1093
-
#204 link link link -
gyuri12 #203 Nem kell jó angoltudás,csak nagy szókinccsel kell rendelkezni;) -
Curesz #202 háhhá:D most nagyon jó küdletésen vagyok túl, ilyen haloween volt a suliba, és volt akit megkellett dobálnom tojással, vagy alá dobni vmi labdákat amitől elcsuszott, meg a hátára ragasztani h rúgj meg xD -
#201 Tetszett ez a küldetés. Mondjuk mire megtaláltam a férfi wc-t, a dagi simán összehúgyozta magát :) -
#200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mininován 3 seed 750 peer LOOOOL:DDDD -
#199 SPOILERBEN LINKT!!!! -
#198 oroszul kell tudni!!
am nekemis még vagy 3 óra van :S -
#197 Konzol átiratoknál ez gyakori, nem renderelik újra a videókat. A Jade Empire-nél is frankó volt, amikor a tűéles grafikájú játék közben bejött egy xboxra készített ratyi átvezető. -
TomDantes #196 Na, jó ez a játék...csak anyira konzolos...az irányítás meg hasonlók.
Denem baj, ez az egy gond van csak vele, a GTA-ig pont jó lesz -
Curesz #195 Az a baj h kell jól tudni, mert feliratok nicnsenek:) de számomra minden érthető eddig:)
Küldikről már írtam:) van hoyg vissza kell szerezni vmi tárgyat,szekrényfeltörés vagy verekedés alapján, vagy van h vkit kisérgetni kell, de igazábol ezt így nemtudom elmondani:D de jók nagyon és változatosak:) ruházkodás van, jármávek hát eddig gördeszkám van, de biztos lezs más is, egyelőre még csak a suli területén mehetek:/ jah meg lehet tanulni új harcmozdulatokat:D -
#194 Kell jól tudni angolul a játékhoz? -
#193 még 3-5óra és lennvannnnn:D -
#192 nekem képek és videk alapján nagyon bejövős.kiváncsi leszek miylen a game.jó a bunyó?és milyen jellegű küldik vannak.ruházkodás,karakterválasztás van?járművek? -
Curesz #191 Nemtudom h kell e hozzá olyan gép:/ nekem eléggé jó gépem van szal ilyenekkel háL' isten sosincs gond...
Amúgy a játék 5ször szebb mint az átvezető videók az biztos:) -
#190 Ez eddig nagyon f@sza játék! -
#189 kell hozzá az a gép, ami a gépigényben szerepel? mert nekem nem felel meg, bár töltöm le (a bolt polcáról), azt kiderül :D
a képeket nézve kell :| -
xido #188 azt nézem,de lehet csak nekem csalóka,hogy a játék szebben néz ki,mint az átvezető videók -
Curesz #187 Nah most meg pl, ez a tökéletes nyomorék megkért rá h kísérgessem a suliig, meg a wcre, meg a szekrényéhez, mer mindneki szétbombázza, úgyhogy megvédtem és sajnos aki rátámadt, azt ki kellett hogy fejeljem a teste alól:/
-
Curesz #186 hát, pl az egér bal gombjára állítottam az ütést, meg a sprintet az E-re akkor a a használat gombot meg az f-re, amúgy az a para h engem már másodjráa dob ki hibajelentés küldésével egy 40perc után -
#185 Miket állítottál át?
Én nem sok beállítási lehetőséget találtam :( -
Curesz #184 Hát most hogy átállítottam 1-2 dolgot, mostmár full jó:) néha a kamera kicsit zavar:/ de jó mer nagyon egyszerű, verekedés is jó lett:)
-
hitch #183 irányitás milyen?
-
Curesz #182 háát, volt egy dagadt csaj akinek visszakellett szerezni a csokiját, meg most az uccsó küldetésem az volt, hogy fel kellett mászni egy fára a focipályánál, és lecsúzlizni a játékosokat:D, és miközbe csinálod a küldiket beléd kötnek ien bandatagok:D csak para me ha leállsz verekedni(mint mindig xD) akko lekell zúzni őt is a haverjait is, meg még jön a pedellus is XD, meg közbe bejárkálhatsz tanórákra is:) feltörhetsz szekrényeket:) vehetsz ruhákat:D full szabad az egész -
xido #181 na végre olyan portolás,ahol a billentyűt írják ki,nem pedig az ikonokkal jelzett baromságot,hogy aztán találd ki mi melyik:) -
#180 Nagyon király!
És amúgy van valami "fő cél" a játékban? Meg milyen stílusú küldetések vannak? :D -
Curesz #179
-
n3whous3 #178 1 óra telt el azóta :OOO KÉPTR!!!!! -
Curesz #177 nah mi ez a csönd? mindenki játszik?:D -
#176 ahh, nekem sztem csak a jövő héten lesz meg:( nincs vki innen Óvárról?:D -
hitch #175 :D üsd le öket a ge..be!én sulimba én is igy szoktam:D -
Curesz #174 jó lesz ez:) csak az irányítással nem vagyok kibékülve, bocs a sok kommentér csak az élmények xD -
Curesz #173 viszont, ahoyg iyg ránézek a térképre, nem kicsi a bejárható terület:D bár az elején csak az akadémiába lehet nyomulni:/
U.i.: máris benézett 2 srác:D -
Curesz #172 hoppáá...nemtok print screennel fotozni a játékba:/ fraps meg most nincs fent:( nem vok elájulva:D de ennek a játéknak nem is a grafika a lényege:) -
xido #171 Valaki nem tudja hazai boltokba mikor kerül majd?..Mert megéri a többi R* játék mellé tenni egyszer:) -
#170 Emiatt teker nálam is a FlashGet most... -
Neoncsoves #169 13 perc oszt lent van x-O -
Curesz #168 háháháháháh xD -
hitch #167 nyugodtan játszál vele nem kell azonnal kibirjuk azt a kis időt. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dobjááál már képeket az picsába is XDXD -
Curesz #166 nemsokára dobok képeket;) -
n3whous3 #165 fasza, már sze*** veszem is ^^