Spore - visszaüt a másolásvédelem?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De dolgozni miniumum 8- 10 órát azt bezzeg kell. Utána meg nehogy már lopott filmmel, zenével, játékkal kapcsolódjál ki...tolvaj genya!
Rendeld meg angliából ahol azoknak akik 10-szer annyit keresnek 3ad annyiért adják.
Mert ez nem becstelen, csak az ha Te lopsz.
Értem én ezeket az érveket, csak nem hatásosak. Még ha helyesen is érvel a lopás bûn volta mellett a terrorista a tolvajnak, a tolvajtól várhatjuk hogy morálisan szarul érezze magát?
Azért a Devilmaycry 4-et, meg más játékokat kérlek ne itt beszéljétek meg, mert ez nem olyan fórumtéma, keressetek hozzá megfelelõ témát és ott!
de ott elakadtam, ahol a bolygók között kell menni már hajóval, még a ürhajóval való indulás után kicsivel. az a feladat, hogy mennyek vissza az anyabolygóra, visszamentem, de aztán ott lent ahol kapom a feladatokat azon a rádióizén keresztül villógott, kattingattam rá, de nem hozta be, nem müködött, aztán nem akartam újratelepíteni, az meg eszembe se jutott, hogy talán újra kéne kezdeni és kiderül, hogy én csináltam valamit roszul vagy a játékkal volt a baj és az bebuggolódott, vagy ha megin nem megy akkor ujratelepítés.
na mindegy.
van egy másik játék, devilmaycry4, ha tudtok segítsetek pls.
legyöztem démonkutyát, fagyibékát és a feka csávót is félig, amikor a repülökardokat kelett hajigálni, de ahol megnyilt az ut a vízesésnél az út, oda elfelejettem hogy jutottam el oda, meg jó pár úton már nem is lehetett már menni, meg beomlott a fal meg ilyesmi.
P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.
Vedd meg szerintem, nekem és sok más embernek nagyon bejön, de majd te eldöntöd, hogy szerinted milyen.
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
agyhalál :(
uninstall
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a kimaradt adóbevételt majd kifizeti a játékkiadó, vagy az asva, artisjus?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez a 3szor telepítheted téma gyökérség, ez olyan mintha a kocsimban 3 tankolás után tankot kéne cserélnem :D Akkor sem kéne ha utánnam dobnák ezt a játékot...
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
"Belátok én bármit, ha te is belátod, hogy 2 hete tolják ^^
Ha valamit csak megnézni akarok az max 2 nap. A 2 hét az más kategória. "
Dehabazze ezer éve tolnák, de amúgy nem vették volna meg, akkor sem okoznak kárt... Ki a károsult? "ha nem warezolhatnának, megvennék", ez egy pozitív állítás, ami bizonyításra vár. Nem nekem kell bizonyítani az ellenkezõjét... Szerintem nem vennék meg, mert ez a tapasztalatom.
Nem beszélve a megnövekedett "hype"-ról, reklámról, a "énisolyatakarok karácsonyra apu mintaszomszédpistikének!" hatásról... Pl. én magamtól sosem vettem volna Rammsteint, mert fogalmam sem volt, mi az. Letöltöttem pár számukat, mikor unatkoztam, azóta már vettem tõlük két albumot, voltam a koncertjükön, stb. Most akkor én mekkora "kárt" is okoztam?
Vagy vegyük pl. a 3ds maxot. Ha anno nem töltöttem volna le warezban, akkor ma nem ezt használnám eredetiben, hanem pl. blendert (lol). Hoppá másfél millát nyert az autodesk most a warezolásommal, meccsoda kár érte õket, sírjunk együtt.
És még egyszer mondom, a warezolást egy nagyon felfújt problémának tartom, amit nagyon sokan hamis párhuzamokkal próbálnak minél rémesebbre karikírozni (pl. szoftverlopás = autólopás, aki warezol, az amúgy megvenné eredetiben, stb).
na má annyit osztom az észt, nekem nem is marad
Szép :)
1. felteszed játszol... a fennébe virus... reinstal...
2. felteszed játszol... bekrepált a winyóóó -> új
3. felteszed játszol.... imádkozol hogy ne legyen baj
Én csak eredeti játékkal szeretek játszani. És ha valami jó azt évek mulva is elõveszem... Ezzel ezt nem lehet megcsinálni ez miatt... veszel valamit ami nem tartós... olyan mintha fagyit vennél...elnyalod aztán vehetsz egy másikat.
<#levele>#levele>
Figyi... pár hónapja még mélyponton volt a dollár. Vagy 20 játékot hozattam az USA-ból és csak ideért, és fele áron voltak mint idehaza.
Tudod mi kell ehhez? Szinte semmi.
Egy folyószámla /fizetés nem árt rá/, meg egy virtuális számla ami maga az internetkártya és ennyi. Minek ehhez ismerõs. Power sellereket ajánlom, ha konkrét név kell akik villám és olcsó is, közzé teszem.
Spore: Nekem megvan a GE.
Ezeket kaptam
-kemény tartós, igényes díszdoboz
-poszter
-National Geographic részvételével keszített DVD
-így készült DVD...
-vastag kézikönyv
-Spore artbook mindenféle gyönyörû concept rajzzal... jó vastag
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A minõséget igen.
Aki csóró az menjen el dolgozni és ne az én adófizetõi pénzembõl vegyen magának a folyosított segélybõl piát meg cigit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mint említettem, ha már nem fogok az Egyesült Királyságban élni, akkor ismerõseimmel fogok hozatni azt, ami kell. Mert magyar fizetésbõl nem tehetem majd meg azt, hogy kiugrom egy hétvégére, shoppingolok egyet, aztán beszerzem amit kell... És gondolom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával. És mi van azokkal, akiknek nincsenek kint ismerõsei? Hát ez a gondom.
Meg az a gondom amit mondtam, hogy alcsonyabb bérekhez úgy adják drágábban ezeket a termékeket, hogy közben rosszabb minõségûek és hiányosak. Most itt ki fogok bontatni egy Spore-t, megnézem mi van benne, aztán otthon is. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy ugyanaz lesz a dobozban (csak persze magyarul). Viszont tény, hogy még így is drágább otthon.
A fizetésekhez mérve már eleve olcsóbban kellene adniuk UGYANAZT a minõséget, de a szart adják drágábban. Ez a bajom.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
jó lenne, ha eldöntenéd :)
vagy aki csóró annak számítógépe se legyen?
ezért drágább
egyébként tény, hogy soxor még Anglia is olcsóbb, ott kell vásárolni, de DVD-t, BR-t is
Hamarosan jön a legenda 3. része, azt is szívfájdalom nélkül leszeditek? És akkor csodálkoztok, hogy egyre kevesebb és egyre szarabb játék érkezik pc-re?
A SPORE árakkal miért nem vagytok tisztában?! Már leírtam vagy 3x! Tessék rákeresni! Annyit azért elmondanék, hogy a Galactic Edition idehaza 11699 Ft - a lénylabor ára ha megvetted. Nem 14 meg nem 15 értsétek már meg!
"Mennyi is a magyar minimálbér? 70 ezer forint?"
69000 bruttó, nettó 56k körül. De már ezerszer leírtam azt is, hogy a játék, fõleg egy Galactic Edition LUXUS ma idehaza. NEM KELL megvenni, nem létkérdés!
Amúgy meg EU-s tagállam vagyunk VÁMMENTESEN hozhatunk be külföldrõl játékokat. Nem értem a gondod... ^^
"De mi van azzal a magyarokkal, akik ezt nem tudják megoldani? Ne warezoljanak?"
Mondom... létszükséglet a játék.
Mennyibe kerül az Egyesült Királyságban a Spore? Ha nálunk 13 ezer, akkor itt biztosan megvan vagy 15 ezer forint is, vagy több is, mert itt jobban élnek az emberek. Jaaa, hogy csak 30 font, vagyis kb. 9000 forint? Hoppá! És mennyi is a minimálbér? Októbertõl 5.75 óránként, adó számításban nem vagyok jó, de állítólag 5 font megmarad belõle. Vagyis 1500 forint. És minimálbért azok a bevándoroltak kapnak, akik nem elég ügyesek.
Na most hogyan lehet az, hogy több mint 3x annyi a minimálbér, mégis nálunk drágább a játék? És nem is kicsivel! Ennek fényében mi a f.szomért ne warezoljanak az emberek? Otthon én is warezoltam, mert nem volt más út. Itt viszont úgy vannak az árak belõve a fizetésekhez, hogy megtehetem hogy megveszem azt, amit szeretnék. Vagy ott van pl. a Bioshock nevû program, amikor otthon 8000 forint volt a normál verzió, akkor én a Collectors Editiont olyan 20 font (6000 forint) körül vettem meg itt. Otthon azért nem lehetett kapni, csak egy hétig, mert túl keveset vittek be az országba arra hivatkozva, hogy úgysem veszik meg...
Kis módosítás: az egyik magyar online shopban olcsóbb a Spore mint az EA által ajánlott ár, mégis sokkal drágább még mindig, mint az említett brit ár. Szóval, a lényeg nem változott...
Ja, azt se felejtsük el, hogy Magyarországon nem csak drágább, hanem hiányos is egy csomó dolog. Vedd kezedbe pl. a GTA dobozait. III, Vice City, stb. 3000 forint, nem is vészes. Nézd meg a borító nyomtatásának a minõségét. Szebbet csinálok egy olcsó nyomtatóval. Aztán emelgesd a dobozt, szerinted mi lehet benne tömeg alapján? A lemez, meg valami tájékoztató, aztán vége. Itt ezeket a programokat forintba átszámítva 1500-ért vettem, és jó minõségû a borító, van benne kézikönyv és még GTA térkép is...
Majd ha a kiadók olyan áron adják, amilyen áron a jobban élõ országokban, meg ha ugyanazért az árért megkapjuk az extrákat is, és ugyanolyan minõségben, nem szar minõségben, akkor majd otthon is megveszem. Addig meg lóf.sz a seggükbe. Ha haza is költözöm, innen fogok rendelni, ismerõsökkel meg elhozatom. De mi van azzal a magyarokkal, akik ezt nem tudják megoldani? Ne warezoljanak?
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Ésszel öreg ésszel, az összeesküvés elméleteid meg senkit nem érdekelnek. <#mf2>#mf2>
https://hotshu.wordpress.com/
1, van pistike, aki 8éves. nincs pénze. ha nem tud warezolni, akkor lemegy a játszótérre biciklizni. pistike 25évesen tuti nem fog venni semmilyen játékot.
2, van pistike, aki 8éves. nincs pénze. ha tud warezolni, akkor egész nap a számítógépe elött fog ülni, mert csomó jó játékot be tudott szerezni. pistike 25évesen jövedelme számottevõ részét konzolra/pc alkatrészre költi. a jelentõsebb, jobb címeket pedig bemegy a boltba és megveszi. (évi 1-2-t)
Ok. a példám magyarországra igaz, de jobb gazdasági helyzetben lévõ országokban sem teljesen hülyeség!
és akkor most megindokoltam, hogy miért is jó a játékiparnak a warez. mint látjátok, minden csak interpretáció kérdése...
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Ha valamit csak megnézni akarok az max 2 nap. A 2 hét az más kategória.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Loál! Mert ezek tuti mind megvették volna, ha nem lehet warezolni! Sõt egybõl három példányban vették volna meg, ezért a kár ne is egy milla legyen, hanem inkább három!
Lássuk már be, hogy akik warezolnak, azok jó része kipróbálja csak a játékot, és nem venné meg magától, ergo kárt sem okoz. Nem azt mondom, hogy szarjuk le a warezolást, de azért ennyire túldramatizálni sem kell.
Így elég lenne egy trabant is. Trbantal jön a () játék :) ÉN leszek a sofõr. http://www.youtube.com/watch?v=MQwj0EqOQJw
Ezért jelenleg én legálisan warezolok, szerintem.
Cipõket is útálok vásárolni, meg az új dobozokat kinyitni, viszont a bkv székei csak ragadnak. A bkv-ra eddig még nem voltam allergiás, de ha valaki érzett már öblítõ illatot az javítson ki, mert én nekem a szaglásom is csak ezekre terjed ki, amiket nem bírok és eddig életemben 4x éreztem illatot a székekbõl. Még "szerencse", hogy nem erre vagyok allergiás.
Túlzó árakat és elborult jogokkal próbálnak meg neten keresztül zenéket értékesíteni... majd rájönnek, hogy ez így nem megy sokáig.
Egyelõre legál... mégis tömve vagyok /csak úgy mint egyesek ;-)/ eredeti DVD filmekkel és bizony nekem sem hûûû de gagyik... Alien díszdoboz, LOTR trilógia díszdobozok, etc. Ez a pár db. már magában 40k volt és hol vagyunk még a 200 db-tól :-D
Valahogy nyugodtan tudok aludni, ha letöltök egy sorozat epizódot, megnézem, majd letörlöm. Minek is tartanám meg? Ha nagyon jó, akkor egyértelmû, hogy megveszem.
Amúgy a filmek esetében is igaz, hogy az ember a vásárlasival voksol. Nekem pl. az összes Miyazaki anime itt csücsül a polcon, még az is amit tudtam, hogy nem jön be és mégis megvettem, mert annyira kedvelem Miyazakit, hogyha ezzel tudom támogatni a csodát amit mûvel, akkor megveszem.
vagy az korrekt, hogy 800 ft-ért letölthetsz számokat, de csak pc-n hallgathatod, mp3 lejátszón nem, ki nem irhatod, tehát a kocsiban sem? akkor meg minek?
még most is fenntartom, hogy magad felé hajlik a kezed
dolgoznál egy filmkiadónál
kettõs mérce
Egyedüli sw forrás a teszkó, ugyanis a számtech boltok egyszerûen nem forgalmaznak már játékszoftvereket, mert minden vevõ a pofájukba vágja, hogy ha letöltheti, minek vegye meg.
ja és elõre kalkulálnék a warezzal
éppen emiatt inkább adnám a portékám 8k-ért, mint 12-ért
és lenne paypal, amin mindeki fiezthetne amennyit tud, ha tetszik neki
számtalan ötlet lehet, a korbácson kivül