Duke Nukem
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ez nem sok akkor.
Mivan a filmmel?
Bocsánat, hogy végül ide írtam, de nem találtam megfelelõbb topic-ot! 😞
Kellene egy kis segítség a Duke Nukem 3D: Plutonium Pack-hoz, de nem tudom, hogy csak az én bénaságom miatt, vagy pedig szoftver alapú lesz-e a probléma! 😞
A gondot nem igazán tudom röviden elmagyarázni, így itt most nem esnék neki! 😞
Ha valaki megtenné, hogy segít, az írjon egy mailt a [email protected] címre!
Minden segítséget megköszönnék!! 😊
Kellene egy kis segítség a Duke Nukem 3D: Plutonium Pack-hoz, de nem tudom, hogy csak az én bénaságom miatt, vagy pedig szoftver alapú lesz-e a probléma! 😞
A gondot nem igazán tudom röviden elmagyarázni, így itt most nem esnék neki! 😞
Ha valaki megtenné, hogy segít, az írjon egy mailt a [email protected] címre!
Minden segítséget megköszönnék!! 😊
Ezek szerint még semmi.
Tud-e valaki valamit?
Mi van a filmmel?
Ha megvigasztal, a finnek épp egy amatõrfilmen dolgoznak a témában.
Csak az nem fog eljutni Hollywood-ba. 😄
Csak az nem fog eljutni Hollywood-ba. 😄
Hát nemtom, készült már film 10 éven át valaha ?
Duke bácsi csak a '90-es években volt menõ, ma már csak egy kiöregedett vén pöcs. <#idiota>#idiota>
Mivan ezt a filmet is már 2001-ben elkezdték, és még csak most hoztak be videót???? azta kurva azért elég kemény.
ezt kb bárki feltudja venni egy jó kamerával 😄 ez nagy fake 2011-ben lesz duke nukem imdb alapján de ott még semmi szereplõ nincs kint
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ne haragudj már meg, de honnan a pitébõl tudod, amikor még nemis láttad ? <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Nezd mar meg azt a trailert latszik rajta hogy egy fos k kategorias szar
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ezt abból is meg lehet ítélni, hogy rajtad kívül senki nem ír ide.
Ennek is kb. akkora sikere lesz, mint a Far Cry, Doom filmnek 😄
Vagy ezt az elõzetest csak poénnak szánták?
A Film+-on mennek kb. ilyen filmek 😄D
Vagy ezt az elõzetest csak poénnak szánták?
A Film+-on mennek kb. ilyen filmek 😄D
Az tök jó, remélem is hogy jön akkor.
Hát nem halott ellenkezõleg, te mirõl beszélsz, annyi idétlenséget hallok ahogy olvasok a többi helyeken, hogy az nem igaz.
Mindenki leállíthatná magát ezzel, hogy nem jön meg behalt meg minden fossal, nem is jelentették ki hogy lelõve a csapat, meg különben is akkor nem írtak volna róla híreket ha bezárták volna.
Most volt a napokban, hogy egy sereg ember készíti tovább, meg kaptak 3.720.000.000FT-ot.
Akkor ezt mivel magyarázod meg?????
Hát nem halott ellenkezõleg, te mirõl beszélsz, annyi idétlenséget hallok ahogy olvasok a többi helyeken, hogy az nem igaz.
Mindenki leállíthatná magát ezzel, hogy nem jön meg behalt meg minden fossal, nem is jelentették ki hogy lelõve a csapat, meg különben is akkor nem írtak volna róla híreket ha bezárták volna.
Most volt a napokban, hogy egy sereg ember készíti tovább, meg kaptak 3.720.000.000FT-ot.
Akkor ezt mivel magyarázod meg?????
Jelenlegi terv, ami a mozikba kerülést illeti: 2011
A játékról felesleges írni, hiszen mivel a 3DRealms fejlesztõrészlege bezárta kapuit, a játék már halott.
A játékról felesleges írni, hiszen mivel a 3DRealms fejlesztõrészlege bezárta kapuit, a játék már halott.
GYÚKNUKEMFIIIILM! Kedvenc gamem volt mindig is😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Duke Nukem 3D is a first-person shooter computer game developed by 3D Realms and published by Apogee Software. It was released on January 29, 1996."
From Wikipedia, the free encyclopedia
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Akkor senki nem játszott volna vele. Szerintem egy-két évvel korábban jött ki, 96-ban talán.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ígyvan,hát a resident evil filmek egy birodalmi szar.szerintem nagyon szánalmas film lett.valóban a játékot kellett volna alapul venni,és nem csak címként.duke kománk játékaiban viszon amúgy nemvolt nagy sztory sosem,így talán ez a helyzet jobb lehet,végülis jöttek a malacok mészárlás volt,jó beszólások,jó nõk,kúrva jó filmet lehetne heggeszteni duke nukem-bõl,remélem nemtolják el. 😄
prince of persia film is egész jónak tûnik még most,nem kell szerintem aggódni,végülis lesz ami lesz.lehet egy kikúrt jó film,vagy egy ótvar fosh,idõvel kiderül😊
prince of persia film is egész jónak tûnik még most,nem kell szerintem aggódni,végülis lesz ami lesz.lehet egy kikúrt jó film,vagy egy ótvar fosh,idõvel kiderül😊
Hát lehet hogy te nem,de szerintem az efféle játékból-filmet pontosan itt rontják el örökké.Ilyen filmet ha tetszik ha nem,a játék rajongóinak célozva kéne csinálni.Azok meg azt a helyszint,azokat a karaktereket,és nagy vonalakban azt a történetet is szeretnék látni megfilmesitve,amit a játékban megszerettek.
Nem értem a könyvbõl-film dolgoknál ez természetes,de a játékoknál örökké jön valami agybeteg rendezõ meg forgatókönyv iró aki valami az eredetire csak nyomaiban,vagy még annyira se emlékeztetõ történetet ad elõ,aztán jó ha a cím egyezik...
Elég csak a Alone in the Dark-ra gondolni,ahol Boll mester agymenése kiteljesedett.
De a Resident Evil 1-bõl is mekkora filmet lehetett volna már csinálni,a játékban megismert történetet követve,azokon a helyszineken... Helyette lett ami lett...
Nem értem a könyvbõl-film dolgoknál ez természetes,de a játékoknál örökké jön valami agybeteg rendezõ meg forgatókönyv iró aki valami az eredetire csak nyomaiban,vagy még annyira se emlékeztetõ történetet ad elõ,aztán jó ha a cím egyezik...
Elég csak a Alone in the Dark-ra gondolni,ahol Boll mester agymenése kiteljesedett.
De a Resident Evil 1-bõl is mekkora filmet lehetett volna már csinálni,a játékban megismert történetet követve,azokon a helyszineken... Helyette lett ami lett...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Oldal 1 / 2Következő →