Bully: Scholarship Edition

← ElőzőOldal 22 / 22

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Akkor örülhetsz, a PC-re megjelenõ Scholarship Edition a következõket tudja pluszban az alap PS2 verzióhoz képest:

- 8 új küldetés
- 4 új tantárgy (biológia, zene, matek, földrajz)
- új tárgyak és ruhák
- enyhén szólva jobb grafika, ld. #28

John Cena
ha PC-re is jön akkor fasza kis game lessz!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
egyik kedvenc gamém de csak PS2-re van meg az ALAP verzió!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Firerock
én egyáltalán nem sajnálom a grafika hibáit
legalább az én gépemen is futni fog<#eplus2>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ChuckyHUN
GTA4 nmmellé zsííár plusz fav

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Bil Ur Sag
Megérdemli a topicot. Nagyon szuper játék 😉 Majd meglátjátok.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

rotator
Akkor képzeld el, hogy nézhet ki a Wii-n, meg ps2-n! 😄
Bully összehasonlítás

az nem PC-s, csak egy régebbi trailer az Xbox-os és Wii-s megjelenés elõttrõl (gondolom X360-ról van)
n3whous3
semmin nem toltam, csak eléggé felkeltette a figyelmemet, hogy az elsõ hsz-ben szereplõ PC verziós videó reklám és nézd csak meg hogy néz ki...

púúúúú

rotator
Min toltad? A videók alapján eléggé drasztikus különbség van az egyes verziók között. Remélhetõleg PC-n még rátesznek egy lapáttal. 😊

rotator
Jaja!

Bence94
tökéletes!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

akkor legyen ilyen?
Jó gém kitoltam bogzon 1000g-re 😊

Igazi kápó lettem már 😛

n3whous3
Fasza lesz

Leszámítva a grafikát, de azt kurvára leszámítva 😞

púúúúú

jaj még1x elküldte.bocsesz

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Kicsit lol😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

rotator
Ez jó lesz, esetleg a sárga keretet teljesen körberakhatnád!

már csináltam egyet, csak berakásra vár
ilyen:
rotator
De igen, most már mindegy, bár végülis írtam hozzá plusz infót! 😛

Hát ez nem Spoileres ? :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsit lol😄

Bannernak?

elsõben linkeltem egy bazinagyot
vagy nálatok az nem látszik?
rotator
PC-s borító:

Érdekessége, hogy az alján ott figyel, a "Contains Original Soundtrack" felirat, ami azt is jelentheti, hogy tartalmazni fogja a korábban szeparáltan megjelent audio CD-t.

yeah😄

rotator
Ez gyakorlatilag egy autók nélküli, iskolában játszódó GTA, helyenként minijátékokkal tarkítva (á la Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude).

RoR zsozso
Akkor ez olyan pokoli szomszédos?? 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Azt tudok igazából is és élethû 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

sulis balhék.Am benne van a nevében Bully=valakit agyon szívatni

RoR zsozso
Én nem játszottam még vele 😄
Amúgy mi a lényege??
Szétlõni az embereket Rambo módjára,vagy csak sima "sulis" balhékat rendezni pl:bunyók stb. ??

én végigtoltam haverrnál x360-on a scolarship editiont és nekem nagyon megtetszet.várom a pc-s megjelenést😄

RoR zsozso
Nem rossz 😄

Októberben 24-én PC-re is érkezik a Rockstar Vancouver játéka.

story röviden:
Jimmy Hopkins egy igazi bajkeverõ. A srácot, ahol csak megfordult, minden iskolából kirúgták durva tréfái miatt. Jimmyt édesanyja egy bentlakásos suliba küldi, hogy ne kelljen vele foglalkoznia és élhesse életét. Ettõl a ponttól kezd a játék GTA-ra hasonlítani, csak itt egy kamasz srác bõrébe kell belebújnunk. Eleinte csak az épületen belül mozoghatunk, ami nem is olyan kicsi, mivel rendelkezik tornateremmel, focipályával, uszodával, mûhellyel és még jó pár helységgel, ami arra ösztönzi Jimmyt, hogy valami hatalmas balhét csináljon.
src: 576.hu

trailer:

[ Hivatalos oldal ]
← ElőzőOldal 22 / 22