14
-
#14 vmi nuklearist :DD -
zLk #13 ha telleg kivancsi vagy ra az igazsag az, hogy a gyari elem birta egy evig, es miota valami uberszupert rakattam bele (2004 tavasz) azota ketyeg rendesen, megallas nelkul. -
qwas #12 Na arra már azt mondom hogy egy jó időtartam. Laptopra átfordítva olyan 1 hét működési idő lenne a frankó. Erre kellene gyúrni. -
Ps1ch0 #11 ha kibir 10+ orat filmet nezni bongeszni akkor mar eleg a haza vezeto hoszu vonatozas elutesere es komolyan talan veszek egyet:) -
Aspirin #10 Tovább bírná, ha atomot tennének bele, vagy athlon 2000-et ati780g-vel... -
zLk #9 :D jah, telleg jo hasonlat. A karórám meg 4 éve birja :D -
#8 :DDD Nagyon jó, hogy a mobilod a laptophoz hasonlítod. :) Az én zsebszámológépem is kevesebbet fogyaszt mint az asztali PC-m. :D -
csorfab #7 Hát ha csak 10-12 órát kibír irodai használat mellett (amiben benne van a böngészés némi flash-el), már több, mint tökéletes. -
#6 JAV
: --> ; -
#5 > a cím olvasásánal azt hittem, hogy egy nap után lehet dobni kifelé a laptopot
Mint ahogy a tobbseg is ezt gondolja. Ugye ebbol kovetkezik, hogy nem veletlenul ez lett a cime: marketing. -
Czibu #4 első olvasásra én is úgy értelmeztem, hogy egy nap után lehet dobni a kukába, de ha az aksikról van szó akkor én is csak annyit tudok mondani, hogy: ok.
-
qwas #3 Hát ahoz képest hogy a mobilom ha nem beszélek sokat 1,5-2 hétig is elmegy ez azért elég sovány még mindíg. Persze jó hogy ebbe az irányba is fejlesztenek mert a mobil dolgoknak ez a rákfenéje. A rettentő gyenge aksi kapacitás. -
vmiki88 #2 a cím olvasásánal azt hittem, hogy egy nap után lehet dobni kifelé a laptopot.
De ha egy napig bírja az aksija az nagyon jó teljesítmény. -
Nonix #1 Erre tényleg csak annyit tudok mondani hogy: ok.