennyiséget kapsz. Minden fegyverhez 3 csomag áll rendelkezésre, mindegyikben néhány golyóval. Csak akkor kapsz új csomagot, ha egy teljesen elfogy. Remélem érthetõ <#wave>#wave>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Egy tipp a végére:
Futni 3 esetben érdemes:
- pálya elején az elsõ szimpatikus erdõrész eléréséig
- puska elsütését követõen 100-200m-rel arrébb
- ha a hangjelzés alapján a vad nagyon messze van (150-200m-nél távolabb). Ezt a GPS-en a mozgó kör jelzi.
Minden más esetben tilos a futás, különben agyonöli a varázst, másrészt sokkal nehezebb lesz a vadak közelébe férkõzni.
A séta akkor megengedett, amíg rátalálunk az elsõ nyomra. Ezután guggolva kell továbbhaladni. Ezt már 50m-en kívül nem hallja meg a vad általában (bár a széljárás se mindegy, ha tõlünk a vad felé fúj a szél, hamarabb észrevesz). A lehasalást nagyon ritkán kell alkalmazni, akkor ha pl. pulykára vadászunk (a sörétes miatt közelebb kell férkõzni hozzá), vagy ha egy szarvas 20-30m-nél közelebb jön. Ilyenkor hasalva kell közelebb menni hozzá, de fel lehet guggolni lövés elõtt.
Az ember ha ráérez a játék ízére Ehhez a recept, hogy szigorúan futás nélkül kell bóklászni + kivárni szemlédõnilövés elõtt. Jó virtuális vadászatot mindenkinek!
A Messages-ben lesz minden küldetés, és nem csak Doc fog adni, hanem mások is. Mindig azt kell csinálni, hogy válaszolgatsz az üzenetekre, és a legvégén már csak egy válasz lesz, amivel elfogadod a feladatot.
Nekem egyszer volt eddig, a "Hail to the King" c. témában, hogy nem tudtam válaszolni az utolsó mondatra, így nem tudtam felvenni a küldetést sem. Jobb oldalt van egy Help menüpont (asszem) és ott van egy Customer support almenü, ott írtam az ügyfélszolg.nak, és fél napon belül megcsinálták, megkaptam a mission-t.
Számomra ez a játék fantasztikus, egyre jobban kiismerem. Akinek van türelme, és szereti az ilyen taktikus, lopakodós játékokat, ahol csak fél óránként dördül el egy-egy lövés, annak maga a paradicsom. Pl. nekem is <#eljen>#eljen>
Going hunting
Adding friends
Buying Membership
Messaging
No more questions
Elvileg a let's do it után már bent kéne lennei a missziónak a missziók között?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Elkezdeném én ha lehetne 😞
Légyszi valaki írja le részletesen, hogyan tudok missziózni. Elõre is köszönöm. Üdv
UI:Amúgy szarvast már sikerült lõni 😊
Suzuki Swift GL 1.3
A grafika nálam 1280 x 800-ban volt, minden HIGH-on, és 4x AA + 16x Aniso Filtering <#vigyor>#vigyor> mellett, ami az FPS számon meg is látszik, a szûrõket levéve nyilván élvezhetõen futna a configomon (laptop: C2D + 8600GT + 4GB RAM)
Maga a game elég gyengus menüvel rendelkezik, ahhoz képest, hogy MMO :eek: , nem tudom, hogy hol vannak a szerverek, nincsenek lobby-k, nincs semmi. Vagy csak én nem játszottam még soha MMO-val, ami így is van. <#vigyor>#vigyor> Tehát be tudok lépni a játékba, ahol nincs senki, nem tudok lobbyhoz csatlakozni, nem tudok semmit sem csinálni. Valakinek 5let?
Suzuki Swift GL 1.3
Account Created
Thank you for signing up. A verification email has been sent to you to activate this account
Meg is jött az e-mail a [email protected] e-mail címrõl, "Email validation for The Hunter" tárggyal, és az e-mailben lévõ linken aktiváltam is az acc-omat. Ezután a web lapon be is tudtam jelentkezni a felhasználónevemmel és a jelszavammal, és van egy Install the Game. Ott le tudom tölteni a klienst, és ennyi.
Suzuki Swift GL 1.3
http://www.gamestar.hu/the-hunter-letoltheto-es-kiprobalhato-a-vadasz-mmo.html
http://www.gamestar.hu/the-hunter-letoltheto-es-kiprobalhato-a-vadasz-mmo.html
Suzuki Swift GL 1.3
köszönöm annak aki segít !
★ G E R Y ★
Háát igen😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Itt én voltam elõbb... te követsz! 😄 Úgy látszik szeretünk minden olyat szimulálni amiben lõni kell! 😄
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
elgondolkodtam rajta hogy én is elõfizessek
Fizetés: végtelenül egyszerû a dolog. Bankkártyával és PayPal-al lehet fizetni. Én mindenképp a PayPal-t ajánlom (én is azzal rendeztem a cechet) a gyorsasága és biztonság miatt: amikor megnyomod, hogy fizetsz, visszakerülsz a Hunter fiókodhoz, és már fel is van upgrade-elve. PayPal regisztráció + megrendelés kb. összesen 10 percig tart.
Ha esetleg nem tudod hogy mûködik a PayPal:
- szükséged lesz 1db internetes fizetésre alklamas kártyára (nem muszály dombornyomott, pl. Visa Electra is megfelel meg még sok féle, de némelyik nem alkalmas erre)
- elmész ide: www.paypal.com
- regisztrálod magad (Sign up)
- Personal / Get Started (ezzel a fiókkal csak vásárolni tudsz, de az jelen esetben elég; teljesen ingyenes a reg. + havi díj sincs!)
- Adatokat kitöltöd
- kapsz néhány emailt / aktiválod a fiókot / bejelentkezel
- a jobb oldalon megjelenik egy olyan hogy "Add BankCard" vagy valami hasonló, erre kattintasz
- megadod a kártyaszámod + biztonsági 4 számjegyû kódot amit a kártya hátulján találsz
- levon a PayPal 400Ft-ot, amit majd jóváír a PayPal fiókodra pár napon belül
- bejelentkezel a The Hunter honlapon
- a fiókodban ide mész: My Account / Hunter Store (ez maga a "bolt")
- kiválasztod a szimpatikus csomagot (elsõ körben érdemes talán a 3 hónapost választani)
- Add to Cart / Proceed to Checkout / adatok megadása / PayPal fizetési mód
- miután rákattintasz a rendelés gombra, átirányít a böngészõ a PayPal oldalra, itt jelentkezz be az adataiddal
- Pay Now gomb
- visszairányít a Hunter fiókodba, ami immár fel van upgrade-elve <#buck>#buck>
ui: Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a honlapról és a fórumról is az jön le, hogy nagyon jól átgondolt, egyszerûen kezelhetõ minden. Ezt a játékot nem csapták össze, annyi biztos.
korábban már kérdeztem, de nem válaszolt senki:
egész pontosan hogyan mûködik az elõfizetés? hogyan kell elõfizetni?
Ez a játék egyszerûen zseniális! (elõ is fizettem egy 3 hónapos csomagot - ami most 4 hónapig hosszabbított <#eljen>#eljen>) Nagyon kíváncsi vagyok, milyen fejlesztések lesznek késõbb, pl. hajtóvadászat (co-op játékmód) nagyon jó lenne.
A grafika nálam 101% 😊 , de a hangulat is a környékén van. Egyetlen tényezõ az ami még kérdéses, hogy mennyi ideig tud lekötni. Szerintem nem lesz gond, mert 1-1 küldetés teljesítése igazi keménydió, és eltart egy darabig.
A játékhoz a regisztráció ingyenes, de ezt az ingyenesen létrehozott fiókot további 2 típusra lehet upgrade-elni:
- Membership
- Warden
Az ingyenes játékban csak 1-2 fegyver, illetve jelenleg 1 lelõhetõ állatfajta szerepel. A Membership tagság egy-két plusz dolgot nyújt, a Warden a legprofibb, ott gyakorlatilag minden aktuálisan elérhetõ dolgot megkapunk. Jelen pillanatban az "Evergreen Hunting Reserve" nevû vadászidény van megnyitva, azon belül is egy kb. 2km x 1km méretû szigetecske, függetlenül attól, milyen Account-al rendelkezünk!
Ezt a kezdõ területet, illetve minden mást is (állatfajok, multiplayer coop. lehetõség) késõbb kibõvítenek, a játék folyamatosan gazdagodik új területekkel, lehetõségekkel, mint minden más MMO játék.
A kezdõterület viszonylag kis méretét az ellensúlyozza, hogy minden
növény, minden négyzetméter jól kidolgozott, valóság közeli.
Játékmenet:
Magát a játékklienst regisztrálás után lehet letölteni, de elõtte egy miniprogramot (EmoteLauncher) kell letöltenünk a fiókunk alatt. Ez a kis program végzi a kliens frissítését is. Magát a játékot a webes fiókunkból vezérelhetjük, ugyanitt vehetünk fel küldetéseket is, és innen is indíthatjuk a játékot.
Fontos tárgy a játékban a "GPS", ami pl. az állatok nyomonkövetésében, és a lelõtt vadak bejelentésében van szerepe.
Érdemes elolvasni a "Quick Start Guide"-ot, mert pl. leírja mit jelent a track, stb. kifejezés, amit értenünk kell, hogy teljesíthessük a küldetéseket.
Billentyûzetkiosztás:
W, A, S, D: mozgás
E: futás / séta váltógomb
Bal CTRL: leguggolás, lehasalás
Bal Shift: felguggolás, felállás
Bal egérgomb: célzás, lövés (célzás után), tárgy használata (ha kézbe vettünk valamit)
Jobb egérgomb: puska levétele a vállról
Space: célzás közben a lélegzet visszafolytása
M: térkép
1-2: fegyver 1-2
3-4: tárgy 3-4
Összefoglalva, elsõre nem egy "akciójáték" képe körvonalazódik, hanem egy komolyan gondolt szimuláció, ami a valósághoz minél közelebb akar kerülni. Dícséretes!
Ha a játékélmény is hasonlóan élethû lesz, akkor megemelem a kalapom!
THE HUNTER coming soon ^^
Elmesélné valaki, kb. mi a lényege, mennyire valóságközeli, stb...? Valóban teljesen ingyenes? Megjelent már a végleges változat vagy még béta van csak? Elõre is köszi!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
www.smart-bus.hu