18
 • MuldR
  #18
  Vegye visszatekeros TV-t oszt akkor nezed amikor akarod. Nekem is felig van mar a doboz, nem tudom mikor lesz idom megnezni azt a kb16 oranyi cuccot :)
 • peterxy
  #16
  én gyakran nézek online tvket. Főleg a tvu-t és sopcast-ot hasznaltam, és ha a minőség nem is a legjobb, gyakorlatilag bármelyik meccset meg tudom nézni ami érdekel:) Éljen a p2p!
 • Petys
  #15
  Ha jól tudom a Joost is p2p és ott az anyagokat akkkor nézed meg mikor akarod... habár nemtudom van e live csatornája meg a másik hátránya hogy a fele tartalom nem érhető kicsin kis országunkban...
  De p2p programból van jópár, én inkább sportot szoktam rajtik nézni, de ezen kívül van még jónéhány érdekesség ezen az oldalon.
  Éljen a p2p technológia! :)
 • kukacS3K
  #14
  már azt hittem ez valami olyasmi hogy este 8kor megy az indiana jones cam változat aztán meg egy riddick axxo dvdrip, az lenne az igazi:D
 • waterman
  #13
  az ilyen p2p tv-vel vajon azokat a filmeket is meg lehet nézni, ami tegnap este volt, vagy ez csak élő közvetítésre van belőve? mert ha pl én szerda este nem érek rá dr házat nézni, viszont ha szombet délelőtt meg ráérnék megnézni, akkor ez egy nagyon jó dolog.
  az meg, hogy az amcsi meg európai főhupákok nem jönnek rá, hogy ha csinálnának p2p alapú havidíjas szolgáltatást, akkor lenne piacuk és rögtön nem kalózkodás lenne a p2p, arra utal, hogy iszonyatosan beszűkült agyuk van és kb csak 5-6 évvel vannak lemaradva a piaci igénykehez képest..
 • cliff
  #12
  Látni hát... csak ki tudja kit érdekel...
 • NEXUS6
  #11
  Rengeteksok mondást ismerek, az aláírásombanis láthacc 1-2-őt!
  ;D
 • winters123
  #10
  jaj bölcsebb maradtál volna ha nem szólaltál volna meg.

  ilyen alap szólást nem ismerni... De úgy látszik már ezt is Győzikével párosítják egyesek.
 • rigidus
  #9
  Akkor ha nyilvanos helyen teszed. Lasd utolso mondatom - ezuttal szorol-szora ha lehet.
 • NEXUS6
  #8
  Nem tuucc írnyi wazze:
  Mi jaz hogy Gőzeke???

  Győzike talán wazze!!!??
  ;)))
 • NEXUS6
  #7
  Én a TVU-t használom. Az is valami kínai szutyok, de van rajta Sci-fi csenöl, meg ilyenek.
 • fade2black
  #6
  Gizike Gőzeke. Csak egy pl:
  "Budapesten munkahelyeden nem szolhatsz, szabad velemeny nuku, kulonben az utcara kerulsz."
  Egyrészt munkahely válogatja másrészt az imádott Kínádban nem a munkahelyed veszted el ha véletlen a kommunista pártot szidod, hanem rendszerellenes viselkedésért kapsz 5-10évet.
 • rigidus
  #5
  En mar evek ota ezt szajkozom. (sajnos)

  Az USA-ba ha messz a repteren meg a seggedrol is lenyomatot vesznek, ha laptopod van annak a merevlemezerol tukormasolatot csinalnak, ha kodolt a faljrendszer akkor elkerik a kulcsot, ha nem adod automatikusan felkerulsz a feketelistara (potencialis, veszedelmes, csunya terrorista).

  Londonban letaperolnak, taskadat kiforgatjak ha a London-eye-ba, vagy neha a Metroba be akarsz szallni, arrol nem beszelve, hogy annyi terfigyelo kamera vesz lencsevegre mig eljutsz egyik saroktol a masikig, hogy Marylin Monroe is feltekeny lenne. Ha TV-dijat nem fizetsz hazkutatassal es jogi megtorlassal fenyegetnek - fuggetlenul attol, hogy van-e TV-d vagy nincs.

  Budapesten munkahelyeden nem szolhatsz, szabad velemeny nuku, kulonben az utcara kerulsz. Ha frekventalt helyen eloveszel egy piros, feher, zold nemzeti zaszlot orulhetsz ha nem a sitten keses orkok kozott alszol. Ha bekesen tuntetni mersz akkor meg hivatalbol kivezenylik melled a jolfizetett skinhead-eket orjongeni, hogy a rendorok mehessenek nyugdijasokat utni-verni.

  Lehet minden rosszat mondani Kinarol meg az oroszokrol de azert ott ilyen gyenge okokkal ilyen nincs.
 • valamit
  #4
  A biztonságos szabadság olyan, mint a segélyen a jólét.
 • GG
  #3
  Tudjátok mi a vicc? Nem soká elkezdünk Újra Oroszt tanulni és mellé kínait és London helyett Bejingbe vagy Moszkvába megyünk dolgozni. Megmondom a frankot már Felmerült benne, hogy nagyobb biztonságban érezném magam abban a rezsimben mint itt.
 • Chocho
  #2
  Egyetértek. Szerintem is kiváló az ötlet, s ha az "elnyomó" Kínában működik, nálunk is működhetne.
 • rigidus
  #1
  "Nagyon szomorú, hogy sokan még mindig a kalózkodással azonosítják a fájlcserélő technológiát, holott egy technológia mindig semleges."

  Hat ja. Mar az "elvtarsak" is eljutottak odaig, hogy ezeket az eszkozket fejleszteni kell nem eltaposni.