73
The Movie
-
#33 A high resolution pack kiadás megy XP alatt is. És egész szépek a textúrák. -
#32 Én úgy emlékszem, hogy az első pályás demóval már 1995 végén játszottam. -
xxxpaulxxx #31 GYÚKNUKEMFIIIILM! Kedvenc gamem volt mindig is:D -
#30 + kurva jó duma :DDD -
#29 annyi történet volt, ami egy akciófilmbe kell.. szörnyek, nők, fegyverek :) -
#28 "Duke Nukem 3D is a first-person shooter computer game developed by 3D Realms and published by Apogee Software. It was released on January 29, 1996."
From Wikipedia, the free encyclopedia -
#27 Akkor senki nem játszott volna vele. Szerintem egy-két évvel korábban jött ki, 96-ban talán. -
#26 hmm? Half-life-fal egy évben??? -
#25 ígyvan,hát a resident evil filmek egy birodalmi szar.szerintem nagyon szánalmas film lett.valóban a játékot kellett volna alapul venni,és nem csak címként.duke kománk játékaiban viszon amúgy nemvolt nagy sztory sosem,így talán ez a helyzet jobb lehet,végülis jöttek a malacok mészárlás volt,jó beszólások,jó nők,kúrva jó filmet lehetne heggeszteni duke nukem-ből,remélem nemtolják el. :D
prince of persia film is egész jónak tűnik még most,nem kell szerintem aggódni,végülis lesz ami lesz.lehet egy kikúrt jó film,vagy egy ótvar fosh,idővel kiderül:) -
Gabe18 #24 Hát lehet hogy te nem,de szerintem az efféle játékból-filmet pontosan itt rontják el örökké.Ilyen filmet ha tetszik ha nem,a játék rajongóinak célozva kéne csinálni.Azok meg azt a helyszint,azokat a karaktereket,és nagy vonalakban azt a történetet is szeretnék látni megfilmesitve,amit a játékban megszerettek.
Nem értem a könyvből-film dolgoknál ez természetes,de a játékoknál örökké jön valami agybeteg rendező meg forgatókönyv iró aki valami az eredetire csak nyomaiban,vagy még annyira se emlékeztető történetet ad elő,aztán jó ha a cím egyezik...
Elég csak a Alone in the Dark-ra gondolni,ahol Boll mester agymenése kiteljesedett.
De a Resident Evil 1-ből is mekkora filmet lehetett volna már csinálni,a játékban megismert történetet követve,azokon a helyszineken... Helyette lett ami lett...
-
#23 A Duke Nukem 3D 1995-ben jött ki, nem '98-ban. -
#22 -
mistermiskolcz #21 Rendező csakis Uwe Boll lehet :P -
#20 The Rock sztem alkalmas lenne rá, termetileg is...bár szőkén h nézne ki?! lol -
#19 szerintetek mekkora probléma egy stúdiónak ilyen költségvetés mellett vmelyik helyi gyúrdából kihozni egy felkoxolt senkit, és kiszőkíteni a haját? :)
-
#18 Max 2000-ig még jó állt volna neki a szerep, de már öregróka hozzá -
#17 aztakurva...én is mindig Lundgrennel azonosítottam be a csávót :D -
#16 Sztem meg jó. Ki kiváncsi arra, amit játszottunk? Legalábbis én nem:) -
#15 "Duke Nukem film nem fogja követni a játék történetét, a szőke macsó ezúttal egy teljesen új kalandra indul."
ez nem jó jel.. -
#14 Dolph Lundgren-re illett volna a szerep, de már ő sem mai csóka! -
#13 na jó.. de csak ha Uwe rendezheti -
#12 Legyen inkább Rock:)) azaz Dwayne Johnson:D -
#11 na persze, a főszereplő meg Schwarzenegger lesz... -
#10 Frank Miller úgy se engedné meg! -
joe14 #9 remélem boll csinálja :D -
#8 Forgatókönyvét pár hónap alatt össze lehet csapni. mert tény, h nem lesz egy nagy sztorija ennek az akciófilmnek sem -
S8DJ #7 vagy egyszerre jön, de amúgy nem nagy meglepi szerintem mindenki gondolta hogy elfogják készíteni a Duke Nukem filmet -
#6 Vajon melyik lesz hamarabb a film, vagy a játék ez itt a nagy kérdés? Lehet, hogy egyik sem készül el sosem :S -
#5 omg egyébként én kiváncsi leszek rá,kiskoromban rohadt sokat toltam a gémet,még 98-ban:) -
#4 ez mikorra készül el ?
40 év mulva már moziban lesz ? -
#3 Hát ebből a hírből nekem csak ez tetszik :D
"hanem American McGee eddigi egyetlen kiemelkedő játéka, az Alice megfilmesítésén is." -
#2 gamekapocs hír -
#1 Legendás figurát teremtett 1991-ben Scott Miller és az Apogee, bár a szőke akcióhős igazi népszerűségre 1998-ban tett szert, amikor 3D-ben tűnt fel monitorainkon. Azóta legendává nemesedett – és nem kizárólag pozitív értelemben, de azt hiszem, ezt a sztorit már mindenki ismeri...
Scott Faye, aki a May Payne moziváltozatának producere is volt, elárulta, hogy épp gőzerővel dolgozik a Duke Nukem film forgatókönyvén. A dolog egyébként a bennfentesek számra nem annyira meglepő, hiszen valamikor márciusban alakult meg a Radar Group, melynek vezéralakja Scott Miller, a 3D Realms egyik fejese, Duke atyja, és amely épp játékok mozivászonra kerülésének útját egyengeti, és evégből partnerkapcsolatra is lépett egy hollywoodi stúdióval, a Depth Entertainmenttel – történetesen Scott Faye cégével. A DE egyébként nemcsak a May Payne és a Duke Nukem adaptáción dolgozik, hanem American McGee eddigi egyetlen kiemelkedő játéka, az Alice megfilmesítésén is.