22
-
#22 Te persze h tudod, hiszen te vagy Optimus! :)
Gondolm a kepregeny kedveert csinaltattal magadnak egy kerekimplantot is. :D -
loky #21 Én asszem a Star Trek-et várom jobban...de persze a Transformers is kafa nagyon... -
Justil #20 menj, verd ki a biztosítékodat -
CaptainRumi #19 Construciconok????? :S
ja, majdnem........l -
#18 Te akkor egy nagyon jól informált ember lehetsz, ha a leírtakat már gy hete tudod. Büszke lehetsz magadra.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de amikor ilyeneket irkálnak be, piszkosul ki tud akasztani. Most rád legyünk büszkék, vagy az SG-t marasztaljuk el? Ez nem kimondottan egy filmes portál apa! Istenem pár nappal később tudtam meg ezt a hírértékben amúgy is szegényes infót. És akkor mi van? -
#17 Tegnapi hír? Én ezt már egy hete tudom. Meg azt is hogy a Star Trek filmhez lecsz csatolva - ami szintén Orci-Kurtzman páros írt. Egy rajongó meg igen is várja az előzetest. Bár az announcement most elmaradt, de a Teaser az év vége felé lesz, mint a múltkor.
Egyébként épp ma jött a hí, hogy 3x annyi szereplő lesz, több TF mitológia, lesz Soundwave, Arcee és Jetfire, lehet Megatron is visszatér, Construciconok no meg jön a címszereplő The Fallen is. Persze sokan a felét se ismerik itten, de majd meglátják. -
#16 Nekem is úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, hogy 2010-re tolták a film premierét, mivel valamilyen filmes munkálatok egybeestek egy másik filmével, és ahhoz, hogy mégiscsak megoldható legyen a dolog, nagyon sok felárat kellet volna fizetni, amit persze nem akartak, így a 2009-es premierhez viszonyítva eltolták azt egy évvel. -
#15 várom ^^ -
#14 hát...nem vagyunk egyformák :) -
#13 Az elozetes premierje.. aztaqrva, h etetik a jonepet. Sajnalom azokat akiket erdekel a datum..
Hogy a film tetszik ok, hiszen tele van csillivilli akciokkal sot sztorija is van (valamennyi), a vilag is ki van epitve (marketing szempontbol plane), mozi, sorozat, jatekok, polo, bogre. De h vki az elozetesre verje, az durva. -
#12 inkább STAR TREK előzetest, moST! -
CaptainRumi #11 n -
CaptainRumi #10 Várom a Transformeseket is nagyon.......de nálam még mindig Wolverine áll a legjobban várt 2009 es filmek képzeletbeli dobogójának legfelső fokán
ohh deszépen fejeztem ki magam...mentem lefosom a bokám -
berserk87 #9 Nekem tetszett az első rész, moziban láttam és nagyon állat volt a trans formersek
eredeti hangja. Tavaly a Trans Formers-t vártam a legjobban, de ez azért volt mert nagy rajongója voltam gyerekkoromban a képregénynek. -
1Obi1 #8 Ha megvan milyen filmhez fogják csatolni, már nem olyan nagy ügy előre tudni a dátumot. -
#7 Várjuk! :) -
#6 teasert most. -
#5 azért durva,hogy már az előzetesnek is kitűzik a dátumot :) minden esetre várjuk! -
#4 én meg már másnapra elfelejtettem hogy láttam... -
#3 Nem tolták el 2010-re, vagy az más volt?? -
OJ #2 Az első résznél a teaser előzetes (a marsi felvétel) jobb volt mint maga a film. -
#1 én várom. nekem tetszett az első rész is.