Elindul itthon Amerika első számú humorcsatornája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Digiseknek mert nem megy VH1 helyén a Comedy Central delutánonként?
Tud-e már valaki valamit a Family Guy szinkronjáról?<#confused><#nemtudom>
ott az axn scifi, ugyanaz a lényege
AnarchoiD
VEGRE!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Én a Sci-fi tv csatornát várom!!!! XDD

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

A Beugró azon ritka mûsorok egyike, amelyen minden korosztály sírva tud röhögni! Sírva! Egyszerûen fenomenális. Nem hiszem, hogy akad párja. Attól, hogy a TV2 levette a mûsorról nem lesz egy "rakat sz.r"... Sõt, szerintem meg fogja még bánni...
azirafael
Bocs winnie nem neked ment hanem Yoshimitsu-nak.

azirafael
Te nem vagy normális ember. Láttál te egyáltalán egyetlen beugrót is? Szenzációs, az egyetlen normális magyar mûsor évek óta. Szerintem nézd me elõször mirõl mondasz itéletet...

Akit bármit is tud a Family Guy szinkronjáról jelezzze!!!!<#wave><#wave><#integet2>
"sõt, az idei év nagy meglepetése, a Beugró is feltûnik a programban."

Ez a Beugró nem egy rakat sz.r?
Mert a TV2-rõl átvándorolt az m1-re is, és most meg ide? És ez a nagy meglepetés?
Az lenne a meglepetés ha kicsesznék a kukába azt a ratyit
a vh1 is tele van reality-kkel és sorozatokkal. a vh1 europe-ra gondolsz, ott még nincs annyi.
Chocho
Ezaz!! 😊 A Family Guy mozgat a legjobban.

Gaming is believing.

Én is ki vagyok,hogy a VH1 helyére rakják be. Szerintem is a VH1 a legjobb könnyûzenei adó. A VIVA meg nevetséges már nem is zene tv.Filmek is mennek rajta, meg idétlen vetélkedõk.
A South Parkból elkezdik vetítenia 12. évadot és visszahozzák Józsa Imrét<#confused><#conf><#confused><#conf><#confused>
A Mezzo nem az én mûfajom, nagyon ritkán hallgatok komolyzenét ugyanis 😊.
Rincewind
Remelhetoeg lesz Dave Chappelle, csak azzal az a baj, hogy szerintem a magyarok 99%-a nem tudna ertekelni a poenokat, meg amugy sem lehetne normalisan leforditani magyarra. :/
Késõbb tervek szerint jön majd a 24 órás lokalizált VH1, és a VH1 Europe teljesen kivezetésre kerül Magyarországról ugyanúgy ahogy az MTV-el is csinálták.
Gerygrey
Én meg pont a zenével vagyok úgy, hogy a Youtube és a torrent évtizedében minek bámulnék bambán a képernyõ elõtt, amikor a neten bármit megtalálok. Persze ettõl függetlenül valóban tehették volna az Anettka TV vagy az ATV helyére.
Ennek a megosztozgatásnak, levételnek nem nagyon vagyok híve. Szerintem nem kellene egyik másik rovására bevezetni egy újat. A többit megtartva és meléjük rakni, választék bõvítésként lenne jó. Sokan vagyunk különbözõek, ezért mindenkinek más és más a szívügye, kedvence a csatornák közül.

mflex
Rakják a Romantica helyett...basszák meg!

What about the forests?

vh1 classic már nem igényes? a mezzo sem?😊
A VH1 az egyetlen igényes zenecsatorna, így sajnálatos, hogy pont annak a helyére költözik be ez a cuccos. A legtöbb rajta futó sorozat vagy nem érdekel, vagy már láttam neten keresztül, szóval én remélem, hogy bukik, és visszatér a vh1.
akyyy
😞((

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Azért kíváncsi leszek a Family Guy szinkronjára, vagy hogy ki lesz Earl hangja.
family guy, the simpsons, south park.... és ha ez mind feliratosan akkor iszonyat kedvenc csatorna lesz 😄
a "víédzsván"-t pedig nem sajnálom, sose néztem 😄
a norm show most megy napiban másik csatornán, így nem hiszem, hogy lesz ott.
a_n_d_r_e_w
Ja, ha a Digi is adja és õ is ott (márpedig gondolom igen) akkor az utolsó nézhetõ zenecsatornától is megfosztanak minket 😞

One Vision. One Purpose.

Narxis
Egyetértek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na, ha "NORM SHOW"-t leadják ezen, akkor kap tõlem a csatorna 1 pirosat 😉

mellon
"A helyi gyártású és nemzetközi tartalmak a VH1 Europe helyén lesznek láthatóak osztott mûsoridõvel naponta 14:00 és 02:00 óra között."
<#wilting><#rinya><#rinya>

a szinkron igazából csak a rajongóknak számít, akik ismerik az angolt - de õk meg nem fogják nézni. az átlagembernek kábé minden szinkron ugyanolyan. rossz szinkron miatt nem bukott meg még sorozat, sõt, rengeteg rossz szinkronú sikersorozat és -film van, mint ahogy ez fordítva is igaz.

az elején fújni fog a nép, késõbb pedig megszokja dolgot, vagyis a szinkronon az égegyadta világon, de semmi nem fog múlni. max pár warezelõ eldönti, hogy "nem, õ aztán nem nézi" (nem sorolom, bõven van sorozat, amit ezért nem nézek szinkronosan, mert kifolyik a fülem, pedig aki elfogulatlan, aki nem ismeri az eredetit, azoknak a zöme dicséri a szinkront) és azzal fog érvelni valakinek, hogy ha nem tetszik a sorozat, hogy a szinkron szúrta el.
jaja.. csak ne csesszék el az idõ kevéssége miatt..
A szinkronon fog múlni az egész. Remélem bejön nekik, bár biztos leszünk páran, akik maradnak az angol változatnál.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.