68
  • MR SUGAR
    jobb téma nincs mint ez a rohadt kártya így meg úgy??? Témának ott lenne pl a TELEFON!!! azthiszem ez az egész topic azért lenne...tudjátok... vélemények, hírek, későbbiekben tapasztalatok, és kérdések!
  • 5c0rp330n
    hát, eléggé ugyanaz jött ki :)

• passatgt
    nalátod, nem 20 az

amúgy ezzel a progival lehet tesztelni:

http://www.magicnotes.com/steelbytes/HD_Speed_ENG.zip
  • 5c0rp330n
    mondom hogy teljesen felesleges velem vitatkozni egy kártyáról, ami itt van mellettem fél méterre te pedig fényképen, vagy még azon sem láttad. a táblázatban egyik kártya sem az, amiről én beszéltem. én egy bármilyen 8 gigás Sandisk microsd-ről beszéltem, mutasd meg hol van ez a kártya a táblázatban.
    csak neked, csak most, az én 8 gigás, sima edition kártyám tesztje:

olvasás ( mindenségit, tényleg nem 20MB/s, csak 18,3..)
    írás
    másolás

felfoghatatlan, hogy ezt nem képes valaki elhinni. talán most vettél ugyanennyiért tized olyan sebességű noname kártyát, vagy miért ilyen nehéz felfogni a dolgot? érthetetlen.
  • passatgt

Aha tényleg 20mb/s
  • 5c0rp330n
    van egy szép idézet:
    "Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal"

és lám, micsoda igazság. már majdnem bele is estem ebbe a hibába, de még időben emlékeztettem magamat erre.
    és még mielőtt bárminemű további válasznak nevezett szitkozódással felelnél, előre leszögezem: részemről lezárva. nem fogok többet válaszolni. soha többet.
  • 5c0rp330n
    az, hogy szerinted nekem van-e kártyám vagy nincs, én őszintén szólva leszarom. itt van mellettem pár centire, pontosan tisztában vagyok a sebességével, a márkájával, és hogy mennyiért vettem, és ezt is írtam le, semmi okom nem lenne hazudni, ostobaság lenne. ha pedig valéóban 8 gigás Sandisk microsd kártyád van, és a másolási sebessége olyan lassú, mint állítod, annak csakis egy oka lehet: láma vagy hozzá. vagy a gépeden lévő usb port nem usb 2.0-ás, vagy az oprendszer, vagy a kábel, vagy az eszköz nem támogatja, amiben használod. de ez a te bajod. a Sandisk ilyen típusú kártyájából a sima változat sebessége is annyi, amennyit állítottam, ennél csak gyorsabb létezik. az, hogy nagy szakadék tátong kettőnk között, azt kezd egyre nyilvánvalóbb lenni, a probléma csak ott van, hogy te nem tudod, hogy melyik felén állsz ennek a szakadnéknak. nem egy bölcs dolog mások szellemi képességeit bírálni úgy, hogy nem ismered, azért, mert nem tetszik, amit ír, és akkor eléggé finoman fejeztem ki magam. hasonlóan nem bölcs dolog másnak az írásmódjába belekötni, főleg annak a tükrében, hogy egy netes fórumon vagyunk. én egységesen nem írok nagy kezdőbetüket ilyen helyeken, szóval nem tudom, hogy hol láttál te engem nagy betüket írni mondatok elején. az utóbbi 2 dolog már csak azért sem bölcs dolog, mert semmi köze nincs a vita tárgyához, így közvetett módon saját magad ismerted el a vereséged és adtad a világ tudtára, hogy mennyire primitív egy fasz is vagy.
  • willcox
    Kis!
    Mennyi pénzt dobsz fel, hogy bemutassam a kártyámat, és azt is megmondjam, hogy hol lehet kapni? Csak akkor reagálok bármilyen válaszodra, ha elég zsetont mersz feláldozni arra, hogy beéghess.
    Ostoba vagy, de nagyon. Szerintem neked nincs ilyen kártyád, csak olvastál róla, aztán azt harsogod itt.
    Ami az "egyes, leülhetsz"-et illeti: hallottál már arról, hogy mondatot nagy betűvel kezdünk? Tudsz te nagy betűket is írni, láttam. De ha mindennemű tudásod olyan színvonalú, mint ahogy írsz, akkor bizony nagy szakadék tátong kettőnk között.
  • 5c0rp330n
    arról, hogy ki hazudik és ki nem, annyit, hogy amennyit én írtam, akörüli árért kapni is, amit írtam, neked pedig nincs 8 gigás Sandisk microsd-d, mert ilyen típusú kártyából a leglassabb, alap változat másolási sebessége 15/20MB/s, ennél csak gyorsabbat kapni ilyen típusból. az pedig, hogy primitív vagdalkozással vádolsz és amit utána írsz, tökéletes ellentmondásban vannak egymással, saját magadat temetted el és tapostad le a sárga földig, nekem már nem is hagytál feladatot. köszi, hogy ettől is megkíméltél. egyes, leülhetsz.
  • willcox
    Kis!
    Történetesen te állítottál valamit, amiről kiderült, hogy nem úgy van. A hazugságodat a primitív vagdalkozásoddal akarod leplezni.
    Képzeld, véletlenül nekem is Sandisk kártyám van, de sehol nem tudja azt a sebességet, amiről itt összehazudoztál. Tudom, hogy vannak a Sandisknek nagy sebességű kártyái is, de azok nem is annyiba kerülnek. Te vagy az őstahó, mert fingod sincs, hogy mi egyáltalán a Sandisk választéka. Az, hogy lopottat, használtat egy-két fazon hirdet, az egy dolog. Esetleg a nagy sebességűeket is áron alul. De ilyen helyekről te vásárolj, én nem fogok. Ja, egyébként meg én is magas ívben leszarlak. Olyan alacsony szellemi szintet képviselsz, hogy nem pazarolok rád több betűt.
  • 5c0rp330n
    amihez nem értesz, miért adod elő úgy, mintha értenél hozzá? neked van Sandisk kártyád vagy nekem? te valószínűleg eddig azt sem tudtad, hogy milyen kártya létezik ilyenből. mi az, hogy csak hablatyoltam? mi szánalmas? hol írtam én, hogy boltban tudok olyan helyet ahol 6ezerért adják? hol írtam? mutass rá. a különbség pedig így is SZÁNALMASAN kicsi, szóval duplán beszoptad. szóval te, TE vagy a szánalmas. és megnyugtatlak, veled szemben én jól ismerem ezeket a kártyákat és jól tudom, hogy az összes változat másolási sebessége 20MB/s körül van. szóval ezt ismét beszoptad. ha fingod nincs az egészről, mi a FASZÉRT akarsz vitatkozni? főleg egy olyannal mit akarsz vitatkozni, aki ért is hozzá? de bármennyire is erőködsz és adod elő a legprimitívebb ősbunkó fasz tökéletes megtestesülését, nem fogok a szintedre lealacsonyodni. magasról leszarlak és bánom minden percét annak, amit egy ilyennel való "vitázásra" fordítottam. takarodj innen a faszba.
  • willcox
    Na látod, faszkalap, tudsz te normális linket is adni.
    Mellesleg a 6000 (csak kártya) és a 8500 (amennyiért tényleg van a LISTÁN kártya+olvasó) között majd 50%-os eltérés van. Szóval te csak hablatyoltál. Szánalmas. Én is leszarom, hogy te hol, mit, kitől vásárolsz. Majd ha egyszer jól átb@sznak, akkor óvatosabb leszel.
    Egyébként meg sehol nem írják az olcsón vásárolható SANDISK kártya sebességét. A SANDISK 20 MB/s sebességű kártyákat csak jóval magasabb árfekvésben lehet megvenni. Ezek a 6-8000 Ft-osak nem ilyenek.
  • 5c0rp330n
    szerencsétlen. én is egy ugyanilyen helyről vettem a kártyámat, csak ez fél éve volt, és akkor még 11ezer volt. ki adna fel kama hírdetést? gondolkodjál már kicsit, mielőtt ilyen baromságokat beszélsz. többmindenkit ismerek, akik ilyen helyről szerezték a kártyájukat 6-7ezerért és ugyanolyan tökéletesen működik, mint az enyém. ha 6ért nem (egyébként annyiért is), 8ért biztosan kapni olvasóval együtt, szóval ezen a 2ezren már nem múlik.

azt meg én telibeszarom, hogy te kitől veszel és kitől nem. a legtöbb esetben egyébként garanciát is vállalnak a kártyára. te vegyél csak 6szor annyiért a tescóban, ha az jobban megnyugtat.
    az az érzésem, hogy egy okoskodó seggfej vagy. magadat állítod be bölcsként és tapasztaltként, amikor ÉN vettem ilyen helyről cuccokat több helyről, SOHA semmi baj nem volt velük, mindig volt rájuk garancia. és többmindenkit ismerek akik ilyen helyről vettek cuccokat, az eladók sok esetben korrektebbek voltak, mint a legtöbb nagy multi bolt. de te biztosan jobban tudod, hogy azok ott kamuk, amikor itt van tőlem egy hasonlóan kamu helyről szerzett kártya fél méterre, és 20MB/s-el tudok rá másolni. szánalmas vagy.
    de közben rákerestem a kedvedért, tessék. link
    hivatalos bolt(ok). eredeti 8 gigás sandisk kártya. 6ezerért. garanciával. nem muszáj elhinni, ezek a boltok is biztosan mind kamuznak.
    szóval jó kártyavásárlást, mert ha nem szeged meg a szavad, akkor most azonnal indulnod kell.
  • willcox
    Te beteg vagy apukám!
    Te apróhirdetés elérhetőségét adtad meg, de az ki a f.szt érdekel? Rendes üzletet mondj, ahol kapni is ennyiért. Ismeretlen magánszemélytől nem veszek, mert az sem garanciát nem ad, sem azt nem hiszem el, amiket állít róla, reklamálni meg sehol sem lehet.
    Ha valaki felad egy kamu hirdetést, hogy 20 Ft-ért lehet kapni, akkor utána te azt harsogod?
    Egyébként meg a 6000 Ft sem jön össze sehogy kártyaolvasóval együtt, szerintem kevered a dolgokat. Több hirdetést mosol egybe.
    Az az érzésem, hogy te egy éretlen kisiskolás vagy, aki szeret nagyokat mondani.
  • 5c0rp330n
    te vagy eltévedve, te szerencsétlen. én beszélek a levegőbe? keverem a dolgokat? konkrét példát is tudnál mondani az ilyen kijelentéseidhez? mi a retkes halálért hazudoznék? nem ér annyit az egész mocsok téma! igen, 6ezerért, hozzádvágnak ilyen kártyát, csak ki kell nyitnod a szemed és nem a tesco vagy mediamarkt polcain kell keresni.
    de akkor itt van egy példa, ha ennyire hitetlenkedsz, de sztem 100 másik helyet is találni hasonló áron: link
    remélem nem vakon ugattál, és tényleg most azonnal elmész ilyet vásárolni, ez esetben kellemes vásárlást kívánok.
  • fourgee
    "Pölö N95 nincs rászorulva memóriakártyára mert alapból 8/16/ GB tárkapacitása van ... azon kívül a kamera optikája is Zeiss, aztán HTC-ben nincs se TV out se normális füles csatlakozás ... ugyanis a sima 3,5 jack nem teszi lehetővé hogy a fülhallgató zsinórján akármilyen vezérlőgomb legyen, így kicsit értelmetlen headsetet használni vele ... elsőre ennyi ami szembe tűnt."

Hát igen, ezek tényleg életbevágóan fontos dolgok... :)
    8GB minek? Egy év, mire feltöltöd adattal. Zeiss optika? Egy akkora érzékelőhöz, ami a büdös életben nem fog minőségi képeket csinálni? Nincs TV out? Ha a telefont azért veszed hogy telefonálj vele, akkor miért akarod TV-re kötni?

Nekem egy másik HTC-m van (P3600 Trinity). Minden mobilhálózatra tud csatlakozni, mindenféle csatlakozás van rajta (usb, infra, bluetooth, wifi), a GPS-hez van 1000 féle szoftver, akkor ott van az iGo is, ami szerintem nagyon jól használható és az pl. nincsen N95-re, aztán érintőkijelző van hozzá, ami nélkül szenvedés használni a GPS térképeket...

Egy ideig Londonban laktam, ahol minden este munka után msn-en lógtam a PDA-mmal, mindig találtam szabad wifi hálózatot. A lakótársam odaállt mellém a 8GB-os N95-tel, ő is bekapcsolta a wifi-t, aztán miközben én chateltem, szidta a wifi routereket, hogy nincs elég térerejük... Ehhh... :) Igen, biztos a routerekkel volt a gond, ha közben a PDA-m tudott rájuk csatlakozni. :) De az N95-tel még véletlenül sem lehetett volna gond... Túl drága ahhoz :)))
  • willcox
    Hol vágnak utánad ilyet ennyiért kártyaolvasóval együtt? Te el vagy tévedve!
    Írj már le egy helyet, mert akkor azonnal elmegyek és veszek! Van egy érzésem, hogy csak a levegőbe beszélsz, és kevered a dolgokat.
    Nekem Omniám van, és nem tapasztaltam inkompatibilást a kijelző mérete miatt. Persze vannak programok, amik a WM6.1 miatt nem okésak, de azok 320x240-ben sem mennek.
    "ez a Touch HD iszonyatosan büntet az eddigiek alapján" - a papír mindent elbír, a puding próbája meg az evés. Láttunk már a HTC-től nagy igérgetéseket, és nagy elhasalásokat. Mellesleg az X1 sem lesz nagy durranás, maximum azoknak, akik naponta leszámolják az összes pixelt a kijelzőn, hogy megvan-e mind :)
  • darkhill
    Figyelj azért mondom h átvágós mert sokkal olcsobban is ki lehetne hozni. erre gondolom azt fogod reagálni h mindegyik termékre igaz! persze h igen de mivel nagy a kereslet az iphone iránt ezért fenn van az ára olyan szinten amennyit én szvsz nem ér meg. nem mondom h rosz mert nekem is tetszik de azt mondom h annyit nem ér meg amennyibe kerül ezzel szembe a htc igen, mivel olcsobban nyujtja ugyan azt amit a htc. persze ennek nincs akkora neve és nem annyira reklámozott ergó nem annyira "trendi". de mondjuk azt nem hiszem el h 3 óránál többet neteznél kényelmesen azon a képernyőn főleg h ha elötted van lehetőségként a géped. olvasgatásra jo meg elmegy de ha keresned kell valamit és sokat akkor én inkább a géphez ülők.
    Tikal: nekem már lefagyott nem is egyszer. bár ezen nem eredeti a rendszer mert a szolgáltató belepiszkált h dögölnének meg. de azért megbizhatónak megbizható. aku viszont gyorsan behal
  • 5c0rp330n
    hányszoros áron? egyszeres áron, vagy mégolcsóbban. kb 6ezerért hozzádvágnak egy 8 gigás Sandisk-et, 15MB/s, 20MB/s sebességgel, kártyaolvasóval. az omnia kijelzője egyrészt pixelszámilag lehetne több, másrészt az egyedi méret miatt nem sok program fut rajta úgym ahogy kéne. sokaknál itt hasalt el az egész dolog. ez a Touch HD is szélesvásznú és nem VGA, hanem WVGA, viszont ugyanilyen felbontású lesz az X1 is például, tehát remélhetőleg jól el fog terjedni és lesz rá sok program.. mindenesetre ez a Touch HD iszonyatosan büntet az eddigiek alapján.
  • willcox
    Tény, hogy vannak olyan kártyák, amik tudják azt a sebességet, de hányszoros áron?
    Nekem egyébként megfelel ez a sebesség.
    Az Omnia szerintem nagyon jó, nincs a kijelzőjével semmi gond. Szélesvásznú, ennyi. Ez a HTC Touch HD pont a kijelzője miatt nem fogja sokáig bírni. De vegye csak mindenki, nekem nem kéne.
  • 5c0rp330n
    4MB/s? hát, az is eléggé lassú, sőt.. nagyon lassú. de még az is nagyságrendekkel gyorsabb egy n95/egyéb hasonló kategóriás nokia másolási sebességénél. asszem az új szériában megtízszerezték ezt a sebességet (N78/N96?) de erről egyértelmű megerősítést még nem olvastam. 10MB/s felett lenne optimális, kártyaolvasóval megy 15MB/s felett is az írás (olvasás 20MB/s)
    omnia nem gyenge egyébként, de a kijelző nem túl meggyőző és a képarány sem egy jó pont neki. ezek az új HTC cuccok viszont nagyon meggyőzőek..
  • willcox
    Nekem egy 16 GB-os Omniám van, és van benne még egy 8 GB-os SDHC is (ez cserélhető). Mindkettőre ~4 MByte/sec sebességgel tudok másolni. Ez azért már nem lassú, igaz? Meg kevésnek sem mondható :)
  • pmyki
    Nekem HTC P3300-am van, az eredetileg 5.0-s windows mobile-al jött ki és elérhetővé tették hozzá a 6.0-s frissítést a hivatalos support keretében.
    Így elképzelhetőnek tartom, hogy ehhez is le lehet majd tölteni a 7.0-t.
  • 5c0rp330n
    az oké, hogy 8 giga elég.. neked.. és nincs bajod az iszonyatosan tetü másolással sem és hajlandó vagy órákra rádugni a gépre csak hogy valamit felmásolj. de ugyan miért kéne cserélgetned egy 8 gigás memóriakártyát? ugyanúgy nem kell cserélgetned, ahogy a beépített memóriásat sem, szóval nem értem a logikát. arról nem is beszélve, hogy most érkezik a 16 gigás kártya, amire egy mozdulattal és párezer forint ráfizetéssel ki lehet cserélni a 8 gigás kártyát, n95 8gb esetében pedig kicserélheted..az egész telefont, ha több memóriát akarsz. az égvilágon semmi előnyét nem látom a beépített memóriának, az n95 8gb esetében pedig, ahol a memóriakártya rovására megy az egész dolog és a másolási sebesség is szánalmas, kifejezetten nagy hátránynak tartom az egész beépített 8 giga dolgot. azoknak való, akiknek ha nem tetszik, hogy 8 giga van, vesznek 150ezerért egy n96-ot, 16 gigával..
  • hdo
    Igaz, nekem telefon kell nem PDA.
  • galocza
    nem kell cserélgetni, de nem is lehet. ami neked kényelem, az nekem korlát.
    ezért kár hasonlítgatni, és meddő a vita: más készülékek, más célközönséggel. az egyik csúcstelefon, a másik csúcspda (gsm-mel).
  • Gerygrey
    van vezérlőgombja - nem is egy - a headseten

Ez tudja egy jó bluetooth headset is.
  • Dynamic
    Van már bemutató videó is.
  • hdo
    Hát igen, PDA szemszögből fölösleges ezen vitatkozni, N95-ből sosem lesz PDA.
  • hdo
    Oké, nem lehet belerakni, de amit ki akartam fejezni az az, hogy nem kell cserélgetned össze-vissza mindenféle memóriakártyát benne mert a beépített memória bőven elég. Soha nem fog kelleni 8 gigánál több kapacitás erre a telefonra, úgy ahogy egy Siemens MT50-esnek is elég volt a 384 KB.

Én a hivatalos weboldalon ami a cikkben van, nem olvastam a "connectivity" bekezdésben TV Out-ot.

A kijelző felbontása meg oké hogy 7x akkora, de maga a kijelző is nagyobb. Amúgy meg még ilyen "kicsi" felbontással is eléggé az arcodba kell tolnod azt az N95-öt, hogy lásd az egyes képpontokat, de akinek jó a szeme az úgyis távolabbról nézi.
  • galocza
    én is jobban pártolom a cserélhető kártya nyújtotta szabadságot, olyan márkát, akkorát, olyan gyorsat veszek amilyet akarok, uazt a kártyát bedugdosom fkgépbe, pcbe, vagy a kártyaolvasós mobil háttértárba.
    fülest lehet venni irányítgatóst (bt-st is, madzagost is), itt megint arról van szó, hogy ha szükséged van ilyesmire megveszed pluszban (nekem pölö nincs), nem nyomják kötelezően a kezedbe - a megnövelt árcédulával együtt. amúgy csak érdekességképp, tudom, mással nem működik, de az én 16-17 éves sony walkmanem fülesén volt irányítgató - igen, a 3.5-ös jacken keresztül.
    a zeiss vagy az, vagy csak a neve az, fkgépeknél is láttunk érdekes dolgokat zeiss felirattal (bár fényképezni amúgy sem pda-val/mobillal megy az ember).
    tv-outról egyelőre hallgatnak ami nem túl bíztató, a két tesón van, ami viszont igen. möglássuk.
    kár mondjuk ezen vitázni, mások az igények. én pda oldalról közelítem meg a dolgokat és annyit tudok, hogy ha lesz tv-out és a tszteken se hasal el, akkor végre megjött a gép amire nagyon régóta várok.
  • 5c0rp330n
    "Pölö N95 nincs rászorulva memóriakártyára mert alapból 8/16/ GB tárkapacitása van"
    mi az h 16 giga? alapból nem 16 gigás egyik n95 sem.. és mi az, hogy nincs rászorulva? nemcsak, hogy nincs rászorulva, de bele sem lehet tenni olyat, köszönhetően, hogy nem bővíthető. és akkor erre még rájön egy lapáttal, hogy a másolái sebesség rá 1MB/s alatt van, míg ha kártyás lenne, kártyaolvasóval kb 20szor ilyen gyorsan lehetne rá másolni. biztosan kellemes lehet 8 gigát 1MB/s sebesség alatt telemásolni.

"aztán HTC-ben nincs se TV out se normális füles csatlakozás ..."

van TV out is, és normális, 3,5mm-es jack csatlakozás is, ahogy én olvastam.

a kijelző felbontásában a különbség mintegy 7-szeres a HTC javára. hardveresen proci/ram kombóban,N95 nyomába nem ér egy ilyennek. szerintem egy N95 semmit nem tud az égvilágon felmutatni egy ilyenhez képest.
  • hdo
    Huh ... ez nem semmi, kösz az infót! Zacskóban láttam feltekerve és ott tényleg egyáltalán nem tűnt fel. Ezek szerint akkor a T-mobil ügyfélszolgálatos se értett hozzá aki mutatta, mert ő is helyeselt amikor mondtam neki hogy nem látok rajta gombot!
  • GregSB
    Ha nem lenne egyértelmű:

A mic button részt kell össenyomni mint egy szivacsot. Hívásnál felvesz / lerak, zenelejátszásnál meg 1 klikk = play / pause, 2 klikk = következő szám, 3 klikk = előző szám.
  • GregSB
    "Iphone fülest láttam, nem volt rajta gomb"

Azért nem láttad mert olyan kicsi hogy alig lehet észrevenni. Van rajta, ráadásul nem csak felvenni tudod vele a hívást hanem zenét is tudsz vele váltani + pausolni.

• hdo
    Hehe ... naigen, látod, nagyon apró különbség. Iphone fülest láttam, nem volt rajta gomb, te valószínűleg a bluetooth headsetre gondolsz. De iphone nem tud bluetooth stereo-t, így az nekem sehogy nem jó mert nem tudok vele zenét hallgatni, N95 vezetékes fülesen meg még lejátszó gombok is vannak a hívásfogadás mellett. ;)

N95 előtt SE D750i-m volt, és annak a 2 mpixeles kamerája tökéletes képeket csinált, egyáltalán nem volt se szemes, se alul-, se túlexponált, kiváló képeket csináltam nyaraláson is - ha kíváncsi vagy rá feltöltök egyet valami tárhelyre és linkelem -, na az N95 mégkiválóbb képeket készít jóval nagyobb felbontásban. Igaz nincs összehasonlítási alapom digitális kamerával mert sosem volt, de eddig egyik készülékem képénél sem mondtam azt hogy lehetne jobb a kép amit csináltam, és ez nem az igénytelenségem miatt, hanem azért mert tényleg jól sikerültek.
  • FlyingV
    oops látod ezt nem tudtam, bár elég speciális igény, de azért ilyesmire gondolhattak volna pl Apple-éknél is... Amúgy headsettel ilyesmit meg tudsz oldani, azon van gomb (ja és én is zsebben tartom a telot)..

amúgy meg a fényképező részről volt szó :)

Ecology: ez nem iPHONE, ezt valószínűleg nem lehet upgradelni. hacsak HTC-ék nem jófejek, de nem érné meg nekik, vegyél új telot!
  • hdo
    Nem estem bele semmi marketing hálóba, a nokia N95 _amellett_, hogy több mindent tud mint ez, van vezérlőgombja - nem is egy - a headseten. Mivel mozgássérült vagyok és állandóan ülök, a zsebemben tartom a telefont, és mire előkotorásznám már ötvenszer leteszik, míg az N95-öt szépen kényelmesen felveszem fél másodperc alatt, úgy hogy rányúlok a headset gombjára. PONT iPhone-t is emiatt a picsmányi apró különbség miatt nem vettem meg, mer olyanok számára mint én döntő szempont. A mikrofonba pofázós hívásfogadásról meg csak annyit hogy kösz nem, vagy gomb vagy semmi. Egy szóval se mondtam hogy mindenki vegyen inkább N95-öt, csak azt mondtam hogy ez a telefon nekem xy okból nem jön be!
  • Ecology #30
    Én biztosan veszek egy ilyen gépet mert amiket olvastam róla az mind nagyon ütős. Gyakorlatilag minden benne van ami kellhet. Szerintem ha ezt a Touch HD-t megveszi valaki akkor nem érheti csalódás. Ha majd megjelenik a Windows mobile 7.0-a szerintetek lehet majd upgradelni rá? Van ennek valami akadálya? Várom a válaszokat!
  • FlyingV
    te is beleugrottál nokiáék marketing hálójába (igen, ezt én, mint az Apple márkával szimpatizáló ember mondom).. Carl Zeiss, vagy nem, 8 megapixel, vagy 2 tökmindegy ugyanolyan gagyi képeket csinálsz vele.. egy 30e HUF-os fényképezőgép szebb képet csinál bármelyik csoda-fényképező-telefonnál...