Összezavarja az állatvilágot az elektroszmog
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Kara kánként folytatom tanításom.
notebook = nótakönyv
saját fejlesztés eredménye.
(c) Epikurosz, 2008. Minden jog fenntartva!
Kifejezetten megtiltom Geszti Péternek, és más szadesz-szatellit cégeknek, hogy a reklámjaikban felhasználják.<#ejnye1>#ejnye1>
A kabaréban esetleg, ha elõtte-utána egészséges humor van.<#gonosz2>#gonosz2>
de az meg egy új, korszerûbb nótakönyv.
ajánlj nekem egy jóh szünetmentes tápot.
nem mintha annyira szükségem lenne rá, hisz a nótakönyv majd' két óráig magától is elketyeg, de soha nem lehet tudni.
Az ekkora teljesítményû (néhány watt) trafós tápok simán kiválthatóak kapcsolóüzemûvel (olcsóbbak és úgy tudom, ilyen méreteknél a hatásfokuk is jobb, de a helyigényük és súlyúk kisebb)
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
nekem az egerem is wifis, meg a tévém is arról kavar.
ja és van egy távirányítós kapcsolóm is (az a másik tévét kapcsolgatja ki-be, mert elromlott a távirányítója, progit meg a set-toppal váltok)
mindjárt több lesz itt a rádióhullám, mint a ...nemtom mi.
A szúnyogok és legyek érdekes módon továbbra is bejönnek, szerintem túlélnének azok még egy szupernóva robbanást is.
már meg is van, hogy mi lesz a humán-dinókat követõ civilizáció. :-))
aham, mert a trafónak jót tesz a sok ki, meg bekapcs.
inkább menjen éjt nappallá téve.
Áramtalanítsátok a wifi routert amikor nem használjátok. <#duma>#duma>
Különben azt mérte már valahol, valaki, hogy a sima villamos hálózat 50 (néhol 60) Hz-es sugárzása, ami asztán minden emberrel lakott helyen rendesen jelen van, okoz-e valamit?
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
De miért ülsz a rúteren?
Mert ha olyan közel vagy hozzá, akkor nem is kellene rúter, megtenné egy sima hálózati kábel is....<#fejvakaras>#fejvakaras>
NB: lehet hogy ti is halljatok, csak hozzaszoktatok es ugye az agy mukodesi elvebol adodoan (biologia) mar eszre sem veszitek, de amugy nagyon zavar, es ezert reagaltok igy.
Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW
Konfig: dual core hálószoba midi torony lakóházban, városra nézõ monitorral, 1 HB (hektárbájt) külsõ HGG (hard grass garden), front side busz nincs, csak két utcával arrébb.
Énnekem gyakran fáj a fejem amióta wifi routerünk van, azelõtt soha. :O
Khmm, és mit is eszik a sertés meg a tyúk?
- Indonéziában felégetik az erdõket mezõgazdasági területért (akkor füst van ott, hogy eléri Thaiföldet is)
- ugyanezt teszi a kisember az Amazonas õserdeivel
- a kisember itt Magyaro.-on kiviszi a szemetet az erdõbe, hogy ne kelljen fizetni az elszállításért
- a kisember összeszarja a metrót stb.
Persze, a kisember bûneiért felelõs az elit is, a fõemlõsök, de ezek meg a kisemberekbõl kerültek ki valamikor.
Ok, most mar ertem mire asszocialtal, megneztem az egyik eloadast.
Mondanál nekem vmi olyat, amit a kisember magától talál ki, és LÁTHATÓAN/szembetûnõen ( ahogy írtad ), károsítja a természetet nagy dózisban, egyénenként?"
Peldaul amikor a kisember reggelente,beul az 1-1.5 tonnas rendkivul kornyezet szennyezo belso egesu motorral meghajtott gepjarmuvebe.Ez peldaul teljes mertekben a kisebertol fugg senki es semmi nem kenyszeriti arra,hogy egy ennyire elavult kornyezet szennyezo technologiat hasznaljon utazasra.
Egy kísérletet nem olyan marha nehéz megszervezni és lebonyolítani...
Szerintem egy tipikus szobatudósról van szó, zéró gyakorlati tapasztalattal...
Majd ha tényleg gáz lesz a dologból, ráállítanak a kormányok egy nemzetközi kutatócsoportot, akik kiderítik, hogy a méhek egy teljesen más okból pusztulnak, pl. van egy új vírus, kártevõ, stb. v. azt, hogy a 928-937GHz és 1023-1056GHz tartományba esõ eletromágneses sugárzás zavarja õket és akkor azt be lehet tiltani.
Amíg Móriczka tudós a sejtéseivel riogatja a közvéleményt, addig semmi a világon nem történhet...
Mondanál nekem vmi olyat, amit a kisember magától talál ki, és LÁTHATÓAN/szembetûnõen ( ahogy írtad ), károsítja a természetet nagy dózisban, egyénenként?Mert úgy tûnik nem nagyon értetted meg amit mondtam.6.5 milliárd ember sok?Szembetûnõ mennyiség?Szembetûnõ kár, ha mindenki csak egy kicsit lakja le a környezetét?Ilyet, h nem lehet érteni :S
És tudod, h miért írtam azt, hogy közvetlenül?Mert ahogy elnézem nem.Ahogy az erdõs példát sem.Inkább menjél ebédelni.Húzok én is eszek vmi jó kis grillt :w
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Azért ne becsüljük alá a kisember természetkárosító potenciálját, mert ha elsõre nem is olyan szembetûnõ, (pedig az) de iszonyatos méreteket ölt... Persze a vezetõinkkel együtt sokkal hatékonyabb :)
"ne akarjunk az erdõkbe visszamenni kõbaltával."
Ezt a szélsõséges dumát soxor hallani, persze takarónak jó másra nem :)
Ez egyáltalán nem így van :) Ma már nem az számít mire van igény, hanem ha valamit kitaláltunk arra mesterségesen gerjesztünk igényt.
Ha ilyen ütemben pusztítunk mindent magunk körül pár évtized múlva már vagy mûanyag kaján fogunk élni egy elsivatagosodott Földön vagy sehogy :)
A méhek is valószínûleg nem egy dolog miatt pusztulnak ki, de mi több frontos háborút folytatunk ellenük. Az életterüket eltüntettük, már csak hírmondója van a valaha volt virágos mezõknek, mert ugye neki sem mindegy mit esznek, a tájékozóképességüket megzavarjuk, ráadásul a populációjukat is szabályozzuk, így a természetes szelekció kizárásával az ellenálló képességüket is gyengítjük. S akkor még ott van a légkör, a talaj és a vizek szennyezése stb
Ez mind szep es jo, de:
1. Ki fogja oket kotelezni? - ezek is ott ulnek am a zsirosbodonnel...
2. Hogyan tamasztanak fel kihalt mehpopulaciokat?
Nem, ebbol az kovetkezik, hogy csinalnak igenyt. Nagy kulonbseg.
Ez nem teljesen igy van.
Sõt a sertéseket is a méhek porozzák be tudtad?Meg a tyukokat
<#nyes>#nyes> Megfogunk halni!!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy nem igaz az ,hogy ha kihalnak a méhek akkor nekünk is végünk rövid idõn belül.Abban az esetben igaz,ha nem tanulunk belõle.Valszeg már a lokális kipusztulások gondolkodásra késztetik a most szkeptikus emberek egy részét is.
Egész csomó alternatíva van még a méheken kívül,ahogy már valaki írta alább,egy ideig legalábbis.