11
-
winnie #11 "Ez köztudott volt. IMDb-n is ott szerepelt a neve..."
izé, az imdb userek szerkesztette adatbázissal bír. bárki beírhatja vagy kihúzhatja onnan rourke nevét. akkor csak bíztak benne, hogy benne lesz. elsődleges forrásnak nem érdemes hagyni az imdb-t. -
#10 Jolie-t is kilőtték már a projektből vagy egy éve. Helyette Rachel Weisz volt beírva, de már őt is cserélték (szerencsére). -
#9 A jelenlegi IMDB-s szereplők alapján, úgy látom, hogy Angelina Jolie-t végül is csak nem szerepeltetik a második részben, pedig állítólag miatta, a terhessége miatt tologatták mindig film forgatásának a kezdetét, mert valamiért Robert Rodriguez minden áron a filmjében akarta látni Jolie nénit. Én mondjuk nem sajnálom, hogy nem fog szerepelni benne, csak azt, hogy miatta halogatták állandóan a filmet, potyára.
Egyébként ma vettem meg az első részt eredetiben, az Elektro World-ben, akciósan 990Ft-ért -
#8 Én nem szoktam fikázni az itteni cikkeket és most sem fogom, de ezt a hírt (hogy Rourke benne lesz a 2. részben) kb. 2 évvel ezelőtt meg lehetett volna írni. Ez köztudott volt. IMDb-n is ott szerepelt a neve... -
#7 asszem aldo moro-nak még semmi nem tetszett az életében ő ilyen hivatásos elégedetlen
mellesleg marv sztoriját bírtam a legjobban a sin city-ben -
#6 Ízlések és pofonok, de akkor is azt tudom mondani, hogy csak sajnálhatod -
Aldo Moro #5 Nekem nem tetszett a film. -
knightbali #4 Végre, egy jó hír.
Marv története volt, szerintem a legjobb a sin cityben. -
CaptainRumi #3 egyébként mindegyik karakter volt olyan jó, hogy nélküle a film színvonala nem lett volna olyan jó amilyen... -
CaptainRumi #2 Dwight McCarthy rulez !!!!! -
5i #1 Szívesen vennék még egy Marv sztorit. Ha ő nem lett volna benne az elsőben, közel sem lett volna ilyen klasszikus.