NBH-alkalmazott telepíthette fel a kémprogramot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mögötte álló vállalkói körök ijedtek meg attól, hogy nyilvánosságra kerül a nevük.

uniu
Arra azert kivancsi lennek, hogy "Kornelka" mitol ijedt meg ennyire ???

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Azért azt a csányis hangfelvételt nem gyártották, ugyanis csányi elismerte, hogy az õ hangja hallható a felvételen. Szóval inkább az lehetett, hogy bizonyos fidesz közeli (Stumpf stb.) vállalkozói körök VALÓBAN 2 milliárd forintot ajánlottak az MDF-nek abban az esetben, ha Ibolykát hanyagolják, és Kornél jön a helyébe. A buktatás össze is jött volna, azonban mivel az MSZP-nek nem áll érdekében Ibolyka leváltása, ezért az NBH megmutatta neki a hangfelvételeket, amiket õ pedig bemutatott Kornélkának, illetve részben a sajtó elé vitt. Befenyítette, hogy nyilvánosságra hozza a mögötte álló támogatókat, ha nem mondd le, és nem vonul vissza a politikától, így Kornélka az alku részeként azonnal le is mondott. Az NBH pedig mossa kezeit, mondván "egy kémprogram kilopta a felvételeket tõlünk".

Nem olyan bonyolult ez.

vajon kiki
gratulálok, hogy neked legalább sikerült leirtanod <#eplus2> ...

egyik vírus se olyan durva mint a vírusirtók.. minimum kapásból felére leterhelik a gép teljesítményét akkor is ha éppen semmit sem csinálnak, a legtöbb virusirtót nem lehet kikapcsolni maximum inaktívvá tenni, de akkor is idegesít , pont akkor mikor a legkevésbé számítassz rá.. mellette vígan fut 5-6 vírus amiket észre se vesz, és ha egyet mégiscsak kiszúr és nekiáll vele csatázni , akkor szegény júzernek már tényleg nem marad csak maximum pár % taskidõ amivel, ha szerencséje van 20 perc alatt újra is tudja indítani a gépét. <#eplus2>

ezenkívül elfoglalnak vagy jópárszáz megát és a felhasználó drága idejét is rabolják hülye kérdésekkel és olyan dolgokkal amiket ha meg kéne tanulnia , akkor annyi erõvel már kézzel is megtanulhatná kiszedni a vírusokat a pancserja

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

1. Az NBH-t elég sokan otthagyták, pl az az illetõ is, aki jelenleg az UD vezetõje, elõtte az NBH-ban komoly pozíciót töltött be. Gondolom nem azért ment el, mert kevés volt a zseton, vagy a kihívás, hanem el kellett mennie. Szóval ha 1 cégtõl sokan lépnek, és a cégnél van értékes info, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy nem fogja mindenki otthagyni a cuccost. Nem kell itt NBH-ra gondolni, de szerintem ha valaki egy cégnél bármi, máshol is hasznosítható bithalmazzal foglalkozik, akkor mikor lelép, azt viszi.
2. Nem tudom elkerülte-e az olvasóközönség figyelmét, de most volt vagy lesz MDF elnökválasztás, ahol az ibolykának lett volna kihívója, a kornél gyerek. Aztán mikor kipattant ez a botrány, hirtelen a kihívó viszakozott, mivel meggyanúsították hogy az õ érdekében történtek itt illegális megfigyelések, meg adatlopások, stb. Most az NBH-t alapul véve esélyes, hogy az egész történet kamu, csak megmutatták neki, hogy milyen frankó hamis, a bíróság által 100%-ban elfogadott bizonyítékokat is tud gyártani az NBH kornélkáról, neki meg tele lett a liberó. Hiába na, lehet hogy elsõ ránézésre egy hülye pics. az ibolyka, meg másodikra is, de szerintem ez a sztori is mutatja milyen aljas kígyó, mert pl helikopter jános se tudta 3 nap alatt elintézni a Fodort, meg a csótány se a Szilit mikor szerették volna, de ibolykának ez sikerült.
item
Milyen speciális oprendszert használhatnak az NBH ban ?? Nem sok maradt, Linux alapu, UNIX alapu, vagy még a picipuha win.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Persze, Ibolkát meg diller kisfiával zsarolták, szóval mi lenne elvtársak ha elõbb elszívnánk egy spanglit mielõtt megkezdjük a pártértekezletet?
Persze én meg rögtön beveszem ezt a hírt. Ennek a hírnek 1%-a sem igaz. Arra szolgál, hogy mentse magát Szilvásy és csapata, holott õk adtak ki szándékosan titkos információkat az MDF elnökének, Dávid Ibolyának. Ez van a háttérben. Ennyi és nem több. Nem most jöttem le a falvédõrõl.

Az SZDSZ egy náci párt.

MadBence
Nem duplamagos, csak kétszikû!<#nyes>

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Glutamin
Szerntem meg csak szokás szerinte csináltakegy mûbalhét, hogy megint indolkolt legyen valamelyk haver cégének egy jó zsíros megrendelés.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Hogy lett duplamagos géped? Elültettél egyet és kikelt?!
Nemkee, nemkee nemzetbiztonsági hivatal, jóval nagyobb biztonság lenne ha minden napvilágot látna a napilapokban oszt kalap. Annyi a bulvár hogy épp írhatnának bármit, megse kottyanna a jónépnek.
Hazudtatok éjje meg nappa meg este oszt tessék még négy évre, hajrá maszoposok és oszlopos fideszisták, nincsenek már fasesiszták lettek helyette szadeszisták
Sanyix
nemkell kiírni hogy duplamagos géped van, mert ma már alap 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

uniu
Ha megnezed hogy az amerikaiak hogyan szalltak be az I. vh-ba a nemetek ellen (akikkel nagy cimbik voltak meg a haboru kitoresekor) akkor legalabb elgondolkoznal kicsit.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Nortonnal kaptam 1 éve a dupla magos notimat. Letöröltem a Nortont és 2* gyorsabb lett a gép...és ez nem vicc.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Symantekes szakember pfff... Inkább a szaros nortonjukat irnák meg normálisan.
Nem ilyen k*va erõforrás igényesre mint most. <#levele>
Nem lepõdnék meg ha Kürtinek lenne bejárása oda. Amúgy ne bántsd, mert tök jó fej szerintem, nem szállt el az agya a sikertõl. (Hallgattam elõadásait és beszéltem is vele párszor.) A lényegre visszatérve, visznek hozzá adatmentésre vinyókat nagyon komoly helyekrõl itthonról és külföldrõl is, biztosan vannak kapcsolatai az NBH-val is, valamint biztonsági szakértõként is ismert.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

ez a Kürtös fickó honnan tudja hogy "olyan speciális az NBH rendszere..." naponta berheli vagy csak szakért szabadidejében és megmondja a tutit ?

HP+

Narxis: én ott voltam szeptember 11-én new yorkban, mikor benézett az united 93 az ablakon, mondtam is magamban, hogy ejha.
Ebbõl is látszik h az NBH a nemzet biztonságával jobban törõdik, mint a saját számítógépes renderének a biztonságával <#vigyor3>

Narxis: ha utánajársz a témának, talán szembetûnik h túl sok a véletlen ahhoz h egyszerû bénaságra foghassák a dolgot.
Narxis
Jajj teremtõm, az ilyen "okos" emberektõl kímélj meg engem...<#nevetes2><#banplz>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sanyix
Ez így van. Jól jött az a kis ürügy 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tEJHAtalom öszpontosul a CIA kezében.
Amúgy meg szerintem a szeptember 11 photoshop volt.
lehet, hogy ott helyben leprogramozta😄
rigidus
> Aha de a 2001 szeptember 11-ei merényleteket még se tudták megelõzni

Mert nem is akartak.

Azért az tetszett mikor az RTL-en a magát "szakértõ"-nek nevezõ illetõ kijelentette, hogy a kémprogramot, vagy kintrõl, vagy bentrõl telepítették a rendszerbe.
Végül is más lehetõség nem nagyon maradt, csak az hogy ott termett, avagy a teremtõ odavarázsolta.
Én is elmegyek szakérteni.<#mf2>

Ilyenkor szokták azt mondani, hogy nincsennek véletlenek.
Magasabb érdekek viszont igen.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem tudták megelõzni...
El lett intézve, hogy ne tudják, mert ez volt a "magasabb érdek".

iSS!

bertino
<#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

n3whous3
Jó ebben igazad van, de valahogy sokkal profibb dolog mindent belügyként kezelni egy ilyen intézményen belül. Mert pont az a lényeg, hogy semmi se szivárogjon ki. Vágod mire gondolok.

púúúúú

DjDano
Aha de a 2001 szeptember 11-ei merényleteket még se tudták megelõzni... Pedig utólag kiderült, hogy igencsak meggátólható lett volna, csak ugyebár amerikában se minden ugy megy mint a Hollywoodi filmekben. Élesben igenis béna kacsaként mûködött az amcsi gépezet, sõt amikor megtörtént a baj, akkor is csak káosz volt minden téren

n3whous3
Ott kezdõdik a baki, amikor egy biztonsági hivatal külsõs céget fogad meg a rendszer mûködtetésére avagy felügyelésére. Lófasz a seggébe a n00b magyar irányításnak, CIA-t kéne már alapul venni vagy a brit titkos szolgálatot, az tud valamit.

púúúúú