Mit látsz az ablakodból?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ez amúgy nem Eger?

The Matrix has you...

bigapó
asszem rádióban hallottam, hogy volt egy Pap aki ilyet "nevelt" a kertben, mikor elkapták azzal védekezett, hogy Õ csak békénhagyta azt amit Isten teremtett, tehát ehhez neki nincs köze, mert Isten fújta oda és Õ növesztette meg minden😊))

The Matrix has you...

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Törölt felhasználó
Szép!
Ez jó 😄

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

RoR zsozso
Am jáccótér,meg mezõ,ahol tavasszal virágzik a sárga repce,tehát szép 😊

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Tegnap este ezt láttam(Télleg én készítettem!):

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

kulabácsi
am fát, hegyeket, szomszéd házat

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
(Y)
nem csinálsz házibulit?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Amugy a kertet,a szomszéd házat, a garázst, + egy vectrát 😊

Atkamon
Sok panelházat, a régi sulimat, egy nagy víztornyot...

lol😄

azok a gyerekek, akiknek a szulei valaszeg nem tudtak megvenni a muanyag szart, valszeg sokkal eletkepesebbek lesznek mint sok masik amelyik megkap minden fost😉

GregSB

Aquir
A parkolót, a játszóteret és a szomszéd házat, a református és a szegedi fogadalmi templom tornyait. Az albiban

Otthon Gyõrben meg a játszóteret, a parkolót, mellette egy áruházat, mögötte egy utat amögött egy vasútvonal végét, ami szinte el van rejtve a körülötte levõ kõkerítéstõl, mögötte a marcalváros 2-õt, a tesco-val és a horizontot eltakaró panelokkal, melyek mögött estefelé mélóságteljesen száll alá a megannyi felhõt különbözõ színekben megfestõ vörösen izzó napkorong

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

offkorz
kertet,szal semmi érdekes,másikon,meg az udvart betont,fût,autót

Szombat van, a gyerek alszik... ;-)

Csirke4
A ferihegyre leszálló gépeket. :o
redõnyt látok :\
tugyiti
Atti12
azthiszem most kapták el <#hehe>

Firerock
nincs ablakom mert bezártak a pincébE:S már 15éve

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kurvára ráérsz nézelõdni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Atti12
egy dombot a házelõtt, a mellett focipályát a távolban egy épülõ parkot, és a te házadat <#idiota>

A szomszéd házát, Ezt a hûdejó minõségû utcát, amin 5-tel sem lehet végigmenni anélkül, hogy felkavarnád a port. Továbbá kedvenc autómat, amit már elég régóta le kellene mosni, tegnap este az udvarba se álltam be vele.
Most épp két hülye gyereket biciklivel, hülye sapkában, valószínûleg Batmant játszanak, de nem telt a szülõknek mûanyag Batmobilra.
Egy macska ül a szomszéd kerítésoszlopának a tetején, és néz eggy fát, valóüszínûleg madarat les. A villanyvezetéket lengeti a szél.

bigapó
ja, Én a többi panelt látom, a parkoló autókat, meg a Honvéd-kórházat, meg a Budai várat, meg a Hármashatárhegyet is (ezt nemegybe írják, de nemtom hogy amúgy) és ez erkély😊 van fotó is, de nem linkelek. Nekem tetszik.

The Matrix has you...

sanszos... <#ravasz1>

bigapó
azt meg honnan tudod, hogy nem raboltak el? lehet, hogy kitörölték az emlékeidet...

The Matrix has you...

Csak régi képet találtam :S De pl itt nem volt semmi gáz, magától, de már kb 2 baleset is volt a házunk elõtt...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

HöfEE
A szembeszomszéd házát meg a tujáinkat 😄

antijuve
a legközelebbi topic már az lesz h mit látsz ha ráülsz a budira.

ups and downs

hogy itt lakok
kiskoromban féltem picit a temetõtõl,h szellemek meg stb.
de mint látod még nem rabolt el se szellem,se zombi 😄

passatgt
hogy elkapnak?

megszoktam már

Nem félsz hogy elkapnak a zombik este?😮

temetõt többek közt

cicai
én nem látok semmit mert koszos az ablak xD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ez is egy értelmes topik

Czdano
Egy koszos 32es fõutat és a vele járó kamionokat.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

leho94
redõnyt :C

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

xy21
szúnyoghálót

börtönudvart :/

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

DJ RX7
nearo
többek közt a tükörképem

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

akkot te kukkosz állandóan a váramban??

adeex7
<#wave>

Hayni
OrioN the S
a masik ablakunkat :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.