22
  • Tetsuo
    Te persze h tudod, hiszen te vagy Optimus! :)
    Gondolm a kepregeny kedveert csinaltattal magadnak egy kerekimplantot is. :D
  • loky
    Én asszem a Star Trek-et várom jobban...de persze a Transformers is kafa nagyon...
  • Justil
    menj, verd ki a biztosítékodat
  • CaptainRumi
    Construciconok????? :S

ja, majdnem........l
  • Danecay
    Te akkor egy nagyon jól informált ember lehetsz, ha a leírtakat már gy hete tudod. Büszke lehetsz magadra.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de amikor ilyeneket irkálnak be, piszkosul ki tud akasztani. Most rád legyünk büszkék, vagy az SG-t marasztaljuk el? Ez nem kimondottan egy filmes portál apa! Istenem pár nappal később tudtam meg ezt a hírértékben amúgy is szegényes infót. És akkor mi van?
  • Optimus Prime
    Tegnapi hír? Én ezt már egy hete tudom. Meg azt is hogy a Star Trek filmhez lecsz csatolva - ami szintén Orci-Kurtzman páros írt. Egy rajongó meg igen is várja az előzetest. Bár az announcement most elmaradt, de a Teaser az év vége felé lesz, mint a múltkor.
    Egyébként épp ma jött a hí, hogy 3x annyi szereplő lesz, több TF mitológia, lesz Soundwave, Arcee és Jetfire, lehet Megatron is visszatér, Construciconok no meg jön a címszereplő The Fallen is. Persze sokan a felét se ismerik itten, de majd meglátják.
  • Danecay
    Nekem is úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, hogy 2010-re tolták a film premierét, mivel valamilyen filmes munkálatok egybeestek egy másik filmével, és ahhoz, hogy mégiscsak megoldható legyen a dolog, nagyon sok felárat kellet volna fizetni, amit persze nem akartak, így a 2009-es premierhez viszonyítva eltolták azt egy évvel.
  • Vogel
    várom ^^
  • immovable
    hát...nem vagyunk egyformák :)
  • Tetsuo
    Az elozetes premierje.. aztaqrva, h etetik a jonepet. Sajnalom azokat akiket erdekel a datum..
    Hogy a film tetszik ok, hiszen tele van csillivilli akciokkal sot sztorija is van (valamennyi), a vilag is ki van epitve (marketing szempontbol plane), mozi, sorozat, jatekok, polo, bogre. De h vki az elozetesre verje, az durva.
  • akyyy
    inkább STAR TREK előzetest, moST!
  • CaptainRumi
    n
  • CaptainRumi
    Várom a Transformeseket is nagyon.......de nálam még mindig Wolverine áll a legjobban várt 2009 es filmek képzeletbeli dobogójának legfelső fokán

ohh deszépen fejeztem ki magam...mentem lefosom a bokám
  • berserk87
    Nekem tetszett az első rész, moziban láttam és nagyon állat volt a trans formersek
    eredeti hangja. Tavaly a Trans Formers-t vártam a legjobban, de ez azért volt mert nagy rajongója voltam gyerekkoromban a képregénynek.
  • 1Obi1
    Ha megvan milyen filmhez fogják csatolni, már nem olyan nagy ügy előre tudni a dátumot.
  • Chocho
    Várjuk! :)
  • NEOreg3
    teasert most.
  • Trisztin
    azért durva,hogy már az előzetesnek is kitűzik a dátumot :) minden esetre várjuk!
  • koschwarz
    én meg már másnapra elfelejtettem hogy láttam...
  • Seth
    Nem tolták el 2010-re, vagy az más volt??
  • OJ
    Az első résznél a teaser előzetes (a marsi felvétel) jobb volt mint maga a film.
  • immovable
    én várom. nekem tetszett az első rész is.