10
 • NEXUS6
  #10
  Aztán másnap a rendőröknek csak el kéne kérnie a listát ezekről a nevekről.
  Mindenkinek egy csomó idegeskedést spórolna meg!!!
 • NEXUS6
  #9
  Ha én mobilcég lennék, csinálnék valami speckó "tömegoszlatásos" csomagot, ami garantálná, hogy ha esemény van és mindenki telefonál, akkor is kapjon a júzer biztosan vonalat és megfelelő sávszélességet is.
 • Sir Quno Jedi
  #8
  Meg vannak olyan spéci megfigyelő kamerák (lehet rá durva objektíveket, meg éjjellátó optikát, meg ami jólesik bármit tenni), amik webszerverként műxenek, sőt wifi kártya is megy beléjük, úgyhogy követlenül a netre megy az adása, ha pl. egy PDA/mda telóba tolsz mobil netet (nálunk is van egy cég az épületben, akiknek van ilyenjük, majdnem vettem én is). Sőt wifi helyett lehet CF karit tolni bele és akkor szépen arra rögzítget. :D
 • Sir Quno Jedi
  #7
  Vannak extra aksik, meg spéci, hordozható külső aksik. A gond inkább az, hogy tömegoszlatásokon annyira sokan próbálnak telefonálni egyetlen cellában, hogy a 3G, vagy ami éppne akad kimúlik, sőt a sima telók is használhatatlanok.

  Jobb egy erős wi-fi és egy eldugott vevő szerver valamelyik közeli házban/kocsiban (akár fix kábeles netre kötve).
 • Gerygrey
  #6
  Van már ilyen elég régóta, a ustream.tv, a nyáron az indexesek ezzel közvetítettek a Szigetről, és én is szemezgetek vele. Úgy látszik, ez az idei divat.

  Csak egy olyan laptop kellene, ami legalább 5-6 órát kibír miközben folyamatos netkapcsolat segítségével videót sugároz... És ami kellően kicsi és könnyű ahhoz, hogy egy tömegoszlatáson rendőrök elől szaladni lehessen vele ha olyan van :)
 • csorfab
  #5
  "azonban a jövőben profi producereket is meg akarunk nyerni a program számára"

  ROTFL
 • akyyy
  #4
  hogy lehet ide regisztálrni? megkapom az emailt, de semmi:S
 • Amcir
  #3
  no reklám például? annak örülnék
 • Alwares
  #2
  Ez nagyon jól hangzik.
 • NEXUS6
  #1
  Szép lassan eljutunk azért oda, hogy az internet, ne elsősorban valami www hypertext szuperorganizmus legyen, hanem megjelenjenek, esetleg később már domináljanak a hangban és képben megjelenő információk.

  Itt fontos az egyidejűség, hiszen a chat, vagy fórum hozzászólások esetnén megengedhető, vagy inkább kívánatos az hogy azok egymás követően jelenjenek meg.

  De a nagy sávszélesség lehetővé teszi, hogy a kommunikációs csatornában jelenlevők egyszerre megjelenjenek, gesztusaikkal valós időben kommenteljék az eseményeket, vagy egyenesen hozzá is szóljanak. Ez méginkább intezzívvé teszi felpörgeti a kommunikációt. De ezt már nem lehet írásban csinálni.

  Ez lehet az igazi webkettő, nem az hogy testreszabhatom a kedvenc weblapom megjelenését!;)