Nem elég egy PC a The Force Unleashed futtatására
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Vardar: Erre nem szívesen válaszolok, mert még flame alakulna ki belõle. De elég legyen csak annyi hogy negyed akkora ár, több játék, és nem kell xarakodni driverekkel meg társaival.
És aki ennyire lehúzza a játékot az nem is játszott vele, csak fõ a feje hogy nem jelent meg Pc-re. Én 3x játszottam végig a demo-t, és baromi jó volt. A kritikusok pedig egyáltalán nem húzták le a játékot, bár hogy ha valakinek a 7.5-ös kritika az lehúzó.. Ehh..
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
http://kotaku.com/389776/force-unleashed-not-coming-to-pc-and-this-is-the-best-excuse-lucasarts-could-come-up-with
"May 12 2008"
Eddig sem volt túl naprakész az SG, de ez azt hiszem új rekord. :)
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Már nem azért, de a játékok terén csak enyhén szólva sokmindent letett az asztalra a Lucas Arts... És pont, hogy a storyja qva jó a Forces Unleashed-nek, míg a játék inkább kicsit egyhangú. De közel sem olyan sz*r mint ahogy azt itt páran mondják! Ennél milliószor rosszabb gammákat szoktak manapság kiadni nagyrészt.
DBZ is My Favourite
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
ez télleg szánalom :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A
A
DBZ is My Favourite
Hát de könyörgöm, elvileg jön PS2 meg a többi régebbi konzolra is, és ott nem számít, hogy nem adja vissza azt az élményt mint a next gen. konzolok? Ez baromság...
5i: Nem értek veled egyet. Én a demo-val nagyon jól elszórakoztam.
DBZ is My Favourite
És ott kicsivel nagyobb a megjelenítendõ világ is.