55
-
tyuklepes #15 Menjetek dolgozni, virágoztassátok az országot, csináljatok gyereket, ültessetek fát, békítsétek meg a szomszédotokat, ne itt agitáljatok! -
#14 Az EU-val nem mienk lett az egesz, hanem "ovuke" lett egesz Magyarorszag.
Vedd mar eszre h kizsakmanyoljak az orszagunkat, kb mint Afrikat. -
#13 Az egesz EU nevu bohozatnak csupan az az ertelme, h hamarosan letrejojjon a vilagkormany..
Magyarorszag egyik legrosszabb dontese volt, h beleptunk. :( -
Franky25 #12 Én külföldön élek azért a lengyelektől se lennék elszállva, úgy viselkednek mintha övék lenne ez az ország is, és azért alád raknak, főleg ha magyar vagy...de egyet el kell ismerni van bennük összetartás, ami bennünk nincs. Se otthon, se határon, sem sehol máshol.
Az országunk nagy volt, régen, mára rablók, és cigányok kezébe került. Ami persze nem lehetett volna, ha nem húzzunk szét. Előbb a saját országunkat kéne összelapátolni, meg egy kicsit felébreszteni a népet, és utána újra egyesülni, a határon túliakkal...
Orbán, és Gyurcsány az összes szomszéddal összerúgta a port, és a határontúl élő magyarokat is ketté osztották a hatalmi háborújukkal.
Erről az a két barom tehet, meg az a sok ember, aki bedőlt nekik. Olyannyira elmérgesedett a helyzet, hogy talán mi már meg se éljük, mire ez rendeződik köszönhető ennek a két baromnak.
A szarra nem lehet biztos alapot építeni...előtte ki kéne seperni az összes pártot...
-
Lecs0 #11 Hű, mennyi okos ember! -
Csaba42 #10 Pofon egyszerű: a magyarok gondolkodásmódját követve (teljesen független attól, ki az ellenzék, és ki van hatalmon) a "kormány" a hibás. Mindenben. Bezzeg a "másik oldal"! -
Csaba42 #9 Mennyire unalmas már ez a Nagy-Magyarország duma! Különben is, EU-s tagok vagyunk, vegyük úgy, hogy miénk egész Európa (sőt, Svájc is, nincs kivétel egy sem!), a legtöbb "100% magyar" ember egójába ez még úgyis belefér (kérem, ezért most én csak 50%-ban vagyok magyar?!); na meg a fene nagy nacionalista felfogásuknak is jót fog tenni. A szlovákok, a szerbek és a románok meg elmehetnek az anyjukba, rohadjanak meg ott, ahol vannak. Komolyan, szinte egyedül a lengyelek a normálisak a régióban velünk - bár nem kéne túlzottan hibáztatnom senkit, nagyon ritkán sajnos van abban valami, amit mondanak. Ja, és még valami a fene nagy magyaroknak: az osztrákoknál nem lopni! -
avman #8 "és arra nem vagyok büszke ahogy magyar magyarral bánik az utóbbi időben"
ez a mondat így ütött... kár, h fel sem fogják, akikre vonatkozik, mert itt mindenki szelektív vakságban és süketségben szenved. és csak pofázik. -
#7 Bárcsak a tanárod átadott volna valamit a moralitásról is ó hatalmas magyar védelmező.
Hol látod azt, hogy tgadnék valamit abból amit leirsz? Olyan vagy mint a nagy medve: cammog brummog de senki sem szarja le mert egyedül él az erdőben.
Rajtad meg 3 hülyegyereken kivül senki sem sirja vissza a nagymagyarországot - aminek ugye nagyrésze idegenajkú volt - nyugodj bele barátom annak az időnek vége van.
Most vagy még nyavalyogsz miatta vagy megnyugszol és elkezdesz civilizáltabb módon viselkedni.
És ha visszakapnánk azokat a területeket? akkor miaszart kezdenél? fűű - denagyon dagadna a mellkasod - te lennél a legnagyobb országú pisis európában - de tudod - a medve...
Azokat a területeket Mo. 1000 éve megszállta - 1000 év után elvették tőle 1000 év mulva meg senki sem szarja majd le ha egyáltalán marad magyar - mennya radikális p*ba. -
Komolytalan #6 Az 1000 éves Magyarország nem hazugság, de ennyi erővel miért nem egyesül újra a Római birodalom? Igaz nem állt fenn 1000 évig, csak pár 100-ig, de sokkal nagyobb hatalom volt mint Magyarország. Vagy pl Buda és Pest szerinted milyen országhoz tartozik? Mert szerintem a Török Birodalomhoz, mivel annak volt a régió központja 145 éven keresztül. Ja, hogy így mégse olyan vicces az újraegyesítés dolog?
Tudod a háborúk már csak olyanok, hogy tudni kell a f.sz jobbik végére állni. Magyarországnak ez nem igazán jött össze az elmúlt időkben, így örülhet hogy nem lett teljesen szétdarabolva. De ugyanez elmondható a Római birodalomról, a Török Birodalomról, meg még csomó más régen dicső és nagy országról, amelyek területét mára mások teljes egészében vagy részben elfoglalták. -
Komolytalan #5 Mi a rákot akarsz te újraegyesíteni? Határon túl él max 5M magyar, kb 20-25M egyéb nemzetiség között. Ez a vonat már elment.
Amit tenni lehetne az pl az, hogy állampolgárságot adni neki, így ha bárki b.sztatja őket, akkor keményebben fel tudnánk lépni. Ugyebár pl USA, Oroszország simán lerohanja azokat az országokat, ahol az állampolgárait csesztetik, ami ellen nem is nagyon emel szót senki se. Ha mi nem is rohannánk le (mert pl nincs mivel), akkor is lehetne azt mondani, hogy pl nagykövet úr, húzzon a vérbe hazafelé a többi tót közé, és mondja el a főnökének, hogy a nemzettársai nem kívánatos személyek Magyarországon. Meg mondjuk lehet szólni az EUban, hogy kéremszépen, itt egy náci ország forog fenn a szomszédban, tessék már jól s.ggbekúrni a vezetőket, mint anno tették Hitlerrel és cimboráival. Mert ha nem, akkor ennek az egész EU nevű bohózatnak sok értelme nincsen, viszontlátás.
Szóval diplomáciával is el lehet érni ezt-azt, pláne ha el akar érni az ember ezt-azt. Amikor azonban az a lényeg, hogy a kormány még 2 évig hatalmon maradhasson minden áron (és közben jó sok pénzt elk.rhasson), akkor nem akaszt tengelyt senkivel se, pont elég ha az ország lakosságával már tengelyt akasztott. -
#4 Ugye, hogy hülye kérdés.
Hiszen Németország már 18 éve egyesült, akkor Magyarország ugyan miért nem?
Vagy szerinted az 1000 éves Magyarország egy nagy hazugság, nem is létezett, Hunyadi Mátyás szerb király volt és még sorolhatnám azokat a hazugságokat amelyeket a művi úton (magyar területekből) létrehozott és feldagasztott országokban hazudnak történelemtanítás gyanánt?
Amúgy lehet csak korán van, de egypár mondatod nem ártana átfogalmaznod, hogy értelmes magyar mondat kerekedjen belőle (tanárom csak ennyit írt az ilyen mondatokra: se füle, se farka) -
#3 Ezt aláirom - ez tényleg hülye kérdés.
És ha már ujraegyesités - 2004 május 1. - ujraegyesült jócskán Magyarország - a többi 11 tenger ami mosta vagy 30 már nemtudom mennyi kell - azt majd jövőre ok?
Én szlovákiában születtem, és arra nem vagyok büszke ahogy magyar magyarral bánik az utóbbi időben, pártól függetlenül - ugye hülye is tudja, hogy mindkettő átb*a őket.
Az áttelepülésem során ugy bántak velünk itt, mint a kutyákkal az idegenrendészeteken, ha a szlovákokról kéne nyilatkoznom - életem legkedvesebb emberei a magyarok meg sem közelitik azt a fokú toleranciát és vendégszeretetet amit tőlük kaptam.
remélem nem csak azért nem vagy büszke a saját multadra mert szlovákok - mert akkor tulajdonképpen nem is létezel. -
#2 Hülye kérdés, de mikor fog végre Magyarország is újraegyesülni?
A német újraegyesítés már oly rég megtörtént, a magyar miért nem? -
TeDDyRuSh #1 Én szlovák felmenőkkel rendelkezem, de abszolút nem vagyok rá büszke. Sőőt...:(