32
-
Cat #32 A mögötte álló vállalkói körök ijedtek meg attól, hogy nyilvánosságra kerül a nevük. -
#31 Arra azert kivancsi lennek, hogy "Kornelka" mitol ijedt meg ennyire ??? -
Cat #30 Azért azt a csányis hangfelvételt nem gyártották, ugyanis csányi elismerte, hogy az ő hangja hallható a felvételen. Szóval inkább az lehetett, hogy bizonyos fidesz közeli (Stumpf stb.) vállalkozói körök VALÓBAN 2 milliárd forintot ajánlottak az MDF-nek abban az esetben, ha Ibolykát hanyagolják, és Kornél jön a helyébe. A buktatás össze is jött volna, azonban mivel az MSZP-nek nem áll érdekében Ibolyka leváltása, ezért az NBH megmutatta neki a hangfelvételeket, amiket ő pedig bemutatott Kornélkának, illetve részben a sajtó elé vitt. Befenyítette, hogy nyilvánosságra hozza a mögötte álló támogatókat, ha nem mondd le, és nem vonul vissza a politikától, így Kornélka az alku részeként azonnal le is mondott. Az NBH pedig mossa kezeit, mondván "egy kémprogram kilopta a felvételeket tőlünk".
Nem olyan bonyolult ez. -
#29 gratulálok, hogy neked legalább sikerült leirtanod ...
egyik vírus se olyan durva mint a vírusirtók.. minimum kapásból felére leterhelik a gép teljesítményét akkor is ha éppen semmit sem csinálnak, a legtöbb virusirtót nem lehet kikapcsolni maximum inaktívvá tenni, de akkor is idegesít , pont akkor mikor a legkevésbé számítassz rá.. mellette vígan fut 5-6 vírus amiket észre se vesz, és ha egyet mégiscsak kiszúr és nekiáll vele csatázni , akkor szegény júzernek már tényleg nem marad csak maximum pár % taskidő amivel, ha szerencséje van 20 perc alatt újra is tudja indítani a gépét.
ezenkívül elfoglalnak vagy jópárszáz megát és a felhasználó drága idejét is rabolják hülye kérdésekkel és olyan dolgokkal amiket ha meg kéne tanulnia , akkor annyi erővel már kézzel is megtanulhatná kiszedni a vírusokat a pancserja -
Komolytalan #28 1. Az NBH-t elég sokan otthagyták, pl az az illető is, aki jelenleg az UD vezetője, előtte az NBH-ban komoly pozíciót töltött be. Gondolom nem azért ment el, mert kevés volt a zseton, vagy a kihívás, hanem el kellett mennie. Szóval ha 1 cégtől sokan lépnek, és a cégnél van értékes info, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy nem fogja mindenki otthagyni a cuccost. Nem kell itt NBH-ra gondolni, de szerintem ha valaki egy cégnél bármi, máshol is hasznosítható bithalmazzal foglalkozik, akkor mikor lelép, azt viszi.
2. Nem tudom elkerülte-e az olvasóközönség figyelmét, de most volt vagy lesz MDF elnökválasztás, ahol az ibolykának lett volna kihívója, a kornél gyerek. Aztán mikor kipattant ez a botrány, hirtelen a kihívó viszakozott, mivel meggyanúsították hogy az ő érdekében történtek itt illegális megfigyelések, meg adatlopások, stb. Most az NBH-t alapul véve esélyes, hogy az egész történet kamu, csak megmutatták neki, hogy milyen frankó hamis, a bíróság által 100%-ban elfogadott bizonyítékokat is tud gyártani az NBH kornélkáról, neki meg tele lett a liberó. Hiába na, lehet hogy első ránézésre egy hülye pics. az ibolyka, meg másodikra is, de szerintem ez a sztori is mutatja milyen aljas kígyó, mert pl helikopter jános se tudta 3 nap alatt elintézni a Fodort, meg a csótány se a Szilit mikor szerették volna, de ibolykának ez sikerült. -
#27 Milyen speciális oprendszert használhatnak az NBH ban ?? Nem sok maradt, Linux alapu, UNIX alapu, vagy még a picipuha win. -
gybfefe #26 Persze, Ibolkát meg diller kisfiával zsarolták, szóval mi lenne elvtársak ha előbb elszívnánk egy spanglit mielőtt megkezdjük a pártértekezletet?
-
bandee1 #25 Persze én meg rögtön beveszem ezt a hírt. Ennek a hírnek 1%-a sem igaz. Arra szolgál, hogy mentse magát Szilvásy és csapata, holott ők adtak ki szándékosan titkos információkat az MDF elnökének, Dávid Ibolyának. Ez van a háttérben. Ennyi és nem több. Nem most jöttem le a falvédőről. -
#24 Nem duplamagos, csak kétszikű! -
#23 Szerntem meg csak szokás szerinte csináltakegy műbalhét, hogy megint indolkolt legyen valamelyk haver cégének egy jó zsíros megrendelés. -
JL666 #22 Hogy lett duplamagos géped? Elültettél egyet és kikelt?! -
gybfefe #21 Nemkee, nemkee nemzetbiztonsági hivatal, jóval nagyobb biztonság lenne ha minden napvilágot látna a napilapokban oszt kalap. Annyi a bulvár hogy épp írhatnának bármit, megse kottyanna a jónépnek.
Hazudtatok éjje meg nappa meg este oszt tessék még négy évre, hajrá maszoposok és oszlopos fideszisták, nincsenek már fasesiszták lettek helyette szadeszisták -
#20 nemkell kiírni hogy duplamagos géped van, mert ma már alap :) -
#19 Ha megnezed hogy az amerikaiak hogyan szalltak be az I. vh-ba a nemetek ellen (akikkel nagy cimbik voltak meg a haboru kitoresekor) akkor legalabb elgondolkoznal kicsit. -
roliika #18 Nortonnal kaptam 1 éve a dupla magos notimat. Letöröltem a Nortont és 2* gyorsabb lett a gép...és ez nem vicc. -
chuky123 #17 Symantekes szakember pfff... Inkább a szaros nortonjukat irnák meg normálisan.
Nem ilyen k*va erőforrás igényesre mint most. -
Shaenis #16 Nem lepődnék meg ha Kürtinek lenne bejárása oda. Amúgy ne bántsd, mert tök jó fej szerintem, nem szállt el az agya a sikertől. (Hallgattam előadásait és beszéltem is vele párszor.) A lényegre visszatérve, visznek hozzá adatmentésre vinyókat nagyon komoly helyekről itthonról és külföldről is, biztosan vannak kapcsolatai az NBH-val is, valamint biztonsági szakértőként is ismert. -
atomkrumpli #15 ez a Kürtös fickó honnan tudja hogy "olyan speciális az NBH rendszere..." naponta berheli vagy csak szakért szabadidejében és megmondja a tutit ? -
JL666 #14 Narxis: én ott voltam szeptember 11-én new yorkban, mikor benézett az united 93 az ablakon, mondtam is magamban, hogy ejha. -
floatr #13 Ebből is látszik h az NBH a nemzet biztonságával jobban törődik, mint a saját számítógépes renderének a biztonságával
Narxis: ha utánajársz a témának, talán szembetűnik h túl sok a véletlen ahhoz h egyszerű bénaságra foghassák a dolgot. -
#12 Jajj teremtőm, az ilyen "okos" emberektől kímélj meg engem... -
#11 Ez így van. Jól jött az a kis ürügy :) -
JL666 #10 tEJHAtalom öszpontosul a CIA kezében.
Amúgy meg szerintem a szeptember 11 photoshop volt. -
M0rph3u5 #9 lehet, hogy ott helyben leprogramozta:D -
#8 > Aha de a 2001 szeptember 11-ei merényleteket még se tudták megelőzni
Mert nem is akartak. -
rotaboy #7 Azért az tetszett mikor az RTL-en a magát "szakértő"-nek nevező illető kijelentette, hogy a kémprogramot, vagy kintről, vagy bentről telepítették a rendszerbe.
Végül is más lehetőség nem nagyon maradt, csak az hogy ott termett, avagy a teremtő odavarázsolta.
Én is elmegyek szakérteni. -
who am I 7 #6 Ilyenkor szokták azt mondani, hogy nincsennek véletlenek.
Magasabb érdekek viszont igen. -
Amergin #5 Nem tudták megelőzni...
El lett intézve, hogy ne tudják, mert ez volt a "magasabb érdek". -
#4 -
n3whous3 #3 Jó ebben igazad van, de valahogy sokkal profibb dolog mindent belügyként kezelni egy ilyen intézményen belül. Mert pont az a lényeg, hogy semmi se szivárogjon ki. Vágod mire gondolok. -
#2 Aha de a 2001 szeptember 11-ei merényleteket még se tudták megelőzni... Pedig utólag kiderült, hogy igencsak meggátólható lett volna, csak ugyebár amerikában se minden ugy megy mint a Hollywoodi filmekben. Élesben igenis béna kacsaként működött az amcsi gépezet, sőt amikor megtörtént a baj, akkor is csak káosz volt minden téren -
n3whous3 #1 Ott kezdődik a baki, amikor egy biztonsági hivatal külsős céget fogad meg a rendszer működtetésére avagy felügyelésére. Lófasz a seggébe a n00b magyar irányításnak, CIA-t kéne már alapul venni vagy a brit titkos szolgálatot, az tud valamit.