20
-
#20 a videon látott grafikai szint szerintem max a Half-Life szinvonalát üti meg. Hangulat, játékmenet, élmény szempontjából viszont az sokkal jobb.
Boll csak 10 évvel van lemaradva (1998-ban adták ki a HL-t) JA és mondtam már? azota van már HL2 is ... ő ezt bizonyára nem tudja, és Crysis-t sem látott. -
#19 Majdnem.
Csakhogy egyszerűen fogták a Crysis motort és majdnem nulláról újra írták. -
emp #18 Postal film állat volt. Hétszer is elröhhentettem magam. Megszámoltam... -
#17 epic fail -
Komolytalan #16 "2-3% az eredeti kódnak totál u.a. benne"
Ez milyen már, kilóra kódot. Hát ha elég strukturáltan írták, az a 2-3% kb a függvények fejléce:-P De komolyan, 2-3% az olyan algoritmus, ami tök ugyanaz minden 3D engine-ben, mert nem lehet máshogy megcsinálni. -
Derapo #15 Szerintem nem olyan rossz.Talán az unreal engine-re emlékeztet a látvány így első blikkre.A crízist meg még megse néztem,de nemhiszem,hogy valaha megis fogom.
-
Fbn Lx #14 hát éppen nem ronda, de a látványvilág engem sem fogott meg...
elég mű -
#13 2-3% az eredeti kódnak totál u.a. benne, amúgy igen, nagyon alaposan átdolgozták. -
#12 hát az nem cryengine... -
#11 ronda.
hát ez érdekes, ilyet még senki nem mondott rá :D -
#10 Vagy nem és a jelenleg létező legszebb FPS, amíg a FC 2 nem jön ki, mely nem mellesleg szintén a Cryengine-el készült. -
FlyingV #9 Crysis egy ronda gagyi xar.
És de, láttam maxon is.
Boll: gondolkozhatnál az öngyilkosságon. -
vampyre #8 Off:
Csak megjegyzem, hogy a "rókalyuk" (foxhole) nem a vietnamiak által kiépített földalatti járatokat takarja, hanem az amerikai hadsereg szlengszava az 1-2 személyes, védett "lövészlyukakra". -
GG #7 Szerintem apostal komoly volt nagyon. nekem bejött, bár németül néztem meg :D -
AzUs #6 jéézus krisztus ezt az epic failt
Feléig se bírtam nézni a videót.. szvsz ilyen graffal úgy 2002 környékén még esetleg ütött volna, de ma.... -
#5 uh bazeg ez mekkora betonfail :DDDDDdddddd -
#4 A Postal már megüti az elégséges szintét, csak 2x aludtam bele, tehát nézhető. -
#3 Postal című filmjében mekkora szar volt a jelenet amikor mondta hogy náci aranyból szponzorálja a filmjeit. Utána meg a Postal kitalálójával verekszik,mert az nekimegy,hogy miért csinált ekkora szart a játékából(Boll erre,"Szerintem jó lett") meg lelövi, őt magát meg tökön vmelyik terrorista,erre mondja a szöveget "De utáloma videójátékokat",aztán kifekszik.
Most már tudom, hogy nem csak remek rendező,de kiváló színész is !!! XD -
nessboth #2 Tökéletes! Csinálja csak ezt, legalább nem filmeket rombol össze. Van egy nagyon jó ötletem Boll! Csinálj játékokat, és utána azokat filmesítsd meg! Máséhoz ne nyúlj!Hidd el, jók lesznek azok! -
#1 Egy Crysis látványvilág után egy dzsungeles harci játékkal elég bátor dolog kijönni.
Boll, halj ki mint a dinók, de komolyan.