4
-
grabowski78 #4 Attól még, hogy megmarad a klasszikus könyvformátum, attól még elektronikus könyvek is egyre jobban elterjednek. Fleg, hogy egyre jobb olvasókat lehet kapni. Korábban sony readerem volt amivel annyira nem voltam megelégedve. Most vettem magyaroszágon elősször kapható ebook olvasót a koobe.hu oldalon.
Magyarországi garija van, és nagyon állat, mert word doksit is kezel, illetve minden egyéb más formátumot -
Franky25 #3 Igen ám, csak az ebookok is lassan komoly teret nyernek, rengeteg ebook olvasó gép van, sőt a telefonodra, és pda-ra is fel tudod tenni. Helytakarékosabb, mégis én jobban szeretem a hagyományos könyvet...
Egyébként igaza van a csávónak, hiszen Amerikában még mindig nagy dolgot jelent, ha valakinek kemény fedeles példánya van egy könyvből, és valószínűleg ez nem fog változni a jövőben sem... -
#2 Szerintem pillanatig sem volt kétséges, hogy megmarad a nyomtatott sajtó. De kisebb lesz a részesedése, mivel egy új részleg jelent meg, az Internet. Saját magamból kiindulva nekem nincsenek olyan igényeim, hogy megfoghassam az újságot, tehát azzal a résszel nem értek egyet. Bőven jó, ha neten elolvasom a híreket, elemzéseket, semmivel sem járok rosszabbul. Természetesen a könyvek esetében más a helyzet, mert azok hosszabbak.
Legutolsó bekezdésben jókat mond. A kérdés az, vajon mennyire lehetne ezt átvetíteni a gazdaságra például? Jelenleg ugye az dívik, hogy bele kell szólni mindenbe. -
#1 Értelmes ürge.