Duke Nukem

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
A Duke Nukem 3D 1995-ben jött ki, nem '98-ban.

bertino
<#banplz><#banplz><#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Rendezõ csakis Uwe Boll lehet 😛

Prince23
The Rock sztem alkalmas lenne rá, termetileg is...bár szõkén h nézne ki?! lol

utgyuru
szerintetek mekkora probléma egy stúdiónak ilyen költségvetés mellett vmelyik helyi gyúrdából kihozni egy felkoxolt senkit, és kiszõkíteni a haját? 😊

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Prince23
Max 2000-ig még jó állt volna neki a szerep, de már öregróka hozzá

Challanger
aztakurva...én is mindig Lundgrennel azonosítottam be a csávót 😄
Prince23
Sztem meg jó. Ki kiváncsi arra, amit játszottunk? Legalábbis én nem😊

5c0rp330n
"Duke Nukem film nem fogja követni a játék történetét, a szõke macsó ezúttal egy teljesen új kalandra indul."

ez nem jó jel..

Szabi84
Dolph Lundgren-re illett volna a szerep, de már õ sem mai csóka!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PrisonMan
na jó.. de csak ha Uwe rendezheti <#idiota>

Prince23
Legyen inkább Rock😊) azaz Dwayne Johnson😄

PrisonMan
na persze, a fõszereplõ meg Schwarzenegger lesz...

Prince23
Frank Miller úgy se engedné meg!

remélem boll csinálja 😄

Prince23
Forgatókönyvét pár hónap alatt össze lehet csapni. mert tény, h nem lesz egy nagy sztorija ennek az akciófilmnek sem<#idiota>

vagy egyszerre jön, de amúgy nem nagy meglepi szerintem mindenki gondolta hogy elfogják készíteni a Duke Nukem filmet
Shep
Vajon melyik lesz hamarabb a film, vagy a játék ez itt a nagy kérdés? Lehet, hogy egyik sem készül el sosem :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

adeex7
omg<#idiota> egyébként én kiváncsi leszek rá,kiskoromban rohadt sokat toltam a gémet,még 98-ban😊

bertino
ez mikorra készül el ?
40 év mulva már moziban lesz ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Seth
Hát ebbõl a hírbõl nekem csak ez tetszik 😄
"hanem American McGee eddigi egyetlen kiemelkedõ játéka, az Alice megfilmesítésén is."

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Prince23
Legendás figurát teremtett 1991-ben Scott Miller és az Apogee, bár a szõke akcióhõs igazi népszerûségre 1998-ban tett szert, amikor 3D-ben tûnt fel monitorainkon. Azóta legendává nemesedett – és nem kizárólag pozitív értelemben, de azt hiszem, ezt a sztorit már mindenki ismeri...
Scott Faye, aki a May Payne moziváltozatának producere is volt, elárulta, hogy épp gõzerõvel dolgozik a Duke Nukem film forgatókönyvén. A dolog egyébként a bennfentesek számra nem annyira meglepõ, hiszen valamikor márciusban alakult meg a Radar Group, melynek vezéralakja Scott Miller, a 3D Realms egyik fejese, Duke atyja, és amely épp játékok mozivászonra kerülésének útját egyengeti, és evégbõl partnerkapcsolatra is lépett egy hollywoodi stúdióval, a Depth Entertainmenttel – történetesen Scott Faye cégével. A DE egyébként nemcsak a May Payne és a Duke Nukem adaptáción dolgozik, hanem American McGee eddigi egyetlen kiemelkedõ játéka, az Alice megfilmesítésén is.

← ElőzőOldal 2 / 2