5
  • Gabesz84
    #5
    ott a pont :)
  • rigidus
    #4
    Minosegi LCD monitor a dolog titka.
  • nimfas
    #3
    Helló, arról sajnos nem tehet 1 tv gyártó sem, hogy Magyarországon úgy agyontömörítik a tv adást, hogy egy jó felbontású... értsd 768x576-nál nagyobb felbontású tv-n élvezhetetlen lesz a képe. Egyébként én is ezért vagyok óvatos a tv vásárlással, mert tv-zni bőven megfelel a jelenlegi 72cm-s Pana tévém. De mivel van már egy rakat Full-Hd-s filmem, azokat azért egy olyan tv-n is kéne megnézni amin látszik is a difi.
  • AgentKis
    #2
    Ja meg mégegy... Esetleg nem kellene a 16:9-et annyira erőltetni, vagy lagalább a parasztra bízni, hogy kell-e neki az. Röhej, hogy monitorból is szinte teljesen eltűnt a 4:3. Hameg veszek egy 16:9-es TV-t és nem DVD-ket nézegetek rajta akkor vagy ovális autókerekeket látok, vagy ha be tudom állítani, akkor meg fekete területet a kép 2 szélén (holott az egész képernyőt ki kellett fizetnem).
  • AgentKis
    #1
    Ejha!

    Jajj jajj most akkor mi lesz? Occsó lesz az LCD TV de a parasztok nem vesznek oan sokat így sem. Megmondom őszintén, én sem cseréltem még le az általam néha használt 3 TV készülék egyikét sem elcédére, mert szerintem a crt-nek sokkal szebb a képe a PAL szabvánnyal továbbított műsoroknál.
    Az egyik számítógépemben van TVkártya, meg elcédé monitor, de valahogy 4-500 képont szélesnél nagyobbra nagyítva a képet, hát finoman szólva is, ocsmány a crt minőségéhez képest. Viszont az otthoni filmeim nagy része 640 széles div-x. Ezek meglepő módon egész szépen mutatnak rajta, no azért nem túl közelről...