Mickey Rourke a Sin City 2-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ez köztudott volt. IMDb-n is ott szerepelt a neve..."
izé, az imdb userek szerkesztette adatbázissal bír. bárki beírhatja vagy kihúzhatja onnan rourke nevét. akkor csak bíztak benne, hogy benne lesz. elsõdleges forrásnak nem érdemes hagyni az imdb-t.
izé, az imdb userek szerkesztette adatbázissal bír. bárki beírhatja vagy kihúzhatja onnan rourke nevét. akkor csak bíztak benne, hogy benne lesz. elsõdleges forrásnak nem érdemes hagyni az imdb-t.
Jolie-t is kilõtték már a projektbõl vagy egy éve. Helyette Rachel Weisz volt beírva, de már õt is cserélték (szerencsére).
A jelenlegi IMDB-s szereplõk alapján, úgy látom, hogy Angelina Jolie-t végül is csak nem szerepeltetik a második részben, pedig állítólag miatta, a terhessége miatt tologatták mindig film forgatásának a kezdetét, mert valamiért Robert Rodriguez minden áron a filmjében akarta látni Jolie nénit. Én mondjuk nem sajnálom, hogy nem fog szerepelni benne, csak azt, hogy miatta halogatták állandóan a filmet, potyára.
Egyébként ma vettem meg az elsõ részt eredetiben, az Elektro World-ben, akciósan 990Ft-ért <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Egyébként ma vettem meg az elsõ részt eredetiben, az Elektro World-ben, akciósan 990Ft-ért <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
Én nem szoktam fikázni az itteni cikkeket és most sem fogom, de ezt a hírt (hogy Rourke benne lesz a 2. részben) kb. 2 évvel ezelõtt meg lehetett volna írni. Ez köztudott volt. IMDb-n is ott szerepelt a neve...
asszem aldo moro-nak még semmi nem tetszett az életében<#hehe>#hehe> õ ilyen hivatásos elégedetlen<#law>#law>
mellesleg marv sztoriját bírtam a legjobban a sin city-ben<#gonosz2>#gonosz2>
mellesleg marv sztoriját bírtam a legjobban a sin city-ben<#gonosz2>#gonosz2>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nekem nem tetszett a film.
Végre, egy jó hír.
Marv története volt, szerintem a legjobb a sin cityben.
Marv története volt, szerintem a legjobb a sin cityben.
egyébként mindegyik karakter volt olyan jó, hogy nélküle a film színvonala nem lett volna olyan jó amilyen...
Dwight McCarthy rulez !!!!!
Szívesen vennék még egy Marv sztorit. Ha õ nem lett volna benne az elsõben, közel sem lett volna ilyen klasszikus.