Festés számítógépes gondolatirányítással
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is akar csak 1 terdkalacs is olyan bonyolult, h azt mestersegesen megepiteni ma meg nem lehet, plane nem jobbat.
Az egesz emberi test egy egeszet alkot, amiben minden mindennel osszefugg.
A terdizulet nem csak hajlik, hanem a stabilita, rugozas, stb rendszerbe illeszkedik 100%-osan. Ebbol kifolyolag az sem mind1 pl. hany gramm, milyen surusegu az imlantatum. A folyadekaramlasokat (ver, nyirok, stb) ill a kemiai kotodeseket siman befolyasolhatja egy implantatum magnesessege.
Na meg pl a chi aramlasrol nem is tudunk sokmindent.
Szal 1et ertek. 😊 Messze van meg a kiborg korszak, viszont akinek feltetlenul szuksege van ra, azon kiserletezhetnek, hiszen neki is megeri.
Az egesz emberi test egy egeszet alkot, amiben minden mindennel osszefugg.
A terdizulet nem csak hajlik, hanem a stabilita, rugozas, stb rendszerbe illeszkedik 100%-osan. Ebbol kifolyolag az sem mind1 pl. hany gramm, milyen surusegu az imlantatum. A folyadekaramlasokat (ver, nyirok, stb) ill a kemiai kotodeseket siman befolyasolhatja egy implantatum magnesessege.
Na meg pl a chi aramlasrol nem is tudunk sokmindent.
Szal 1et ertek. 😊 Messze van meg a kiborg korszak, viszont akinek feltetlenul szuksege van ra, azon kiserletezhetnek, hiszen neki is megeri.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ö az eredményérõl beszélt.
az evolúciónál egyszerûbb mechanizmus nem nagyon létezik akár idézõjelbe rakod, akár nem
Szerintem implantátum esetében a "nem kevesebb" automatikusan "több"-et jelent.
Nem fárad el, javítható, nem érez valódi fájdalmat.
Persze ettõl még nagyon messze vagyunk...
Nem fárad el, javítható, nem érez valódi fájdalmat.
Persze ettõl még nagyon messze vagyunk...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Persze mielõtt megjegyezné valaki, hogy vannak implantátumok (mûködõk). Elsõsorban olyanokra gondoltam, amik által az ember nem lesz "kevesebb", mint volt. A "több" pedig majd jön utána.
Ez szerintem még naggyon sokáig nem fog megvalósulni. És most nem demagógként jegyzem meg, de az emberi test mûködését még nem tudjuk szimulálni sem, nemhogy implantátumokat, vagy hibrideket hozzunk létre. A megértés már csak-csak mûködik (mármint, hogy az ember mûködése, mint olyan), de a miérteket nem igazán tudjuk. Mi-miért jött létre nevezzük "evolúció" során. Az emberi test és annak mûködése nem kicsit összetett...
jo meglatas shrike. szerimtem azt is megeljuk.
Sztem ilyen kaliberû technikával nem ezenkéne gondolkozni, hanem azon pl hogy ha van egy beteg, béna lábbal pl, akkor a tudat meg ezek a fejben vannak (gondolom), akkor leválasztani a fejet a testrõl, és egy uj, mondjuk klonozott testhez csatolni...