Itthon közepesen nyitott a Trópusi vihar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap én is megnéztem. Egy könnyû szórakozásnak abszolút megfelel a film, mélyebb értelmet ne nagyon keressünk benne. Vannak benne nagy poénok. Tom Cruise olyan hiteles volt a produceri szerepben, hogy frankón hányingerem lett a figurától.

Jack Black meg egy disznóember. Szó szerint. 😊

Nothing to say

Randal
Valóban nem volt túl nagy szám. Sajna a szinkron miatt a Downey féle szövegelés nem jött át, viszont az ál-elõzetesek és Tom Cruise fergeteges volt.
Downey is jó volt, meg volt pár jelenet ami nagyon bejött: pl. amikor az újonc gyerek pofázott a Blue-Ray meg a HD harcáról aztán jól leszólták, meg amikor a néger gyerek a szerelmérõl beszél. Meg még egy két hasonló cucc😊

Danecay
Dettó. Én is ugyan így vagyok vele, én is jobb filmre számítottam, persze nem azt mondom, hogy rossz volt, csa na. De azért lehetett röhögni rajta. Tom Cruise-t alig ismertem fel 😊

hát én is jobbat vártam, nem is vagyok tõle elszállva, de jókat röhögtem<#hehe>
Ja az elején de jó sokszor 😊

De mondom izlések és pofonok. Nekem az a nagy bajom vele, hogy ezzel a sztory-val, ezekkel a szinészekkel és fõleg az elõzetesbõl kiindulva, ennél nagyságrendekkel jobb filmet is lehetett volna késziteni. sõt...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

nekem tetszett<#hehe>amúgy egyszer finganak benne ,nem ?
Chocho
Én is láttam a filmet és nekem tetszett is, de tény, hogy koránt sem akkora durranás, mint az Apádra ütök sorozat volt. Inkább abból lenne 3. rész...

Gaming is believing.

Hát én megnéztem a filmet és röviden és tömören a véleményem: ritka szar lett...
Persze izlések és pofonok, ha valaki szereti a fingást, és a másfél órán át tartó tájszolásos káromkodást némi gusztustalankodással, annak biztos tetszeni fog.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

háhh!és tényleg!meg is kapta az 1 csillagot<#idiota>

bertino
"(Bár az is igaz, hogy Ben Stiller elõzõ filmje, az Agyõ, Nagy õ! 31 ezres elsõ hétvégét produkált. "

<#pardon1> zárójel lezárás lemaradt <#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!