Eagle Eye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt vannak információk
http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291
http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291
te egy SAS SZEM vagy😛 micsoda szó vicc tudom..<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Igen, a Játszma az valamivel klasszisabb felvonásban készült el, jó színészi játékkal, viszont a Sasszem c. film remélem -trailer alapján- látványon lesz mindenképpen a hangsúly. Szal én mindezt a látványra értettem.
"Játsz/ma c. film nekem tetszett, ez csak is jobb lehet tõle"
A Játsz/ma elég magasra tette a lécet, szerintem zseniális film. És mint írtad te is szeretted. Akkor nem értem...hogyhogy csak is jobb lehet ez a film? Amúgy már a 2 film összehasonlítását sem értem...
A Játsz/ma elég magasra tette a lécet, szerintem zseniális film. És mint írtad te is szeretted. Akkor nem értem...hogyhogy csak is jobb lehet ez a film? Amúgy már a 2 film összehasonlítását sem értem...
Játsz/ma c. film nekem tetszett, ez csak is jobb lehet tõle. De hát ez csak trailer... lehet nagy csalódás lesz.
De azért ott van Steven Spielberg is, csak jó lehet (ex-producer)
De azért ott van Steven Spielberg is, csak jó lehet (ex-producer)
De!
nem láttad.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Én a moziban láttam az elõzetesét, tényleg jó lesz(remélem)!
Spileberg produkciója kissé a Játsz/ma címû -Michael Douglas szereplésével-filmre hajaz, bár a Sasszem-ben nagyon durvák a jelenetek. Cool
Jól hangzik ráadásul még Michelle Monaghan is benne van.😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Október 2-tól a mozikban!
Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nõ, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tûnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztõ történet halad, a két átlagemberbõl az ország két legveszélyesebb bûnözõje lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.
Infó
IMDB
Trailerek:
Apple trailer (HD, standard)
Yahoo
Hivatalos oldal

Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nõ, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tûnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztõ történet halad, a két átlagemberbõl az ország két legveszélyesebb bûnözõje lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.
Infó
IMDB
Trailerek:
Apple trailer (HD, standard)
Yahoo
Hivatalos oldal