200 millió dollárba került eddig a WoW

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HöfEE
Persze, hogy vannak ilyen FPS játékosok is! Én az átlagról beszéltem! Viszont azt te sem tagadhatod , hogy egy MMO játék (nem csak Wow, akármelyik) alapvetõen sok idõt igényel, és ezért is alakulhat ki függõség míg egy mulitplayerre kihegyezett FPS játékban nem feltétlenül kell hosszú órákat folyamatosan játszanod ahhoz, hogy "fejlõdj". Mondom én ezt úgy, hogy kipróbáltam már több MMO-t, de lassan 5 éve játszom komolyabb szinten multi FPS-ekkel.

mousee
Amúgy a wow egész jó móka...persze én is tört szerón nyomom, és csak ha unatkozom 😊 Van olyan, hogy 2 hónapig fel se nézek (haverokkal vagyok, suli, család, mindenmás), van amikor meg napokon át rá vagyok kattanva a dologra... 3-4 napig napi 6 óra wow. Azt utána megin 2-3 hónapig semmi. Unalomûzõ, de nem függõség 😊
Függõség akkor lenne, ha egy idõ után elkezdenék megkattani, ha nem wow-ozom. Ez pedig egyáltalán nincs így.... De javítsatok ki ha tévedek 😊

Persze ezt is lehet túlzásba vinni mint mindent.
Ha haverokkal megiszol 2-3 sört, attól még nem vagy alkesz, viszont ha egyedül is ráfanyalodsz az ivásra, akkor már el lehet kezdeni gondolkodni...
Ugyanez wow-al. Lehet szórakozásra használni, és lehet függeni is tõle.

Cikkhez: Blizzard mehet a 3,14csába, ennyi pénzt zsebre vágni... remélem Diablo III-on meglátszik, hogy mennyit öltek a fejlesztésbe...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Narxis
Azok az emberek akiknek a wow a drogjuk akkor is valamilyen káros szenvedélyük lenne ha nem lenne a wow. Drog, pia, szerencsejáték, ezek az emberek nem képesek megálljt parancsolni semminek, könnyen befolyásolhatók. Nem kell ezt a wowra kenni. Az MMO az a játéktípus amire még casual szinten is több idõt kell/lehet áldozni mint a többire és mivel neten kell játszani ezért folyamatosan frissül ergo nincs olyan, hogy kijátszottad. Egyébként én is kezdem unni, de nem csak a wowot hanem az összes játékot, legyen az PC vagy konzol. Pár évvel ezelõtt még több órát tudtam CS-zni, ma már 1 órára ha leköt. Inkább olvasok vagy filmet nézek. Így a 21. évemhez közeledve annyira mondjuk nem is csodálkozom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Azert ez nem teljesen igaz, rengeteg olyan FPS jatekos van, aki iszonyatosan sokat jatszik naponta (5-8 orat) hogy fejlessze a skilljet. Az atlag wowplayer jatszik napi 1-3 orat (es ez a dontoen nagy resz). A durvan fuggok 6-18-at (ez teljesen elhanyagolhato szazalek 1-3% max.).
Amugy a wow szinten csapatjatek PvP-ben, Instazasban meg plane... Az egyedul jatek 1-2 honap alatt siman megy a sullyesztobe.

Narxis
ESZEDNÉL VAGY BAZDMEG? Hogy jösz te ahhoz, hogy megmondd mit csináljak? Takarodjál már a hülyeségeddel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Van egy jó hírem (vagyis rossz de most mindegy) Addiktológia kurzusba drog, alkohol stb mellé a számítógépfüggés (így összefoglalóan az mmo , cset stb )is bekerült így 2-3 év és -elméletileg- képzett szakemberek segítenek majd a netbetegeknek.
HöfEE
Teljes mértékben egyetértek, tökéletesn tükrözöd az én véleményemet is . Maximum annyi, hogy az olyan multi FPS-ek mint CS, vagy CoD azért nem teljesen tesznek függõvé mint a wow mert itt inkább a csapatjáték dominál , ráadásul a legtöbb ember ha klánozik egyáltalán akkor is letol 1 nap átlagosan 2-3 meccset és csók. Persze lehet többet is de, úgy általánosságban nézve a dolgokat közel sem annyi idõt töltenek el játékkal ezek a közösségek mint a wowosok.

Azért látszik hogy mennyi függõ van 😊 Viccet félre téve azért alaposan a függésre építenek az ilyen játékok. Anno énis beletudtam feledkezni játékokba, de hogy havi,évi szinten rendszeresen pénzt öljek egy játékba az felejtõs. A másik meg hogy nem tudna lekötni. Egyébként ha már a GTA sorozat kapcsán felmerült több országban a betiltás akkor ilyen alapon a WoW szerintem sokkal károsabb. A GTA-t végig tolják azt annyi,1-2 ember bekattan évente, de azok amugyis bekattannának. Viszont a WoW elõtt mint látszik milliók függenek, és jó magas százalékuk hanyagol más fontosabb teendõket,leépülnek a normális emberi kapcsolataik... kicsit olyan mint egy drog. Tudom ezt sok más mindenre rá lehetne sütni (pl CS), csak a különbség hogy egyes programokat megvesz az ember és annyi. Ezért meg rendszeresen fizetni kell, persze másért is,de más MMO közel sincs ennyire sikeres. Igaz a veszélyek azokra is vonatkoznak.

Mondjuk belegondolva az én függõségem ( airsoft ) drágább, de legalább mozgok, szabad levegõn vagyok, közvetlenül emberek közt. Igy valódi kapcsolatok épülnek ki.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

na meg õk is 😄😄

szörnyû, hogy valaki ilyen szinten be tud zombulni, hogy megszerezze a szuperkardot meg a királysisakot.. és kb ennyirõl szól nem hogy a szabad ideje, hanem minden szabad gondolata etc xD ilyeneket úgy meg tudnám ütni, hogy ESZEDNÉL VAgY, ÖREGEM?<#levele><#violent>
Hehe😊

Más: nem bajm legyen csak enyi a bevétel. Más MMO is ennyibe kerül. A játék jó is ráadásul (mit jó, atomszuper), warezban még tolják legalább ennyien, mint originalba. Amúgy nagyon népszerû, baráti körömben is tolják olyanok, akikrõl azt se hittem, hogy számítógépes játékoznak, nem hogy WoW-oznak.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

TVelvet
Mo teljes lakossága wowozna.. 😄
MÉg azt mondják , hogy a PC-s játékokban nincsen pénz és éljenek a konzolok 😄
Egyébként ha wow helyett mondjuk minden játékos fele annyi idõbent (mint amennyit játszik) fát ültetne, szemetet szedne , önkénteskede, vért adna egészen más világban élnénk!
A http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft -n hivatkoznak egy azóta 404 oldalra, de emléxünk még arra mi is, mikor a wow elérte a 10 milliós elõfizetõi tábort (ideiglenesen, a scroll of resurrection bevezetésekor).
Ha 11 euróval számolom az elõfizetést, akkor az 110 millió euró havonta. Legyen csak 100.
Szorozzuk be 1.4-el (x-rates.com), hogy USD-ben legyünk: 140 millio USD havonta.

Csoda, hogy a Sony Entertainment a bejelentés másnapján megvett 5 kisebb MMO-t?

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

bertino
"A Blizzard az elemzõknek tartott találkozón elárulta, hogy a játék 2004-es megjelenése óta eddig összesen 200 millió dollárt költöttek a fenntartásra és üzemeltetésre. Ezt néhány hónap bevételébõl könnyen fedezik. "

ennyi...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

-.-'

← ElőzőOldal 2 / 2