Eagle Eye

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Ma láttam a tv-ben a trailert és nagyon ütõs lesz <#eljen>
itt vannak információk
http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291
John Cena
te egy SAS SZEM vagy😛 micsoda szó vicc tudom..<#eplus2><#idiota>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Challanger
Így már érthetõ 😊
Prince23
Igen, a Játszma az valamivel klasszisabb felvonásban készült el, jó színészi játékkal, viszont a Sasszem c. film remélem -trailer alapján- látványon lesz mindenképpen a hangsúly. Szal én mindezt a látványra értettem.

Challanger
"Játsz/ma c. film nekem tetszett, ez csak is jobb lehet tõle"

A Játsz/ma elég magasra tette a lécet, szerintem zseniális film. És mint írtad te is szeretted. Akkor nem értem...hogyhogy csak is jobb lehet ez a film? Amúgy már a 2 film összehasonlítását sem értem...
Prince23
Játsz/ma c. film nekem tetszett, ez csak is jobb lehet tõle. De hát ez csak trailer... lehet nagy csalódás lesz.
De azért ott van Steven Spielberg is, csak jó lehet (ex-producer)

n3whous3
érdekes de félek, hogy nem lesz jó 😞

púúúúú

n3whous3
mama topik (Y)Y((Y())Y(

púúúúú

De!

Énvagyokazapád
nem láttad.

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Én a moziban láttam az elõzetesét, tényleg jó lesz(remélem)!

Atkamon
húúú ez nagyon jó lesz!!

Prince23
Spileberg produkciója kissé a Játsz/ma címû -Michael Douglas szereplésével-filmre hajaz, bár a Sasszem-ben nagyon durvák a jelenetek. Cool

REALista
Jól hangzik ráadásul még Michelle Monaghan is benne van.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Prince23
Október 2-tól a mozikban!
Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nõ, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tûnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztõ történet halad, a két átlagemberbõl az ország két legveszélyesebb bûnözõje lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.

Infó
IMDB

Trailerek:

Apple trailer (HD, standard)
Yahoo

Hivatalos oldal