1776

Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztőiFAQ - magyar oldal


 • macleody
  #1776
  Megjelent az új vadász játék, a Way of the Hunter.
 • macleody
  #1775
  A lost son küldi nálatok működött?
 • buke
  #1774
  Köszi a gyors választ, pont ezt kihagytam :)
 • bajgunar
  #1773
  System ---> Game ---> Reticle Shape "Circle" <--- Ezt kapcsold ki "None" -ra.
  Lehet ez pont, kereszt, kör, pontos kereszt és a színeit is tudod változtatni, na meg a méretét....
 • buke
  #1772
  Sziasztok, most letöltődött nekem egy nagy frissítés a PC-re, ami többek között a képernyő közepére rakott egy pontot és köré egy kört. Ez nekem teljesen felesleges, hogyan tudom eltüntetni ? A "GAME" menüben kerestem,eddig nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm, Péter.
  Utoljára szerkesztette: buke, 2022.06.30. 18:33:45
 • csabush
  #1771
  A legidegesítőbbet elvileg sátorral át lehet hidalni, bárhova lerakhatod és van fast travel. Ettől függetlenül jogos, vannak benne érdekes dolgok, engem leginkább a despawn idegesít, amikor messziről adod le a lövést, aztán kergeted ezer évig, sokszor nem a vérzés áll el, hanem kifut a "rangeből" és megszűnik létezni. One hit is van benne, szívlövéssel nem nagyon megy el, dupla tüdővel se nagyon, fejbe meg nem lövöldözöm őket a Cabella óta, mert ott megujjaztak érte. :D Sok függ a tölténytől és a fegyvertől is, bár ezzel nyilván tisztában vagy.
 • bajgunar
  #1770
  Kb igen. De játssz a Classic-al! Az egy fokkal reálisabb. AI is (szvsz) jobb, és van benne verseny. Sokba kerül felszerelni magad. De versenyeken lehet em$-t nyerni. De ma már sokminden megvehető gm$ -ért is, nem csak em$-ért. És gm$ is nyerhető küldikkel.
  Annyi, hogy rondább. De sűrűbb az állat fauna és van mit találni. Legjobb íj, nyilpuskával menni, vagy plinkingtonnal. Simán lőhető fél óra alatt ~15-20 állat. Naponta behúzható 1-2 dobogós hely is simán. (25-50-75-100-125 em$-eket oszt a dobogón)
  (persze mondom ezt ~1500 óra mióta steam-en van + 1500 óra launcher, + 200 óra beta teszter game után.
  Azért akad egy-két elvetemült, állandóan dobogós 1. helyes gyökér. De azokat a versenyeket ne is erőltesd. Első sose lehetsz benne.
  Beszéltem készítőkkel, ezeket ki akarják venni belőle. Vagyis átalakítani, mert úgy tényleg nem ad esélyt más játékosnak.
  (ilyen távlövő versenyek pl... Van ezer kempingcucca, lemegy völgybe, sz4rrá fújkálja, hívogatja őzet, Felspawnol hegytetőre, s kilövi 630m-ről. Mikor 623m-nél eltűnik az állat. Vicc. De gyerek kilövi..., Esélytelen 1. lenni). De ilyen legnagyobb szarvas, fácán, őz, ezeket simán megtalálni pár óra, pár vadászat alatt.
 • Macropus Rufus
  #1769
  ennek a játéknak egy pozitívuma van: a grafika. Full-ra húzva nagyon szép. A többi meg erősen felejtős. Több mint 2 napnyi játék után (értsd több mint 48 óra) uninstall. Ma lett tele a hócipőm ezzel a szutyokkal. Aki ezt leprogramozta annak mondjuk nem ártott volna előtte anatómia órákat venni, ui. gerincen lőtt élőlény sehová nem fut, tüdőn lőtt meg nem fog még 1,86km-t futni. A fejbe lőtt állatok azonnal meghalnak stb. Ezek ebben a játékban ismeretlen dolgok. A vérző állatnak nem áll el a vérzése 500-600m alatt. Nem egy eset volt, hogy a láttam, hogy a vad jobbra megy a nyomok viszont balra mutattak ua. az állat jobbra volt ui. láttam. De a legidegesítőbb, hogy nincs mentés. Tehát ha a játékot a bázistól jó messze abba hagyod és kilépsz akkor a táborodtól kezdi újra, tehát a ismét gyalogolhatsz jó sokat, hogy ott folytasd ahol abba hagytad. Ez akár 20-30 perc is lehet. Tehát az én 48 órámból legalább 30 azzal ment el, hogy mászkálok. Ez egy sétaszimulátor aminek szép a grafikája. Szóval ha pontoznom kellene akkor 10 pontból max. 3-at kapna, de csak a grafika miatt. Mert az tényleg szép. A táj szépen van kidolgozva, még a felhők is mozognak, változik az időjárás stb. A vadászat része 0 pont.
 • gunjack
  #1768
  Sziasztok. Nemrég kezdtem el a játékot.Nem igazán értem még a menü rendszert....Hány fegyver lehet nálam? Volt ugye az alap puska és vettem egy csigás ijjat is.Hogy tudom előhozni?Most csak az alap puska van de az is lőszer nélkül..
 • endy papp
  #1767
  Akkor már az sem vadászat volt hanem mészárlás.
  Van még mit foltozni a játékon.
  Most egy kis időre pihentetem,asszem,mielőtt az ilyenek miatt,elmenne tőle a kedvem......
 • garaib
  #1766
  Összeakadtam egy sziklás terepen kb. 30 darabos gímszarvas rudlival, 27 ezret kaszáltam. :)
 • endy papp
  #1765
  Na már teljes a "trófea" gyűjtemény

  Ilyet is lehet találni,persze kis híján a világ végére ,mentem érte...
  Agancsot már rengeteget találtam,kisebb vázát is már asszem 1-2 ilyet ez az első
 • endy papp
  #1764
  No itt a Bison mészárlás...

  Ami még bugos ,vagy csak így sikerült megcsinálniuk,a zónák (pihenő,táplálkozó) különböző fajoknál ha közel van egymáshoz ütik egymást,felülírják,így aztán nehéz pontos képet kapni....
  Nem egy helyen és fajnál sajna ugyan ezt tapasztaltam.
  Gondolom így volt megint egyszerű megcsinálni a programot.....vagy csupán erre nem gondolt a készítő....ezeket az anomáliákat mind ki kellett volna szűri a béta tesztek során ,nem bohóckodással elütni az időt.
  Láttam nem egy közvetítést..... a "béta tesztről"...
 • endy papp
  #1763
  Ja bug az van benne rendesen.
  Tegnap hegyet másztam megint,igaz találtam egy rohamsisakot is ,de igazából új területeket fedeztem fel.
  Majd jött a Bison mészárlás...dobok fel vidit majd...
  Valahogy nincs bele tervezve az állatok mozgás területébe a terepviszonyok változása,ezért aztán lépten nyomon beakadnak.
  Igazából ha már ennyit kutyagoltam leszedtem mindet.

  Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.16. 09:40:58
 • Forrest Tomee
  #1762
  Ez nagyon fura, hogy kaptál rá gold-ot. Level 2 - minor is elég kicsi ált 4-5 felett szokott gold lenni. Lehet ez is bugos még.
  A hívó lvl. szintje nekem nem esett le, hogy a karakter aktuális lvl-jére vonatkozik.
 • endy papp
  #1761
  Köszi a magyarázatot.
  "A 100% kell a gold és diamond trófeákhoz."
  Amint a mellékelt ábra mutatja nem kell.
  Én ahogy látom az érmekhez nem lényeges a "consecutive harvest" értéke,igaz csak 1 Goldom van,a Diamond az valóban mind 3 100%.

  A hívók megvétele,szintektől függ oda is van írva level...Vagy nem ere gondolsz?

  Igazából nem tudom mik számítanak bele hogy milyen érmes lesz az adott állat.


  Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.15. 20:32:02
 • Forrest Tomee
  #1760
  Elvileg az lenne a célja, hogy ha meglő a játékos egy állatot akkor azt szedje is össze, ezért minden meglőtt és begyűjtött állattal 20%-al nő a pont. Ha elkóborol az állat és nem találod, akkor csökken az érték. A 100% kell a gold és diamond trófeákhoz.

  Nekem nincs gondom az állatok megtalálásával a vérnyomokat követve. Sajnos itt úgy csinálták meg, hogy még tüdőlövéssel is simán elbotorkál elég messzire (függ a fegyvertől). A gerinc és szív az általában, ahol összeesik azonnal.

  MInden állat elejtésével(illetve ? jelek felfedezésével) XP-t kapsz. F1 hunter->profile card ott látod mennyi xp kell a következő szinthez.
  Szintenként kapsz skill pontot és perket felváltva, tehát pl. lvl10 1 skill pont, lvl11 1 perk pont.
  Ezen felül a használt fegyverek után kapsz az adott fegyvernek való skill pontot, ami újabb dolgok megvételéhez feltétel.
  A hívókhoz még nem jöttem rá, mi alapján adja a skill pontokat.
 • endy papp
  #1759
  Ennek a "consecutive harvest" akárminek hogy kell megfelelni hogy 100% legyen,vagy miért is rakhatták bele???
  Úgy vagyok vele legyen min.Bronz vagy nagyobb azt a többi nem nagyon izgat ha már így oldották meg.
  Most már ha lehet ,ha nem hirtelen kell lőni csak a nagyokat szedem le,persze ehhez ki kell választani ha lehet ,no meg ha van köztük olyan.
  A minap egy egész kondából kellett kiszűrni melyik a legnagyobb...
  Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.15. 19:37:55
 • endy papp
  #1758
  Ja köszi megvan azt pont nem néztem....
 • endy papp
  #1757
  Na igen nekem is fut a legmagasabb beállításon a kezdetek óta semmi gondom vele inkább csak az amiket te is sorolsz.
  Nyom akkor tűnik el már nem először tapasztaltam mikor rengeteg állat van egy helyen egyet kilősz ,ha nem esik ott össze akkor ,szó szerint bottal ötheted a nyomát ,
  Amúgy nekem így is bejön ,már 85 óránál járok,ennek,szerintem 70% felderítés ,picit uncsi ,de majd megtérül,rengeteg hely van ahova csak be kell mennem min. gyaloglással és szerintem hullani fognak....megvannak a zónák ,már eléggé kezdem kiismerni az állatokat,persze mindig okoznak meglepetéseket de így jó....
  Azt le tudnád nekem írni a sikll pontokat mi után adja és egyáltalán lehet valahol követni hogy áll épp,vagy ezt mindig egy adott állat elejtésével honorálja.
  Mostanában nem kapok.
  A perket tudom hogy a szintek után adja ,ha jól vettem ki,de nem biztos..
 • Forrest Tomee
  #1756
  Nézegetem egyébként a Steam fórumot, de amiket emberek felsorolnak semmi hiba nem jelentkezik nekem.85 órám van benne eddig és se crash, se nyomok eltűnése bajom nem volt egyszer sem.
  Inkább játékmechanikai gondjaim vannak, beakadó állatok, túl sok gyaloglás, az íj olyan zajt csap, mintha puskával lőnék és ez a cons. harvest dolog teljesen elrontja a trófeára lövünk élményt.
 • Forrest Tomee
  #1755
  Másik mapra úgy tudsz átmenni, hogy a térképen lenn a jobb alsó sarokban van a 'Show reserve selection' gomb és az felhozza a 2 mapot.
  Utoljára szerkesztette: Forrest Tomee, 2017.03.15. 17:00:37
 • endy papp
  #1754
  Nem ajánlom senkinek a perk,skill visszaállítást ,azon kívül hogy nehezen össze gyűjtögetett14000 pénztől megszabadított(mind egy mert puskát úgy sem akartam venni ami meg majd kell addigra úgy is összejön) semmi haszna nincs szerintem ,ugyan az a menü maradt.
  Azt írták jobban testre szabható,csak tudnám mi a jó.....
  Kezdem azt hinni ott valami dilettáns csapat dolgozik mert ahelyett hogy a játékban hemzsegő bugokat szednék ki helyette új értelmetlen idióta funkciókat tesznek bele.
  A meglévőket kéne megcsinálni hogy működjenek.
  A mai napig úgy tudok a másik mapra átmenni hogy indítok egy multi gamet ott beállítom a másikat kilépek,persze nem a menübe mert azt mindig nem tudták megcsinálni egy kész játéknál amit már nem tegnap adtak ki.....majd vissza.
  Viccnek is rossz ezen része...
  Még szerencse nekem nincsenek különösebb gondjaim tudok vadászni a hibáival együtt is mert gondolom még maradt benne rendesen.
  Azt is feltételezem, fél év múlva sem tudják megcsinálni olyanra amilyennek kikiáltották.
  Csak tudnám az a sok béta teszt és tesztelő mi a retket csinált hetekig vagy tán hónapokig ,mikor a megjelenés után pár órával majd minden hiba előjött ....
 • endy papp
  #1753
  Egész kezdek bele jönni a távlövésbe....

 • endy papp
  #1752
  Azt tuja valaki hogy a skill pontokat mikor és mire adja a játék????
  Vagy egyáltalán meg lehet valahol nézni hogy áll épp az ember??
  Egy róka vadászat.
  Ennyire nem volt egyszerű elég sokat kellett utána menni mire meg....
 • endy papp
  #1751
  Itt aztán volt népsűrűség ,volt választék....
 • endy papp
  #1750
  Melyiket is.....

  Maci pihenését megzavartam...

  Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.14. 13:47:12
 • endy papp
  #1749
  Mikor rád ront a koca,sokat nem tehetsz...
 • endy papp
  #1748
  Bocsi csak ezt a spoiler dolgot soha nem használtam ezért próba volt
  Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.14. 09:42:08
 • endy papp
  #1747
  Ja ja persze majd url,ben rakom ki úgy nem foglal helyet sokat.
  Köszi az infót az íjról.
 • Forrest Tomee
  #1746
  Endy, megteszed, hogy a képeket, videókat berakod spoiler tagok közé és akkor kicsit olvashatóbb lesz az oldal?

  Kár, hogy a nyulakért nincs jutalom. Remélem jön valami DLC, ahol lehet kisebb állatokat, madarakat is vadászni.
  Tegnap megvettem a 70-es íjat. Lényegesen erősebb. 30 méternél nem próbáltam még messzebb, de ebből a távból minden törzsre leadott lövés átvisz valami vital szervet.
 • endy papp
  #1745
  A disznó mindenit, mennyi coca...
 • endy papp
  #1744
  Egy újabb holdfényes maci vadászat.

  Elég jól feltérképeztem ezt a mapot,persze még nem mindent,de most átruccanok a másikra,no meg gondolom már mindenki unja a medvéket,és mondjuk annyira nem,de a másik mapon még sok a felfedezetlen "kérdőjel".
  Mindjárt egy érdekesség ,lőttem két tapsi-hapsit igaz nem kaptam érte pontot de mindjárt kettő is meglett.
  Még mókust kell lőnöm és minden meglesz....D.
  Azért a lelövésüket nem vettem fel kegyeleti okokból...

  Így nem volt nehéz puska végre kapni őket...
 • endy papp
  #1743
  Blacktail Deer vadászat.
  Mondjuk szerintem valami nem kerek mert pont úgy néznek ki mint a White-k,legalább is a claassikhoz képest egyformák ott jobban eltértek egymástól,de lehet csak nekem fura.
 • endy papp
  #1742
  Megeresztettem egy távoli lövést coyote-ra,talált de csak épp hogy ,vér is csak kevés,kb,60-70 méter lehetett,mondom követem kivi leszek meddig szaladt,szerintem lement a térképről....
  Hát feladtam ezek után....
 • endy papp
  #1741
  Nekem csak 5.1 van igaz nem fejhallgató formájában ,lehet az kevés.....
  Ehhez nem kellett.

  Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.03.13. 18:05:10
 • garaib
  #1740
  7.1 fejhallgatóval,pedig egyből meg tudod állapítani az állat tartózkodási helyét.
 • endy papp
  #1739
  Éjjeli holdfényes maci vadászat.
  Azt vettem észre ami maxi. pozitívum hogy ha hangot adnak ,mikor már a közeledben vannak,mocorognak ,akkor amerre tartózkodik az állat és arra fordulsz erősebb a hang,így könnyebb beazonosítani,persze ezt most csak azért tűnt felmert beakadt megint a fába és nagy zajt keltett,de majd még figyelem.
  Most hogy fejlesztettem a profilom,már spottolás esetén látom az állatról az infókat ,érdemes é rá menni ,milyen besorolás,stb..
  Még ezen nem mert régebbi felvétel.
 • Ludowik
  #1738
  Szerintem ez az íj zajosság hiba ,mert ha le is lövöm.A 100 méterre lévő totál az ellentétes oldalon takarásban mozgó szarvas is elszalad igaz visszahívható idővel. Én nem hagytam annyiban és addig hívogattam őket míg le nem szedtem három hímet és négy nőstény fehérfarkút. Kipucoltam a helyszínt. A biztos lő táv nálam negyven méter annál messzebb nem is lövök. A hétből négy tűzbe rogyott ebből három tüdő de átmenő,egy meg picit magas lett gerinc. A többi se nagyon vitte messzire a szívlövésért kellett kutyagolni a franc megeszi. Nekem alap a célzóm még és 13 szinten vagyok
  Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.03.13. 15:15:01
 • endy papp
  #1737
  Moose vadászat.