Egymás sztárjait nyúlja le a TV2 és az RTL Klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát épp hogy a mai értelemben sztárok, csókolom. mi a sztár? a média által valamilyen szempontból ismertté vált ember. a sztárt a média (tévé, bulvárlapok) teremtik. egy színházi színész, ha nem médiázik, hiába "több", nem lesz sztár.
Az arcukat beztos, hogy láttam már a Barátok Köztben, amikor pár percre odatévedtem, de nekem ezek a nevek nem mondanak semmit.
A mégfentebbi négybõl hármat ismerek, de hogy ezek sztárok lennének? Lófas*t. Az egyik mûsorvezetõ, vagy ha úgy tetszik bemondó, a másik énekesnõ, a harmadik dzsentrinõ (most nem találtam elegánsabb szót a léhûtõ/naplopóra) . De nem sztárok, már nem a mai értelemben értve.
A mégfentebbi négybõl hármat ismerek, de hogy ezek sztárok lennének? Lófas*t. Az egyik mûsorvezetõ, vagy ha úgy tetszik bemondó, a másik énekesnõ, a harmadik dzsentrinõ (most nem találtam elegánsabb szót a léhûtõ/naplopóra) . De nem sztárok, már nem a mai értelemben értve.
Hattyú? Hol?
dejó, akkor nem csak én vgayok tahó, hogy nem ismerem ezeknek a 'sztároknak' a nevét
Nagyjából egyetértek, de engem érdekelt az egyik fõzõs versenyzõs mûsor, amelyikben a Vágó Pista szerepelt, nem azért mert sztárnak hanem mert intelligensnek és érdekes embernek tartom és eléggé meglepett, hogy ha kajáról van szó akkor rendkívül szûk látókörû ember. De az ilyen kiszeles, gyõzikés, majkás szerencsétlenkedés nem érdekel, inkább netezek amikor ezek a "jó" mûsorok mennek a TV-ben.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én se mondhattam volna szebben <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Csak én érzem azu iróniát a cikkben? 😊
nekem is csak ez az egy szó jutott eszembe: SZÁNALMAS
szánalmas
Sztár?! Mára már ez is olyan elcsépelt, értéktelen fogalom lett, mint a diszkont, az outlet...
És ezen mennyit agyalhattak a csatornák kreatívjai, hogy majd jól lenyúljuk a másik csatorna "sztárjait" és velük csinálunk egy sz@r, ratyi és nézhetetlen mûsort a "bulvármédia" által agymosott zombiknak és akkor holnap már azon csámcsoghat a pletykamagazinokat olvasható zombitömeg, hogy mit nem tudott fõzni a híres bálvány, akirõl még tegnap sem tudtuk, hogy kicsoda, holnap meg megy a süllyesztõbe, mint a többi sztárpalánta (hullócsillag)...
És ezen mennyit agyalhattak a csatornák kreatívjai, hogy majd jól lenyúljuk a másik csatorna "sztárjait" és velük csinálunk egy sz@r, ratyi és nézhetetlen mûsort a "bulvármédia" által agymosott zombiknak és akkor holnap már azon csámcsoghat a pletykamagazinokat olvasható zombitömeg, hogy mit nem tudott fõzni a híres bálvány, akirõl még tegnap sem tudtuk, hogy kicsoda, holnap meg megy a süllyesztõbe, mint a többi sztárpalánta (hullócsillag)...
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
"akkora nevek lesznek láthatóak, mint Somorjai Tibor, Csapó Virág, Körtvélyessy Zsolt, Halász Gábor és Komonyi Zsuzsi. "
mer ezek kik?!<#gun>#gun>
mer ezek kik?!<#gun>#gun>
cel-Eb <#hawaii>#hawaii><#eplus2>#eplus2>
Micsoda sztárok, jujj, jujj, jujj! 😊 Valami új szót kellene kitalálni inkább rájuk 😊