17
D.J. Caruso filmje
-
#17 10 nap alatt 50 milliós bevétel USA-ban! -
#16 Ma láttam a tv-ben a trailert és nagyon ütős lesz -
wowrepassy #15 itt vannak információk
http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291 -
#14 te egy SAS SZEM vagy:P micsoda szó vicc tudom.. -
#13 Így már érthető :) -
#12 Igen, a Játszma az valamivel klasszisabb felvonásban készült el, jó színészi játékkal, viszont a Sasszem c. film remélem -trailer alapján- látványon lesz mindenképpen a hangsúly. Szal én mindezt a látványra értettem. -
#11 "Játsz/ma c. film nekem tetszett, ez csak is jobb lehet tőle"
A Játsz/ma elég magasra tette a lécet, szerintem zseniális film. És mint írtad te is szeretted. Akkor nem értem...hogyhogy csak is jobb lehet ez a film? Amúgy már a 2 film összehasonlítását sem értem... -
#10 Játsz/ma c. film nekem tetszett, ez csak is jobb lehet tőle. De hát ez csak trailer... lehet nagy csalódás lesz.
De azért ott van Steven Spielberg is, csak jó lehet (ex-producer) -
n3whous3 #9 érdekes de félek, hogy nem lesz jó :( -
n3whous3 #8 mama topik (Y)Y((Y())Y( -
Jocex #7 De! -
#6 nem láttad. -
Jocex #5 Én a moziban láttam az előzetesét, tényleg jó lesz(remélem)! -
#4 húúú ez nagyon jó lesz!! -
#3 Spileberg produkciója kissé a Játsz/ma című -Michael Douglas szereplésével-filmre hajaz, bár a Sasszem-ben nagyon durvák a jelenetek. Cool -
#2 Jól hangzik ráadásul még Michelle Monaghan is benne van.:) -
#1 Október 2-tól a mozikban!
Jerry és Rachel két idegen, akiket összehoz egy rejtélyes telefonhívás. A hívó fél egy nő, akit egyikük sem ismer, és aki az életüket és a családjukat fenyegetve egyre veszélyesebb helyzetekbe hajszolja Jerryt és Rachelt, miközben a hétköznapok technológiáját használva követi minden lépésüket, és úgy tűnik, mindent lát. Ahogy a hajmeresztő történet halad, a két átlagemberből az ország két legveszélyesebb bűnözője lesz, akiknek össze kell fogniuk, hogy kiderítsék, mi is történik, de ami még fontosabb, hogy miért.
Infó
IMDB
Trailerek:
Apple trailer (HD, standard)
Yahoo
Hivatalos oldal