Ötvös Tibor

Januárban visszatér A sötét lovag

2009 januárjában ismét a mozikba küldi a Warner Bros. a jelen pillanatban 1,07 milliárdos összbevételnél járó Sötét lovagot. Ennek két oka van: először is akkor lesz Heath Ledger halálának évfordulója, másodszor pedig szeretnének pár Oscar-jelölést begyűjteni.

Sokaknak már a könyökén jön ki A sötét lovag, de bizony azt is el kell ismerni, hogy Christopher Nolan filmje az utóbbi idők egyik legjobbja, képregényfilmekben pedig az új etalon. A sikerhez azonban kellett a tragikus sorsú Heath Ledger is, aki idén januárban halt meg.



Ezen alkalomból a Warner Bros. jövő januárban ismét a mozikba küldi az alkotást. Ezzel pedig újabb esélyt kap a film, hogy utolérje a Titanic bevételeit. A sötét lovag jelen pillanatban 512 milliós amerikai, 440 milliós nemzetközi és 55 milliós IMAX bevételeivel összesen 1,07 milliárdot zsebelt be. Decemberben pedig jön a DVD-kiadás is és januárban pedig az újabb mozis bemutató.

Azért nem véletlen a januári visszatérés, hiszen addigra már ismertek lesznek az Oscar-jelölések is (a Warner Bros. legalább a legjobb film, rendezés és mellékszereplő kategóriában szeretné indítani filmjét), így újabb milliókat lehet onnan is bezsebelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tntmax #26
    IMAX verziót én is megnézék, de tartok tőle hogy itt nálunk még évek múlva is csak a zűrállomás lesz.
  • berc00 #25
    joooooooooooooker!
  • CaptainRumi #24
    nem tudom most hirtelen...magyarországon is moziba kerül újra??
    mert ha igen akkor már gondolom szinkronosan.....és arra külön kiváncsi vagyok úgyhogy egyszer még biztosan megnézem moziban....
    de mivel közeleg a moziünnep valószinüleg beülök még párszor az eredeti hanggal ellátottra is (mivel úgy az igazi )
  • immovable #23
    ó anyám, fikagép (nyilvánvaló) mekkora indexes lúzer vagy LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • immovable #22
    jah értem LOL
  • winnie #20
    ó, anyám, iq-robbanás... nyilvánvaló (gondolom nem csak nekem), hogy az értékelés után megkapod a jelenlegi állást. elég sok szavazást látni netszerte, egy kaptafa.
  • Sheltem #19
    Nem lehet, hogy azért "ugrik" fel mert az már az összesítés? Én erre gondolok egyébként , nekem is "felugrál". Majd valami okosabb elmondja.
  • immovable #18
    érdekes 1esre nem lehet értékelni egy cikket sem, mert helyette felugrik 2 v 3-ra.
    ez ám a statisztika LOL

    annyira megható ahogy az egyik szinész halálából pénzt csinálnak. hiába hálivúd az hálivúd.
  • TeDDyRuSh #17
    Örülöka dolognak, tényleg mgérdemelne pár Oscart. Én csak attól félek, hogy makd akkor is fog születni, vagy 20 Sz. Viktor cikk:))
  • MrPrise #16
    Eh. Most látom, hogy benne van a cikkben. bocs, reggel van ;-)