84
-
#44 Ez faszság, máshol sem úgy engedhetnek meg maguknak az emberek 800e Ft-os masinát. A PC-s játékostársadalom nem csak olyan emberekből áll, akinek a bőre alatt is pénz van, játszani más is szeret, nem csak a milliomoscsemeték.
A cikk szerzője, függetlenül attól, mi igaz Suey nyilatkozatából, enyhe hozzá nem értéséről ad tanúbizonyságot. Valóban elképzelhető lenne, hogy olyan szintű fizikát csináltak a játékhoz, amit csak a legerősebb PC-k képesek normális sebességgel futtatni, a példaként felsorolt játékok pedig valószínűleg nem ilyen fizikai rendszerrel rendelkeznek. Amúgy a GTAIV eddig megjelent gépigényét sem nevezném gyengének. Ettől függetlenül én sem tartom valószínűnek, hogy ennyire komplex rendszert írtak volna a játékhoz, inkább csak tényleg nem nagyon akarnak szarakodni az optimalizálással. -
A1274815 #43 Mondom én, hogy lassan kelleni fog egy Open Source Xenon to x86/x64 compiler, aztán ezt nektek XBox 360. -
A1274815 #42 Ha majd csak konzolra lesz játék és a játék társadolom, ugyan annyí százaláka lesz koinzolos, mint most PC-és akkor pontosan ugyan akkora lesz a warez konzolra, mint PC-re, huiába, minden elveteműlt másolás védelem.
3 fizikai motorral, meg tudjátok kit etessenek, inkább mondják azt, hogy összegyúrtak 3-at eggyé, mint azt hogy 3 fizikai motor.
Azt meg szintén elfelejtik a kedves alkotók, hogy bizony a PC-és társadalom egy része, maga össze állítja a 4000$-os PC-ét kb. 2000$-ból. Nem kell márkát venni, hanem alkatrészeket. -
Skyline #41 Már sorry de tényleg ilyen sötétfelfogású vagy?:)
Nem tűnt fel hogy idén alig jelenik meg pc exkluzív játék amit lehet jónak nevezni? Hogy a multiplatformok sorra szarok,a nagyobb nevek pc-re nem jönnek?:)
Vagy hogy a crysis készítői kijelentették hogy bánják hogy kevés a bevétel pc-n és hogy konzolra nem adták ki a játékot?:)
A warez szépően lassan öli meg a pc-s játékkínálatot,már ha egyáltalán kínálatnak lehet nevezni azt az idei szemétkupacot ami pc-re eddig megjelent.
-
Reggaester #40 Mekkora duma ... Egyébként hát szívesen kiadnák ők, csak hát sajnos szegény PCsek, biztos olyan szomorúan mondta -
nohea #39 Ekkora f.szságot... ez a Cameron Suey biztos h nem vmi zártosztályról szabadult az emberiségre?... Nem azért, de már egy 8800GT is tud PhysX-et gyorsítani... különben meg sorry, h el kell keseríteni az ipsét: a PCs játékostársadalom legalább kétharmadának VAN négyezerdolláros masinája (nem, ne Mo-ot vegyük alapnak).
És tényleg, akkor PS2re meg Wiire hogyan és mit is lehet rajta butítani? Erről:
http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/g0/en/showroom/gamedetail.423.GameDetail.html
nem beszélve?... -
xido #38 érthető...de ott miért is szabad ezt a csodálatosan tökéletes játékélményt BUTÍTANI?:)) -
xido #37 ez az...akkor mi a csöcsnek érte meg psp-re is megcsinálni?..nem elég,hogy ratyivá butított,de még kisképernyős is... -
#36 Megvennék annyian, hogy megérje kiadni nekik PC-re (még talán így is, hogy ilyen **** lett). Ha túl kevés lenne a bevétel akkor nem léteznének PC-re játékok.
A konzol gyártóknak éri csak meg, hogy ne jöjjön ki PC-re, illetve optimalizálatlanul adják ki a játékokat.
Meglátjuk mi lesz, szerintem ezt is ki fogják adni PC-re, csak titokban kell tartaniuk a portolást (akárcsak a GTA4-nél). Most csak elhitetik, hogy semmiképp nem lesz PC-re.
De lehet, hogy tényleg a lehúzástól félnek, PC-n biztos hogy sokkal többen lehúzzák (mint pl. nekem egyáltalán nem jön be videók alapján, pedig én is imádom a star wars világát). -
1Obi1 #35 Olvass már utána légyszíves, és akkor talán nem írsz baromságokat.
Hatvanadszorra, PS2-re és Wii-re butított verzió lesz csak. -
Skyline #34 Egyébként nincs a nyilatkozattal semmi gond,csak annyi hogy hülyeséget találtak ki indoknak...Lehetnének egyenesebbek és bőszen kijelenthetnék: Pc-re nemjön mert úgyis lewarezolná a játékostársadalom 80-90%-a és kevés a bevétel. Ennyi:)
-
Micsu #33 istenem hogy nyilatkozhat valaki ilyet, a szánalom legalja tükrözi a játék szinje is, wiin meg ps2n biztos jobban elfut a gém mint egy high end pcn -
Skyline #32 Egyszerű...
ETTŐL -
DarkEvilPiccolo #31 Hát a demo-k gyakran sokkal többet nyújtanak mint maga a teljes verzió. :DDD Játszottatok annak idején a Jedi Outcast demo-jával? Húú az mekkora volt! Külön küldetés volt benne, szóval az a pálya nem volt benne a teljes verzióban, de annyira el volt találva, hogy az hihetetlen. Nagyon soxor végigtoltam. Jobban szerettem mint a teljes verziót. :D Tök feelinges volt. Amikor ott a tükörpadlón a 2 csukjás Sötét Jedi ellen kellett harcolni az nagyon nagy volt. Csak úgy áradt a Dark Side feeling belőle. :D -
#30 semmitől, ez köztudott. -
1Obi1 #29 Én majd csak akkor döntök, ha kijön a teljes játék. A demó meggyőzött, és ha tudja tartani ezt a színvonalat akkor nincs a játékkal semmi gond. -
DarkEvilPiccolo #28 Több helyen is ötvenpár százalékot adtak csak neki, ami viszont nem a legjobb. Viszont tény, hogy volt ahol 8 feletti értékelést is elért. Ez nagyon változó. A lényeg, hogy elég rendesen megoszlanak a vélemények róla mind kritikusok mind pedig a gémerek részéről. -
1Obi1 #27 Egy nagyon butított változat megjelent PS2-re, de még a játékmenet is teljesen különbözik rajta.
Vardar: Erre nem szívesen válaszolok, mert még flame alakulna ki belőle. De elég legyen csak annyi hogy negyed akkora ár, több játék, és nem kell xarakodni driverekkel meg társaival.
És aki ennyire lehúzza a játékot az nem is játszott vele, csak fő a feje hogy nem jelent meg Pc-re. Én 3x játszottam végig a demo-t, és baromi jó volt. A kritikusok pedig egyáltalán nem húzták le a játékot, bár hogy ha valakinek a 7.5-ös kritika az lehúzó.. Ehh.. -
galocza #26 nem fog hiányozni. -
Vardar #25 Na jó, de most itt grafikailag. Mitől tud egy 200 dolláros xbox jobban futtatni egy játékot mint egy 4000 dolláros PC? -
#24 több rá a játék -
Vardar #23 Na szóval mitől jobb egy konzol mint egy PC? -
marcee #22 Nem beszélve arról, hogy ez a cucc ps2-re is megjelent... -
Vardar #21 Ö. én sose játszottam egy konzollal se. Mitől tud az futtatni egy ilyen játékot sokkal olcsóbban mint egy PC? -
DarkEvilPiccolo #20 Most nézem, én még nem értékeltem a cikket. :D Hanyadik csillagot nyomjam rá? :D -
DarkEvilPiccolo #19 Hát igen, erről már pár helyen (még magyar oldalakon is) írtak (már jó rég). -
Suhamer #18 Úristen, az elmúlt négy hónapot csak álmodtam?!
http://kotaku.com/389776/force-unleashed-not-coming-to-pc-and-this-is-the-best-excuse-lucasarts-could-come-up-with
"May 12 2008"
Eddig sem volt túl naprakész az SG, de ez azt hiszem új rekord. :) -
DarkEvilPiccolo #17 Ó, hát a KotOR-hoz semmi nem ér fel, és a Jedi Outcast is egy istencsászár játék, de ettől még szerintem el lehet játszani a Forces Unleashed-el is. Amúgy én is SW fan vagyok, és a KotOR amúgy is a legkedvencebb játékom, nem csak mint SW. A Forces Unleashed ezeket meg sem közelíti sajnos, meg a SW játékok tetemes részét sem nagyon. :( De ettől még el lehet vele szórakozni szerintem. A Lego SW-nál jobban tetszik... -
5i #16 Én Star Wars fan vagyok, de ez a játék nem az igazi. Egy KOTOR vagy Jedi Outcast jobban lekötött. -
DarkEvilPiccolo #15 Semmi gond, én csak helyeseltem. ;) -
gyuri12 #14 Ehh,bocs,nem olvastam vissza. -
DarkEvilPiccolo #13 Ez az, én is ezt mondtam... Kamu. -
gyuri12 #12 Tényleg jó a fizika,de ha már PS2-re kihozták,akkor miért ne lehetne PC-re is? Röhej. -
DarkEvilPiccolo #11 "A Lucas Art ujabb szégyene"
Már nem azért, de a játékok terén csak enyhén szólva sokmindent letett az asztalra a Lucas Arts... És pont, hogy a storyja qva jó a Forces Unleashed-nek, míg a játék inkább kicsit egyhangú. De közel sem olyan sz*r mint ahogy azt itt páran mondják! Ennél milliószor rosszabb gammákat szoktak manapság kiadni nagyrészt. -
#10 Gears of War, GTA IV, Assassin's Creed, Mercenaries 2, Mass Effect, ezek a PC ken elmennek és nem szükséges hozzájuk 4000 doláros PC amely kb 600.000 FT a GTA IV a gépünkön símán elmegy és jobb játékélménye és 600x jobb 3D grafikai motort használ ami még a MAFIA2 is letolja a sínről.Nekem ez a véleményem a Force Unleashed egy zsák szar a készítőivel egyűtt. -
#9 Őszintén mondva sosem voltam Star Wars rajongó és nem is leszek,de ez a játék nem ér meg annyit hogy a gépre költsek 300.000 Ft hogy fusson rajta mert olyan motor hajtja melyhez nem elég:"egy PC" és ezenkívűl a Force Unleashedet 3 fizikai motor hajtja ami bármilyen 100.000 ft-os kártyát szétizzaztana annyit nem ér meg.Meg hát ahogy halottam nem egy nagy durranás a játék csak a grafikája semmi játékélmény hisz én már játszottam vele PS3 és nem nagy durranás a game.Úgyhogy még jó hogy nem adták ki PC re mert az biztos hogy 1 ft sem ér meg olyan szar a játék.A Lucas Art ujabb szégyene. -
#8 mekkora kamuszöveg.
ez télleg szánalom :D -
#7 Viccen kívül a pc nem bírná hozni ugyanazt az eladást mint egy konzol. Nemrég jelent meg pcre a devil may cry 4, siralmas eladásokkal, szerintem ezért nem lesz a játéknak pc átirata. A másik ok az az, hogy x360ban 3x3 ghz processzor van (a ps3ban még ennél is jobb a cpu, viszont gyengébb a gpu), pcben meg a 2x2 ghzes gépek vannak elterjedve. A force unleashed egyszerre három fizikai motort futtat, elég durván le van ott modellezve minden, míg a gta4 csak egyet (euphoria). -
#6 Ugyan most néztem a játékot nintendo DSen, és olyan jó a fizika, hogy tuti nem bírná egy pc :) -
#5 Kurva anyukat hazudoznak szar lett a game és kifogásokat keresnek . mert ciki lenne nekik ha mégjobban lehuznák a gamet.....