A tinik felé fordulnak a mobilcégek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is rejtély. 6 év alatt volt 3 telefonom és csak azért volt lecserélve az elsõ kettõ, mert tönkrementek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amerikaban a tween 8-12 evest jelent, mig a teen 13-19 evest. A lenyeg, hogy az uj celkozonseg a 8-12 evesek, mivel aki ennel idosebb annak mar tobbnyire van telefonja, legalabbis ha anyagilag lehetosege van ra.
"A teenager, or teen, is a young person whose age is between thirteen and nineteen. They are called teenagers because their age number end in "teen"."
így is van :)
így is van :)
bárcsak a tanulás lenne már hobbi meg a menõ a fiatalok körében.
valakinek ez a hobbija... én a pc-met fejlesztgetem, mert nekem meg ez a hobbim.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Jáj, ne is mond.. Még ha fülhalgatón hallgatnák a zenéjüket akkor ok, de mikor már kihangosítva hogy mindenki hallja, kissé elborul az agyam.
Bár azt se értem, hogy néhányan miért vesznek havonta új mobilt..?
Bár azt se értem, hogy néhányan miért vesznek havonta új mobilt..?
Nyomorult kisköcsögök csak pattognak a telójúkkal, de szemtõl szemben mukkani sem tudnak egymással. Ez olyan mint Csemõn a digitiális óvóda. Ahelyett, hogy egymással játszanának a gyerekek, egymás mellett bámulják a monitorokat mint a zombik. Javaslom megnézésre a plakátot. Szánalmas.
iTard nemzedék. :)
Irigykedtél valdd be!:D Esetleg valami mást szerettél volna a kiscsajoktól?:D
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Utálom ezt. Nem rég a busz végében ácsorogtam, amikor odajött 4 kiscsaj (ilyen 11-12 évesek) és elkezdtek zenét hallgatni, aztán bluetoothon áttöltögették egymásnak a jó számokat. Az tök jó, hogy ennyire értenek hozzá - bár szerintem gyakorlatilag sejtelmük sincs róla, hogy mit is csinálnak - viszont irritál amikor a buszon, vonaton, utcán hangosan hallgatják a zenét a mobilokon. De amin a leginkább kiakadtam, amikor az egyik kiscsaj elmesélte, hogy õ egy tök gagyi telefont kapott, és ezért "földhözbaszta". Ehhez inkább nem is fûzök semmit.
A coca-cola meg legközelebb a 3-5 éves korosztályt fogja célozni, mert ha kellõen korán beléjük égetik a coca-cola iránti feltétlen imádatot, akkor egész életükben hûséges fogyasztók lesznek...
a tini teenagert jelent, ergo amiben szerepel a teen. azaz, 13+
a tinik nem 13+ évesek? ("thirteen, nem 11-eleven, 12-twelve)
Szánalmas ez az egész...
Én inkább a társadalmi hatások miatt aggódom. Értem én, hogy ez az információs társadalom forradalma, de mondjon akárki akármit, nem vezet jóra...
Gaming is believing.
engem kicsit felbasz amikor a kis szarosok a legujabb csucsmodellel rohangálnak az utcán én meg 4 éve nem tudok egy rohadt készüléket cserélni vagyis tudnék, de másra kell a pénz:P