50 milliót kap Toby Maguire a Pókember 4-5-ért?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azthittem a SATANS'S ALLEY-t forgatja Kirk Lazarus-sal<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
"mióta mûködik így a társadalom? ugyan már."
Hát éppen ez az...
Hát éppen ez az...
Jaj, de utálom ezt a Toby gyereket! Nem elég, hogy ellenszenves, de még tehetségtelen is.<#levele>#levele>
Arra nem vennek merget, hgy visszaesne...
Csak Kirsten Dunst-ot ne... ronda, mint a lõtt seb, nem egy tipikus Mary Jane...
illetve bevétele....
legyen több effect meg akció és kevesebb nyál.
pff.....akkor meg azért fikáznád le mert csak az akcióról meg az effectekrõl szólt volna.
mellesleg Toby nélkül biztos , hogy visszaesne a 4 és az 5 nézettsége
pff.....akkor meg azért fikáznád le mert csak az akcióról meg az effectekrõl szólt volna.
mellesleg Toby nélkül biztos , hogy visszaesne a 4 és az 5 nézettsége
persze igazad van. csak nekem alapban unszimpatikus a srác, szal... így jártam 😊 de a lényeg a lényeg. legyen több effect meg akció és kevesebb nyál.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Igazságtalan a fizetség a színészeknél, de képzeld el, ha a Superman 1-4-et nem mindig Chris Reeve játszotta volna el. Nem lenne hiteltelen egy kicsit az egész?! Maguire egy kicsit "zsarolhatja" a kiadót, úgy is tudja, hogy õ kell a szerepre. Nem véletlen, hogy Steeve Jobs is visszakerült az Applehoz, az õ gyereke volt.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
"Biztos ér annyit a munkája, mint 1000 mérnöké, vagy pár ezer õstermelõé, kõmûvesé, ipari dolgozóé?"
mi ez a demagóg baromság?😊 mióta mûködik így a társadalom? ugyan már.
ha a stúdiónak 500 millió nyereséget hoz és úgy érzik, hogy mással csak 400 millió jönne be, akkor 100M alatt bármennyit adhatnak neki, még akkor is megérdemli. hadd döntse el a munkaadó, hogy mennyit ér meg neki a munkavállaló. ha megéri a befektetést, akkor csak hajrá. nem véletlen, hogy a hazai médiaemberek is remekül keresnek - tipikus példa gáspár gy., aki egyedül adja el a mûsort és sokan hõzöngenek, hogy mennyit kap érte, holott még rútul alul is fizeti õt az rtl, ha megnézzük, mennyit keresnek rajta. (sokszorosát) és az tényleg oneman show.
mi ez a demagóg baromság?😊 mióta mûködik így a társadalom? ugyan már.
ha a stúdiónak 500 millió nyereséget hoz és úgy érzik, hogy mással csak 400 millió jönne be, akkor 100M alatt bármennyit adhatnak neki, még akkor is megérdemli. hadd döntse el a munkaadó, hogy mennyit ér meg neki a munkavállaló. ha megéri a befektetést, akkor csak hajrá. nem véletlen, hogy a hazai médiaemberek is remekül keresnek - tipikus példa gáspár gy., aki egyedül adja el a mûsort és sokan hõzöngenek, hogy mennyit kap érte, holott még rútul alul is fizeti õt az rtl, ha megnézzük, mennyit keresnek rajta. (sokszorosát) és az tényleg oneman show.
Qvára nem érdekel a többi pókember INKÁBB VÁROM A VENOMOT. Remélem jóval sötétebb és keményebb lesz mint a pók 3-ban szereplõk kis köcsög alakításánál.
Biztos ér annyit a munkája, mint 1000 mérnöké, vagy pár ezer õstermelõé, kõmûvesé, ipari dolgozóé? Biztos ennyi pénzt érdemel? Ki dönti ezt el? Ki döntötte ezt el? A társadalom, vagy esetleg összeszövetkezve pár kopasz köpcös vagyonos kiadómogulnak sikerült ezt elérnie, szivarral a kezében egy mahagóni iróasztal mögött, a film ipari (és egyéb szerzõi joggal védett) termékek árának rögzitésével, hogy idáig jutottunk? Lehet, hogy a film letöltések és kalózkodás egy fajta természetes kiegyensúlyozó erõként, végre véget vethetne ennek az õrületnek, és lezárul a milliárdos színészek korszaka ? Ha hagynák érvényesülni, valószínû...
Talan kevesebbet kene fizetni a szineszeknek es talan kevesebb lenne az ilyen-olyan jogdij es talan olcsobb lennenek a filmek.
mondjuk az azért más dolog 😊
Ha még mindig Sean Connery játszaná, akkor egy 75 év körüli vénember lenne James Bond? kicsit bizar! 😊
Egyébként én nem is azt mondom, persze jó hogy õ fogja játszani, de most valahogy, legalábbis engem hidegen hagy, hogy most mennyit perkáltak neki azért hogy elválalja
Ha még mindig Sean Connery játszaná, akkor egy 75 év körüli vénember lenne James Bond? kicsit bizar! 😊
Egyébként én nem is azt mondom, persze jó hogy õ fogja játszani, de most valahogy, legalábbis engem hidegen hagy, hogy most mennyit perkáltak neki azért hogy elválalja
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
jó is az ha nem akarnak mást a szerepre, ne legyen ebbõl is james bond<#worship>#worship>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊