20
  • Molnibalage
    Nekem is rejtély. 6 év alatt volt 3 telefonom és csak azért volt lecserélve az első kettő, mert tönkrementek.
  • kvp
    Amerikaban a tween 8-12 evest jelent, mig a teen 13-19 evest. A lenyeg, hogy az uj celkozonseg a 8-12 evesek, mivel aki ennel idosebb annak mar tobbnyire van telefonja, legalabbis ha anyagilag lehetosege van ra.
  • Chocho
    Jaaaa, már értem. Akkor sry. :)
  • 5c0rp330n
    "A teenager, or teen, is a young person whose age is between thirteen and nineteen. They are called teenagers because their age number end in "teen"."

így is van :)
  • hpteso
    bárcsak a tanulás lenne már hobbi meg a menő a fiatalok körében.
  • reaper4
    valakinek ez a hobbija... én a pc-met fejlesztgetem, mert nekem meg ez a hobbim.
  • trogerzsiger
    Mert attól hosszab lesz a farkuk
  • Reg5
    Jáj, ne is mond.. Még ha fülhalgatón hallgatnák a zenéjüket akkor ok, de mikor már kihangosítva hogy mindenki hallja, kissé elborul az agyam.

Bár azt se értem, hogy néhányan miért vesznek havonta új mobilt..?
  • Zoliz
    Nyomorult kisköcsögök csak pattognak a telójúkkal, de szemtől szemben mukkani sem tudnak egymással. Ez olyan mint Csemőn a digitiális óvóda. Ahelyett, hogy egymással játszanának a gyerekek, egymás mellett bámulják a monitorokat mint a zombik. Javaslom megnézésre a plakátot. Szánalmas.
  • tntmax
    iTard nemzedék. :)
  • Glutamin
    Irigykedtél valdd be!:D Esetleg valami mást szerettél volna a kiscsajoktól?:D
  • BiG G
    JAILBAIT WARNUNG
  • Celeborn
    Utálom ezt. Nem rég a busz végében ácsorogtam, amikor odajött 4 kiscsaj (ilyen 11-12 évesek) és elkezdtek zenét hallgatni, aztán bluetoothon áttöltögették egymásnak a jó számokat. Az tök jó, hogy ennyire értenek hozzá - bár szerintem gyakorlatilag sejtelmük sincs róla, hogy mit is csinálnak - viszont irritál amikor a buszon, vonaton, utcán hangosan hallgatják a zenét a mobilokon. De amin a leginkább kiakadtam, amikor az egyik kiscsaj elmesélte, hogy ő egy tök gagyi telefont kapott, és ezért "földhözbaszta". Ehhez inkább nem is fűzök semmit.
  • Archenemy
    A coca-cola meg legközelebb a 3-5 éves korosztályt fogja célozni, mert ha kellően korán beléjük égetik a coca-cola iránti feltétlen imádatot, akkor egész életükben hűséges fogyasztók lesznek...
  • Tibmanus
    a tini teenagert jelent, ergo amiben szerepel a teen. azaz, 13+
  • Chocho
    A tini tizenévest jelent, ergo 10+.
  • gabore
    a tinik nem 13+ évesek? ("thirteen, nem 11-eleven, 12-twelve)
  • gombabácsi
    Szánalmas ez az egész...
  • Chocho
    Én inkább a társadalmi hatások miatt aggódom. Értem én, hogy ez az információs társadalom forradalma, de mondjon akárki akármit, nem vezet jóra...
  • SZEG007
    engem kicsit felbasz amikor a kis szarosok a legujabb csucsmodellel rohangálnak az utcán én meg 4 éve nem tudok egy rohadt készüléket cserélni vagyis tudnék, de másra kell a pénz:P