21
  • diablo1336
    #21
    Amikor még a dio1 volt illetve volt a dio2 is de akkor még nem futott a gépemen :D vagyis nem volt elég free spacem :D,akkro olvastam egy cikket a dio1ről ami röviden megfogalmaza miért a világ eddig egyik hanem a legjobb játéka!Nah tessék figyelni. aki már egyszer játszott vele és ne adj isten kiisjátszotta az még biztos tovább pörgeti nighmaren és hellen is,majd egyszer abba hagya.Eltelik egy vagy 2 év és újra előveszi és megint olyan a játék mintha soha nem játszott volna vele.EGyszerűen megunhatatlan.Ez dio1-re irták és teljes mértékben igaz én nem is tudom hányszor kezdtem el evele játszani.Engem a klaszikus 5. pálya fogott meg anno amikor a valor páncélt lehettet megszerezni no mind1.:D A dio2 meg még több pluszt adott az eddig is élvezhető játékhoz és ez a battlenet volt! istenkirály lett a játék és nagyon élvezhteő egyszerűen nem lehettetz soha megunni,köszönhető a annak h a játékot nem csaka verekedés és gyűjtögetés jelenti hanem a tradelés is,de hát eztt fanoknak enm kell mondani. Amugy van egy réteg aki alapból nem szereti az ilyen játékokat azt ennyi de aki egy kicsit is birja ezt a stilust annka biztos h a diablo sorozat örök kincs marad.
    ui: Bg a dio2-höz képest? ne röhögtess márxd a játékélmény 1/20-át se nyujta a bg a dionak.Ha meg azt mondod mert h sokkal jobb a d&d-s játékok mert több varázslat hihetőbb,akkro meg inkább már M.A.G.U.S. szerepjáték mert az 1000-szer jobban irja az eseményeket,igaz olyat még nem csináltak ,de talán egyszer megérjük és akkor lesz végre igazio szerepjáték is eme számitógépes világban. nah ennyi röviden xd:D csocsi
  • Magic Boy
    #20
    Ez tény, de a Diadlonak kultusza van és, ha hallgatnak a rajongókra akkor megint alkothatnak egy olyan játékot ami hosszú ideig etalon lesz a műfajban.
  • Bith
    #19
    Mondjuk ez is igaz :).
  • who am I 7
    #18
    Nyílván Győzikét is több ezren szeretik, és a minőség az esetében, a béke segge alatt van.X mennyiésgű ember != Minőséggel.Alap.
  • Bith
    #17
    Ha nem több millió.
  • Chocho
    #16
    "Először megkapta a magáét az izometrikus nézet (páran 3D-s játékot vártak)..."

    Ez 3D-s.
  • Radi
    #15
    Férfi amazon - oximoron
  • Etinger
    #14
    Blikkben a talánokat tényként kezelik,itt azért odáig nem mennek el.
    Amúgy én ezeket a híreket úgy 2010 körül kezdeném el olvasni, akkor már leveszik a leplet akár 3-4 karakterről is, szóval ne szaladjunk ennyire előre. De amúgy ez aranyos, hogy valaki ennyire tud otthon izgulni és naponta lesi, jajj, vajon melyik karaktert tették fel... illetve: jujj, miért ezt, és ezért lesznek dühösek... és ezt úgy mondom, hogy volt egy 92. szintű karim, egy 88. szintű varim is, az a kedvenc, és mostanság is keményen tolom, mert nagyon faja kis játék... :):) De ez a "felhördülést okozott" meg a "felháborodás" stb engem megmosolyogtat. Kell az ingyen reklám.
  • magus
    #13
    sg színvonalú hír

    blikk szintű főcím, totál tudatlanság a témában, nulla információtartalom
  • Zoleeca
    #12
    Biztos az a több 100 ezer rajongó is ezt fogja gondolni, aki majd beruház a játékra. Ülj le, eggyes.
  • Kingfisher
    #11
    BG-nek semmi köze a Diablo stílushoz. Íjász karakter nélkül nem Diablo a Diablo, így valami biztosan lesz benne, ami az amazonhoz hasonlít (senki nem mondta, hogy amazon lesz)... Diablo 1-ben rouge van, és még elég sok íjász kaszt létezik.
  • nessboth
    #10
    Az egyel még anno eljátszottam és tetszett, kettő egy rakás hulladék volt...3-ról ne is beszéljünk.Kb 2001-es színvonal. A Baldur's gate nem egy mai darab, de így is alázni fogja ezt a Diablo 3 nevű fölösleget...
  • kozik
    #9
    es akkor jon a ferfi amazon. gratu
  • Writers
    #8
    Izometrikus...teljesen 3D-s a játék!

    Az izometrikus nézetben csak 2D/3D-s modellek szerepelnek, nem teljesen csak 3D-sek...
  • tomcsa4
    #7
    De Amazon? Fura, de mivel én sokszor női karival játszom, így nem érdekel. :)
  • xizor
    #6
    Ha mi aztmondjuk nem kell ez és ez, blizzard kiveszi :) Tökéletes példa sc2ből, hogy a tank nem tetszett senkinek, 2 héttel a bemutatása után be is jelentették : oké, akkor kitalálunk valami új kinézetett.Szóval nem kell félni
  • 5i
    #5
    "z új karakterosztályt egy nő képviseli majd és nagyon hasonlítani fog egy korábbi karakterre"

    Én ebből úgy veszem le, hogy az új karaktert nőként mutatják be. Mivel ez már régóta tudott, h lehet majd neme változtatni, ezért sztem ezzel nincs baj.
  • PetruZ
    #4
    Az egész hír egy nagy baromság - megint. JW nem mondott semmit női karakterről, a VideoGamer interjúban csak annyi hangzott el, hogy a következő bejelentésre kerülő class nagy vitákat fog eredményezni, és ismét megerősítette, hogy a barbár az egyetlen, ami az előző részekből átvesznek, a többi mind új lesz. Viszont, ha úgy látják, van rá igény, egy esetleges kiegészítőben megfontolják néhány korábbi class visszatértét is. Az továbbra is áll, hogy minden class-ból lesz női és férfi változat is, tehát a fenti amazonos találgatás minden alapot nélkülöz. Esetleg félreolvasás lehet, a következő class-t vszleg női formában mutatják be (az eddigi kettő férfi volt).
  • Zaraki Kenpachi
    #3
    Igen ezt konrkátan kimondták, "MMORPG-khez hasonlóan" mi magunk csinálhatjuk meg a karaktert.
    Cikk író valamit elnézet
  • dronkZero
    #2
    "majd a színvilág (túl színes)"

    Hehe, ez gondot okoz egy D2-fannak?
    Nekem az első gondolatom volt, mikor a D2-t megláttam, hogy mi ez a giccses csilli-villi fos? A kettészakadó hullából kiszálló hupilila lélek volt a kedvencem, főleg, mikor egyszerre 8-10 olyan szar döglött meg...

    Ez még annál is gázabb lesz? Ehehe... Megérdemlitek. :] :P
  • tomcsa4
    #1
    A hír biztos így szól? Mert azt ígérték, minden kaszt játszható lesz mindkét nemmel.