6
-
berserk87 #6 Ezek a közvéleménykutatások egyáltalán nem fedik a valóságot. Az hogy pár száz vagy ezer ember, akit épp megkérdeznek azt nézi vagy amazt, az nem jelenti azt, hogy Magyarországon ennyien néznék az adott sorozatot. Én dolgoztam közvéleménykutatóként a szondaipsos-nál(az egy kicsit más), így van némi rálátásom a dolgokra. Azt pedig nem hiszem el, hogy a Cobra 11-et ennyien néznék (rossz embereket kérdeztek) -
lipike008 #5 Ne haragudjon meg kedves Viktor, de 'az CSI' az hogy jott ki? :D Magyarul sem lehet 'az csi', es ha angolul ejtem, akkor sem 'az szieszaj' :D -
Yoshimitsu #4 Tisztelt cikkíró!
Kit érdekel, hogy a csökött amerikaiak mit néznek?
Nagyon bírom, amikor ilyen szépen be van ágyazva egy cikkbe, hogy "hopp itt a példakép Amerika".
Szerintem egyáltalán nem számít, hogy hozzán képest az amcsik mit néznek. Vagy mi mit nézünk másképp.
A Cobra 11 meg szerintem sz.r. Nem is értem miért nézik annyian... -
#3 ugy jó ha van egy kis NDK feelinged, az + pontot ad :) -
berserk87 #2 Kik nézik a cobra 11-et? Lehet, hogy én túl elfogult vagyok a német filmekkel és sorozatokkal, de én nem láttam még egy jót se. És kerülöm őket inkább. Bár egy két jó talán akad, a tesóm például a Good Bye Lenin!-ről nagyon jókat mesélt, de még nem láttam. A Good Bye Lenin! egyébbként 7.8/10-t kapott imdb-n 25.644 szavazó szerint. -
#1 cobra11