Ötvös Tibor

Mickey Rourke a Sin City 2-ben?

Mickey Rourke valódi visszatérését a Sin City első részében alakított Marv szerepének köszönheti. A kőkemény gladiátort sajnos kivégezték saját sztorijának a végén, ám ennek ellenére van esély a visszatérésre.

Az MTV számára adott interjújában Mickey Rourke elárulta, hogy szívesen visszatérne a Sin City folytatásában, de azért nem csak ezen jár az agya. Hozzátette, hogy nagyon tiszteli Robert Rodriguezt és mostantól csak és kizárólag tehetséges rendezőkkel akar dolgozni.



További jó hír, hogy Frank Miller és Rodriguez befejezték a Sin City 2 forgatókönyvét, így már csak időpontot kell egyeztetniük. És bár Rourke karaktere, Marv meghal az első rész végén, a pletykák szerint mégis vele kezdődik a második epizód - méghozzá egy korábbi kalandjával, amiben Clive Owen karaktere is érintett.

Rourke egyébként újra karrierje csúcsán tanyázik, hiszen nemrégiben Torontóban állva ünnepelték a The Wrestler című filmje miatt, melyet Darren Aronofsky rendezett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #11
    "Ez köztudott volt. IMDb-n is ott szerepelt a neve..."

    izé, az imdb userek szerkesztette adatbázissal bír. bárki beírhatja vagy kihúzhatja onnan rourke nevét. akkor csak bíztak benne, hogy benne lesz. elsődleges forrásnak nem érdemes hagyni az imdb-t.
  • Challanger #10
    Jolie-t is kilőtték már a projektből vagy egy éve. Helyette Rachel Weisz volt beírva, de már őt is cserélték (szerencsére).
  • Danecay #9
    A jelenlegi IMDB-s szereplők alapján, úgy látom, hogy Angelina Jolie-t végül is csak nem szerepeltetik a második részben, pedig állítólag miatta, a terhessége miatt tologatták mindig film forgatásának a kezdetét, mert valamiért Robert Rodriguez minden áron a filmjében akarta látni Jolie nénit. Én mondjuk nem sajnálom, hogy nem fog szerepelni benne, csak azt, hogy miatta halogatták állandóan a filmet, potyára.
    Egyébként ma vettem meg az első részt eredetiben, az Elektro World-ben, akciósan 990Ft-ért
  • Challanger #8
    Én nem szoktam fikázni az itteni cikkeket és most sem fogom, de ezt a hírt (hogy Rourke benne lesz a 2. részben) kb. 2 évvel ezelőtt meg lehetett volna írni. Ez köztudott volt. IMDb-n is ott szerepelt a neve...
  • koschwarz #7
    asszem aldo moro-nak még semmi nem tetszett az életében ő ilyen hivatásos elégedetlen

    mellesleg marv sztoriját bírtam a legjobban a sin city-ben
  • Danecay #6
    Ízlések és pofonok, de akkor is azt tudom mondani, hogy csak sajnálhatod
  • Aldo Moro #5
    Nekem nem tetszett a film.
  • knightbali #4
    Végre, egy jó hír.
    Marv története volt, szerintem a legjobb a sin cityben.
  • CaptainRumi #3
    egyébként mindegyik karakter volt olyan jó, hogy nélküle a film színvonala nem lett volna olyan jó amilyen...
  • CaptainRumi #2
    Dwight McCarthy rulez !!!!!