Outcry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Nekiálltam. <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

megvan 2.pályán vagyok
valaki irja már le a csatorna helyes kodját lécci mi a sorrend igazábol már megcsináltam ezt a részt azér irtam hogy továbjutottam csak most ujrakeztem
nah helosztok én máár a következö részen tartok átjutottam a kabinba
oké ,megoldódott a problem. Sikerült továbbjutni. Háááát eddigi véleményem: kicsit szokatlan a játék, mármint, hogy ilyen múlt és futurisztikus egyszerre. Segítséget találtok a gamefaqs.com-on ajáték kikeresése után. (Egyelõre még csak a Board és az Answers cimkéknél.)

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

Érdekes dolog történt: bejutottam a kabinba a középsõ szobában. Miután pár órát eltököltem a számkombinációval úgy döntöttem kijövök. Kint elmentettem és a következõ alkalommal, amikor újra elindítottam a játékot, már nem tudtam bemenni a kabinba, a kapszula pedig már nincs nálam.
Tudja valaki mi lehet az oka, vagy a megolása?
Elõre is köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

n3whous3
na jó nem, csak te vagy a hülye

de az nagyon

púúúúú

n3whous3
anyád kurva

púúúúú

És ez hogy kapcsolódik a játékhoz?<#nemtudom>

http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291
Nézzétek meg pls
oké, rájöttem <#crazya>

A gondom az a vegyészkedõs résznél, hogy pont azt a csapot nem tudom kinyitni, ami a kapszulához vinné a folyadékokat.
Valakinek van tippje?

John Cena
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

2009 derekán? Valamirõl lemaradtam? <#vigyor0>

oké! Köszi! <#worship>

CattiBrie

[/spam]&#8482;

wordsworth

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
😊 a perjel lemaradt 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Na, ezt most nem értem. Azt hittem így tudok képet beszúrni. Tud valaki segíteni?

http://www.gamespot.com/pages/image_viewer/frame_lead.php?pid=953389&img=1&popup=1

n3whous3

púúúúú

n3whous3
Valahogy nem stimmol nekem az, hogy így 2009 derekán PC CD <#smile>.

púúúúú

Prince23
Bakker, elég késõn nyílt neki topik. kezd érdekelni...
a dobozkép az feelinges lett!

kösönöm sépen! 😊

Le van írva egy naplóbejegyzésben egy sorrend, és egy másikban módosítja. Lényeg, hogy a végeredmény 6-0-2-2-3. Ha jól emlékszem... lehet, hogy egyel kevesebb 2-es van 😄 Nem emlékszem már hány kerék volt 😛 Ha ezzel kész vagy, kinyílik az a géplejárat. De ott is lesz egy fejtörõ 😛
A másik amit nem értek: lent a csatornában, ahol a csapok vannak kerékkel, melyiken-mennyit kell tekerni? Mert csak annyit mond, hogy az egyik csatorna teljesen elzáródott. (Ha jól emléxem.)

Én is pont itt tartok... Ez az egyik, aminél megakadtam. 😛
Akkor te ezek szerint te már játszod?

Kérdésem: a laborban milyen arányban kell a két vegyszert a kapszulába engedni? (Ahol a virág levelet kell õrölni). Az angol nyelvtudásom kissé megkopott, a lényeget értem. <#vigyor3>

És ez bizony kalandjáték is. Eléggé megköveteli a logikus gondolkodást, és persze az alapos angol nyelvtudást 😄 Nekem tetszik, nagyon különös hangulata van. First Person nézetû kaland, érdekes, régi filmszerû grafikával. Meg az a zene... na az elég hátborzongató.
Bocs, most néztem egy másik oldalt, ott kalandjátéknak írják.

A következõket írja a bemutató:
Középokorú íróként játszunk a játékban. Különös meghívást kapunk a bátyánktól, akit már évek óta nem láttunk. De õt nem találjuk meg, csak egy misztikus gépet ami segít szétválasztani a testtõl a tudatot.

elvileg augusztus 28-án jelent meg, de nekem úgy szedték le. Akciónak írják (állítólag horror elemekkel).

Frosty01
pl mien játék ez? soha nem is láttam még 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Infó esetleg?

Gando
uhhh....

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

LaszloLedzenyi
<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>LOOOLL

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Elkezdtem játszani vele, de már az elején elakadtam.

berczely
Valami infó a játékról?

Sziasztok!
Nem találtam ilyen témát az eddigiek között, de jó lenne, ha találnék olyanokat akinek már van tapasztalata a játékban. Tehát írjatok!