68
-
#28 Pölö N95 nincs rászorulva memóriakártyára mert alapból 8/16/ GB tárkapacitása van ... azon kívül a kamera optikája is Zeiss, aztán HTC-ben nincs se TV out se normális füles csatlakozás ... ugyanis a sima 3,5 jack nem teszi lehetővé hogy a fülhallgató zsinórján akármilyen vezérlőgomb legyen, így kicsit értelmetlen headsetet használni vele ... elsőre ennyi ami szembe tűnt. -
#27 pihenjél picit... -
galocza #26 pl? -
#25 pl? -
#24 Erről van szó. Mire kijön, az iPhone már lassan 2 éves konstrukció lesz (hardware szinten.. most tekintsünk el a nemrég belerakott gps-től és 3g chiptől, meg az apró változásokról, a fő hardware változatlan maradt). Szóval teljesen normális hogy "rávertek" az iPhonera ennyi idő után, nagyon brutális ez a kijelző.
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz az Apple válasza Január elején, az iPhone 2 éves szülinapján :) -
galocza #23 omniával az alacsony és nem szabványos felbontás a baj (utóbbi a hdnél is gond lehet persze). -
#22 Hát ez se egy N95 ... még mindig nem tud eleget, viszont több fölösleges dolgot ... -
#21 Nem értem, hogy az iphone már több mint egy éve van piacon, másolják is mint az állat, de egy-két kivételtől eltekintve, eddig normális, nagy kijelzőjű készüléket nem bírtak kihozni.Az a baj, hogy az iphone után a 2.8" már nagyon hangyafingnyi.(Jó, tudom van pl. Omnia)
Drukkolok a HTC-nek, de valami hülyeségen mindig elhasalnak.Hátha most nem, és akkor hajlandó leszek erre a készülékre áldozni. -
#20 HTC még sose fagyott le, az tuti, gratulálok... -
FlyingV #19 iPHONE már mitől is lenne átvágós?
amúgy ez a felbontás/kijelző méret pont optimális szerintem, élvezhetően lehet rajta netezni... legalábbis iPHONEon tutira! -
FlyingV #18 vagy nem... gyermekem...
igaz, hogy majdnem olyan szép (kellemes csalódás, ez az első HTC készülék ami nem úgy néz ki, mintha felmelegített sós vizet ittam volna amíg vissza nem köszön..), de nézzük csak: kevés ROM, ÁR, WinMobile (kijöhetne már a hetes verzió, addig használhatatlanok ezek a készüllékek, egy rakat f*s ez a 6-os/6.1-es verzió, igaz ez nem a HTC hibája), érintőgombok, sorolhatnám, ez mind negativum SZVSZ..
ettől függetlenül ha most akarnék telot venni, akkor az iPHONE mellett ez és az LG érintősek a tuti befutók! GO HTC! -
darkhill #17 Skacok csak h tisztázzuk szép és jo és sztem leelőzi v legalábbis nem annyira átvágós mint az Iphone de internetezni nem fogok rajta annyit mint mondjuk egy PCn! ha éppen valamit meg kell nézni v csak éppen unatkoztok elmegy de azért nem fogtok órákat netezni rajta mint gépen.
Jah és az Nav n Go (Igo) miatt is jobban megéri! -
#16 Ejha!
Nem vagyok egy mobilbuzi, igazából eddig akkor cseréltem, ha tönkrement. De ez nagyon felkeltette az érdeklődésem. Bár ez nem is mobil, hanem zsebszámítógép, és az ára is tűrhető. Gps, wlan szép felbontású kijelző, mindnek hasznát tudnám venni. -
acdc #15 En eddig meg nem talaltam egy ertelmes alkalmazast iphonra (biztos van) Vettem egy szotarat nagy nulla 22000szo meg a tuner t jatekot a crash bandik ami elmegy.
Aszem lecserelem erre a hd touchra.Ugye wines hangosszotar slovoed,total commander,acdsee stb... win ja es ugye flash jawa tamogatas uj opera ott van a szeren.Eddig a szmsung i900 gondolkodtam de ez a csucs jelenleg szerintem -
YMan #14 heidrich!
Nem lehetett restore-álni mert nem bootolt be. Valahol a bootolási folyamat újraindul folyamatosan és lemeríti az aksit hamar. -
#13 Sony Ericsson P1 i -
Ferrer #12 Nem is a funkciói miatt jó az Iphone, hanem a 3rd parti alkalmazásokért és mert 'mindenki' olyat vesz. -
torcipepe #11 ennek az új 3d-s menünek egy régebbi változata nekem is fut S200-on, de szerintem bármilyen más windowsos mobilon megy. a képernyő szélén lévő perem miatt viszont nemigazán lehet lapozni, de az eredeti HTC-knek nincs is peremük :) -
galocza #10 kár az iphone-hoz hasonlítgatni. nem vagyok apple párti, és soha nem vennék olyat, de 1. a maga kategóriájában nem rossz cucc az 2. mire ez megjelenik, az iphone kb a második szülinapját ünnepli 3. az új generációs htc készülékek nem keveset merítettek az apple-től. ami azt illeti, én hálás vagyok az almának, hogy a winmo gyártókat arra késztette, csipkedjék már magukat. ez azt jelenti, hogy a hd 'személyében' tán kijön az a pda-mobil kombo, amire másfél éve várok, és már annakidején is meg lehetett volna csinálni, csak lusták voltak vagy nem mertek kockáztatni vagy mittomén, de jön, és hasonló is más gyártótól, és szvsz ez a winmo kánaán nem kismértékben az iphone sikerességének az érdeme... -
#9 gyerekek, ez fossáalázza az iphone-t. -
Rexhawk #8 hát igen ez az apple minőség -
heidrich #7 próbáltad resoreálni? gondolom igen.. -
YMan #6 én iphone-t vettem... nem is lelem sok örömöm benne mert ott rohad a t-mobile szervízben... úgy lefagyott hogy azóta képtelen bebootolni. :o( -
galocza #5 nem az iphone-hoz csatlakozom, eggyel előbbre 8). mikor lesz már hozzászólás-szerkesztés az sg-n? -
galocza #4 csatlakozom. itt az ideje, hogy a gyártók rájöjjenek, hogy kis képernyő+nagy felbontás, nagy képernyő+kis felbontás az hülyeség.
nekem csak videokimenet hiányozna a boldogsághoz, arról meg egyelőre nem szól a fáma (a tesókon van).
amúgy 160000 ft-ot nem mondanék visszafogott árnak, a tesók árai sem csökkentek eddig (jó, a pro nem régóta van), plusz újra romlóban a forint. ami jót tehet az árnak, az az xperia megjelenése, egy jófajta konkurrens mindig segít ezen 8). -
Ferrer #3 Hát akkor már inkább az Iphone. -
#2 Végre egy normális méretű és felbontású kijelző.
Mondjuk azoktól az érintőgomboktól én egy kicsit félek, játszani minden bizonnyal nehéz lesz ezen... Viszont ilyen tudás mellé ez az ár szerintem a hülyének is megéri, remélem hamar megkaphatom 100 alatt használtan, azonnal veszek egyet. -
darkhill #1 Nagyon sok Mobilt dobott piacra a HTC a mai évben és sztem nem rosszak. nekem van egy HTC Diamondom és nem tudok rosz dolgot mondani róla max a gépelés idegesitő néha touchscreenen nem lehet sokat gépelni kényelmesen. jó még annyi h a touchflow 3D tényleg sokat lezabál de szükséges h jól használható legyen.
Szóval Grat a HTCnek eddig!