26
  • tntmax
    IMAX verziót én is megnézék, de tartok tőle hogy itt nálunk még évek múlva is csak a zűrállomás lesz.
  • berc00
    joooooooooooooker!
  • CaptainRumi
    nem tudom most hirtelen...magyarországon is moziba kerül újra??
    mert ha igen akkor már gondolom szinkronosan.....és arra külön kiváncsi vagyok úgyhogy egyszer még biztosan megnézem moziban....
    de mivel közeleg a moziünnep valószinüleg beülök még párszor az eredeti hanggal ellátottra is (mivel úgy az igazi )
  • immovable
    ó anyám, fikagép (nyilvánvaló) mekkora indexes lúzer vagy LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • immovable
    jah értem LOL
  • winnie
    ó, anyám, iq-robbanás... nyilvánvaló (gondolom nem csak nekem), hogy az értékelés után megkapod a jelenlegi állást. elég sok szavazást látni netszerte, egy kaptafa.
  • Sheltem
    Nem lehet, hogy azért "ugrik" fel mert az már az összesítés? Én erre gondolok egyébként , nekem is "felugrál". Majd valami okosabb elmondja.
  • immovable
    érdekes 1esre nem lehet értékelni egy cikket sem, mert helyette felugrik 2 v 3-ra.
    ez ám a statisztika LOL

annyira megható ahogy az egyik szinész halálából pénzt csinálnak. hiába hálivúd az hálivúd.
  • TeDDyRuSh
    Örülöka dolognak, tényleg mgérdemelne pár Oscart. Én csak attól félek, hogy makd akkor is fog születni, vagy 20 Sz. Viktor cikk:))
  • MrPrise
    Eh. Most látom, hogy benne van a cikkben. bocs, reggel van ;-)
  • MrPrise
    Ez vajon érinti a DVD megjelenését?
  • Sanyix
    Hát jah, jokerből soha sem lenne elég :\

How about a magic trick? I'll make this pencil disappear. :D
  • Chocho
    Nekem meg pont az volt a bajom, hogy nem volt benne elég Joker. Volt helyette valami hülye fekete ruhás dilis. XD

Komolyra véve: az egyik legjobb film, amit valaha láttam. Nagyon megérdemelné az Oscar-okat.
  • memento987
    Egyvalami biztos. A cikk írója olvassa a fórumos hozzászólásokat. Ez alapján kötött ki néhány dolgot a cikkben és jól is tette. Senki nem fikázza sem a cikket sem a filmet. Bár emlékezzünk vissza anno a tényleg nagy volumenü grandiózus filmeknél ezelőtt ugyanígy vagy még jobban az adott film folyt a csapból is. (Nyugi, nem én írtam a cikket nem azért dícsértem. )
  • CaptainRumi
    ezeréves a hír...már az elöző sötét lovagos cikkbe is odaírtam kommentként
  • Andrews2007
    Best of Képregényfilm , megérdemelne 4-5-6 oscar min. (rendezés, film, zene, forg. könyv smink, legjobb mellékszereplő habár Joker nálam főszereplő is lehetne hisz annyit szerepel most itt mint majdnem Bale batmanként a Batman Beginsben.

A Road to perdition is képregényből készült?? LOl én úgy tudtam regényből. Mivel egy maffia film és tipikusan regényes elemekkel. De most látom tényleg képregényből készült lol érdekes ahhoz képest rohadt jó kis film lett mint gengszterfilm.
  • janivankenobi
    A jóból sosem elég,úgyhogy jövőre újra megkezdi röptét a denevér.
    Remélem, hogy Oscar is lesz belőle.
  • akyyy
    az lesz a zsir, hogy nálunk itt meg februárba lesz moziba
  • Etinger
    De ja vu. Mintha 1 hete olvastam volna már ezt.. valahol..
  • cptkilljoy
    Hát azért képregényfilmnél nálam az etalon még mindig a Road To Perdition Tom Hanks-szel és a From Hell Johnny Depp-pel. De a szuperhősös képregényfilmek közül valóban az egyik, ha nem a legjobb.
  • matt taylor
    Best
  • Mister
    Nem is ez a lényeg.
    Van IMAX verzió is, van IMAX mozink is, de hol a film belőle?
  • cS6Szi
    Nekem csak egy bajom van a sötét lovaggal. Az hogy Heath Ledger halála miatt egy picit túl "jokeresre" vágták a filmet. Sztem ennyi erővel lehetett volna Joker a film címe. Mert hogy batman fele annyit sem játszik a filmben mint joker az tuti.
    Ettől független joker alakja illetve Ledger alakítása tényleg oszkárt érdemelne. Én is azok közé tartozom akik azt valják hogy a sötét lovag az elmült pár év legjobb filmje. Vagy legalábbis a TOP 3ban benne van.
  • tyuklepes
    Hát az ajnározást, meg a hype-ot én is rühellem, de mostanában semmi nem érdemelte meg/ki, mint a Setét Lovag .... tényleg nagyon nagy ... :)
  • bertino
    hihetetlen.

persze nem fikázásként, de respect, ha már ennyire ajnározzák.