Labor varázsolható a mobilokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már sokszor éreztem, hogy ez itt a legalja, ennél rosszabb cikket nem lehet írni. Tévedtem. Ez mindent alulmúlt.
Csak a mûkõdési elv nincs leírva. Semmmitmondó cíkk.
Konkretan az odautazo tudosokra gondoltam...

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Na igen .. elmaradott ország , sárkunyhó , orvosi ellátás zéró , de mûholdas telóval szaladgálnak a benszülöttek ... kissé röhelyes .
Ha barmilyen mobil akkor az lehet muholdas is.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

de mit csinál??? hogy mûködik, egyáltalán mivan? mobil ami laboratóriummá alakul, platform amiben nincs lencse, 3Dben sejtecskék, pénzérmén apró minták, hiv, meg a többi.
a cikkbõl csak az maradt ki amivel a hivatkozott cikk indít, lencsementes _képalkotó_ eljárás.

\"The voices are back... Excellent.\"

közlöm, hogy a fejlõdõ világ országaiban nagyobb a gsm lefedettség, mint az orvosi. 😊
1-2 hónapja volt a híradóban, hogy valamelyik afrikai tó köré extra erõs tornyokat szereltek, hogy a halászok a parttól távolabbi vizekrõl is tudjanak segítséget hívni mobillal.

>>>>Ráadásul a fejlett világtól távol esõ régiókban gyakran nincs megfelelõ orvosi ellátás<<<<

De kiépített gsm hálózat viszont van ?? <#falbav><#falbav>

A fejlesztõk látszik hogy nem nagyon vannak képben <#wilting><#wilting><#taps>