20
-
#20 Nekem is rejtély. 6 év alatt volt 3 telefonom és csak azért volt lecserélve az első kettő, mert tönkrementek. -
kvp #19 Amerikaban a tween 8-12 evest jelent, mig a teen 13-19 evest. A lenyeg, hogy az uj celkozonseg a 8-12 evesek, mivel aki ennel idosebb annak mar tobbnyire van telefonja, legalabbis ha anyagilag lehetosege van ra. -
#18 Jaaaa, már értem. Akkor sry. :) -
#17 "A teenager, or teen, is a young person whose age is between thirteen and nineteen. They are called teenagers because their age number end in "teen"."
így is van :) -
hpteso #16 bárcsak a tanulás lenne már hobbi meg a menő a fiatalok körében. -
#15 valakinek ez a hobbija... én a pc-met fejlesztgetem, mert nekem meg ez a hobbim. -
#14 Mert attól hosszab lesz a farkuk -
Reg5 #13 Jáj, ne is mond.. Még ha fülhalgatón hallgatnák a zenéjüket akkor ok, de mikor már kihangosítva hogy mindenki hallja, kissé elborul az agyam.
Bár azt se értem, hogy néhányan miért vesznek havonta új mobilt..? -
Zoliz #12 Nyomorult kisköcsögök csak pattognak a telójúkkal, de szemtől szemben mukkani sem tudnak egymással. Ez olyan mint Csemőn a digitiális óvóda. Ahelyett, hogy egymással játszanának a gyerekek, egymás mellett bámulják a monitorokat mint a zombik. Javaslom megnézésre a plakátot. Szánalmas. -
tntmax #11 iTard nemzedék. :) -
#10 Irigykedtél valdd be!:D Esetleg valami mást szerettél volna a kiscsajoktól?:D -
#9 JAILBAIT WARNUNG -
Celeborn #8 Utálom ezt. Nem rég a busz végében ácsorogtam, amikor odajött 4 kiscsaj (ilyen 11-12 évesek) és elkezdtek zenét hallgatni, aztán bluetoothon áttöltögették egymásnak a jó számokat. Az tök jó, hogy ennyire értenek hozzá - bár szerintem gyakorlatilag sejtelmük sincs róla, hogy mit is csinálnak - viszont irritál amikor a buszon, vonaton, utcán hangosan hallgatják a zenét a mobilokon. De amin a leginkább kiakadtam, amikor az egyik kiscsaj elmesélte, hogy ő egy tök gagyi telefont kapott, és ezért "földhözbaszta". Ehhez inkább nem is fűzök semmit. -
Archenemy #7 A coca-cola meg legközelebb a 3-5 éves korosztályt fogja célozni, mert ha kellően korán beléjük égetik a coca-cola iránti feltétlen imádatot, akkor egész életükben hűséges fogyasztók lesznek... -
Tibmanus #6 a tini teenagert jelent, ergo amiben szerepel a teen. azaz, 13+ -
#5 A tini tizenévest jelent, ergo 10+. -
gabore #4 a tinik nem 13+ évesek? ("thirteen, nem 11-eleven, 12-twelve) -
gombabácsi #3 Szánalmas ez az egész... -
#2 Én inkább a társadalmi hatások miatt aggódom. Értem én, hogy ez az információs társadalom forradalma, de mondjon akárki akármit, nem vezet jóra... -
#1 engem kicsit felbasz amikor a kis szarosok a legujabb csucsmodellel rohangálnak az utcán én meg 4 éve nem tudok egy rohadt készüléket cserélni vagyis tudnék, de másra kell a pénz:P