Uwe Boll játékot készít
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a videon látott grafikai szint szerintem max a Half-Life szinvonalát üti meg. Hangulat, játékmenet, élmény szempontjából viszont az sokkal jobb.
Boll csak 10 évvel van lemaradva (1998-ban adták ki a HL-t) JA és mondtam már? azota van már HL2 is ... õ ezt bizonyára nem tudja, és Crysis-t sem látott.
Boll csak 10 évvel van lemaradva (1998-ban adták ki a HL-t) JA és mondtam már? azota van már HL2 is ... õ ezt bizonyára nem tudja, és Crysis-t sem látott.
Majdnem.
Csakhogy egyszerûen fogták a Crysis motort és majdnem nulláról újra írták.
Csakhogy egyszerûen fogták a Crysis motort és majdnem nulláról újra írták.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Postal film állat volt. Hétszer is elröhhentettem magam. Megszámoltam...
"2-3% az eredeti kódnak totál u.a. benne"
Ez milyen már, kilóra kódot. Hát ha elég strukturáltan írták, az a 2-3% kb a függvények fejléce:-P De komolyan, 2-3% az olyan algoritmus, ami tök ugyanaz minden 3D engine-ben, mert nem lehet máshogy megcsinálni.
Ez milyen már, kilóra kódot. Hát ha elég strukturáltan írták, az a 2-3% kb a függvények fejléce:-P De komolyan, 2-3% az olyan algoritmus, ami tök ugyanaz minden 3D engine-ben, mert nem lehet máshogy megcsinálni.
Szerintem nem olyan rossz.Talán az unreal engine-re emlékeztet a látvány így elsõ blikkre.A crízist meg még megse néztem,de nemhiszem,hogy valaha megis fogom.
hát éppen nem ronda, de a látványvilág engem sem fogott meg...
elég mû
elég mû
2-3% az eredeti kódnak totál u.a. benne, amúgy igen, nagyon alaposan átdolgozták.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ronda.
hát ez érdekes, ilyet még senki nem mondott rá 😄
hát ez érdekes, ilyet még senki nem mondott rá 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vagy nem és a jelenleg létezõ legszebb FPS, amíg a FC 2 nem jön ki, mely nem mellesleg szintén a Cryengine-el készült.
Crysis egy ronda gagyi xar.
És de, láttam maxon is.
Boll: gondolkozhatnál az öngyilkosságon.
És de, láttam maxon is.
Boll: gondolkozhatnál az öngyilkosságon.
Off:
Csak megjegyzem, hogy a "rókalyuk" (foxhole) nem a vietnamiak által kiépített földalatti járatokat takarja, hanem az amerikai hadsereg szlengszava az 1-2 személyes, védett "lövészlyukakra".
Csak megjegyzem, hogy a "rókalyuk" (foxhole) nem a vietnamiak által kiépített földalatti járatokat takarja, hanem az amerikai hadsereg szlengszava az 1-2 személyes, védett "lövészlyukakra".
Szerintem apostal komoly volt nagyon. nekem bejött, bár németül néztem meg 😄
jéézus krisztus ezt az epic failt <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Feléig se bírtam nézni a videót.. szvsz ilyen graffal úgy 2002 környékén még esetleg ütött volna, de ma....<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
Feléig se bírtam nézni a videót.. szvsz ilyen graffal úgy 2002 környékén még esetleg ütött volna, de ma....<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
uh bazeg ez mekkora betonfail 😄DDDDdddddd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Postal már megüti az elégséges szintét, csak 2x aludtam bele, tehát nézhetõ.
Postal címû filmjében mekkora szar volt a jelenet amikor mondta hogy náci aranyból szponzorálja a filmjeit. Utána meg a Postal kitalálójával verekszik,mert az nekimegy,hogy miért csinált ekkora szart a játékából(Boll erre,"Szerintem jó lett") meg lelövi, õt magát meg tökön vmelyik terrorista,erre mondja a szöveget "De utáloma videójátékokat",aztán kifekszik.
Most már tudom, hogy nem csak remek rendezõ,de kiváló színész is !!! XD
Most már tudom, hogy nem csak remek rendezõ,de kiváló színész is !!! XD
PSN ID.: Beegabor
Tökéletes! Csinálja csak ezt, legalább nem filmeket rombol össze. Van egy nagyon jó ötletem Boll! Csinálj játékokat, és utána azokat filmesítsd meg! Máséhoz ne nyúlj!Hidd el, jók lesznek azok!