Malina Hedviget gyalázó szlovák gúnydal a YouTube-on

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a rákot akarsz te újraegyesíteni? Határon túl él max 5M magyar, kb 20-25M egyéb nemzetiség között. Ez a vonat már elment.
Amit tenni lehetne az pl az, hogy állampolgárságot adni neki, így ha bárki b.sztatja õket, akkor keményebben fel tudnánk lépni. Ugyebár pl USA, Oroszország simán lerohanja azokat az országokat, ahol az állampolgárait csesztetik, ami ellen nem is nagyon emel szót senki se. Ha mi nem is rohannánk le (mert pl nincs mivel), akkor is lehetne azt mondani, hogy pl nagykövet úr, húzzon a vérbe hazafelé a többi tót közé, és mondja el a fõnökének, hogy a nemzettársai nem kívánatos személyek Magyarországon. Meg mondjuk lehet szólni az EUban, hogy kéremszépen, itt egy náci ország forog fenn a szomszédban, tessék már jól s.ggbekúrni a vezetõket, mint anno tették Hitlerrel és cimboráival. Mert ha nem, akkor ennek az egész EU nevû bohózatnak sok értelme nincsen, viszontlátás.
Szóval diplomáciával is el lehet érni ezt-azt, pláne ha el akar érni az ember ezt-azt. Amikor azonban az a lényeg, hogy a kormány még 2 évig hatalmon maradhasson minden áron (és közben jó sok pénzt elk.rhasson), akkor nem akaszt tengelyt senkivel se, pont elég ha az ország lakosságával már tengelyt akasztott.
mrzed001
Ugye, hogy hülye kérdés.
Hiszen Németország már 18 éve egyesült, akkor Magyarország ugyan miért nem?
Vagy szerinted az 1000 éves Magyarország egy nagy hazugság, nem is létezett, Hunyadi Mátyás szerb király volt és még sorolhatnám azokat a hazugságokat amelyeket a mûvi úton (magyar területekbõl) létrehozott és feldagasztott országokban hazudnak történelemtanítás gyanánt?

Amúgy lehet csak korán van, de egypár mondatod nem ártana átfogalmaznod, hogy értelmes magyar mondat kerekedjen belõle (tanárom csak ennyit írt az ilyen mondatokra: se füle, se farka)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Vorpal
Ezt aláirom - ez tényleg hülye kérdés.

És ha már ujraegyesités - 2004 május 1. - ujraegyesült jócskán Magyarország - a többi 11 tenger ami mosta vagy 30 már nemtudom mennyi kell - azt majd jövõre ok?

Én szlovákiában születtem, és arra nem vagyok büszke ahogy magyar magyarral bánik az utóbbi idõben, pártól függetlenül - ugye hülye is tudja, hogy mindkettõ átb*a õket.

Az áttelepülésem során ugy bántak velünk itt, mint a kutyákkal az idegenrendészeteken, ha a szlovákokról kéne nyilatkoznom - életem legkedvesebb emberei a magyarok meg sem közelitik azt a fokú toleranciát és vendégszeretetet amit tõlük kaptam.

remélem nem csak azért nem vagy büszke a saját multadra mert szlovákok - mert akkor tulajdonképpen nem is létezel.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

mrzed001
Hülye kérdés, de mikor fog végre Magyarország is újraegyesülni?
A német újraegyesítés már oly rég megtörtént, a magyar miért nem?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Én szlovák felmenõkkel rendelkezem, de abszolút nem vagyok rá büszke. Sõõt...😞
← ElőzőOldal 2 / 2