33
  • GG
    #33
    bocs a helyesírásért . :S
  • GG
    #32
    Nekem a Spora nagyon nagy csalodás volt. Az első fázis jó lett volna ha nem lötték volna le már a A SONYOK a PSP Storeon található FLOWwal. :( OK túl tettem magamat rajta és élveztem 10 percig amig túl jutottam rajta könnyen.
    Ki mások a őslevesből gondolván átuszok egy másik szigetre. Meglepve tapasztaltam, hogy valami nagy izé "hamm be kaplak" elvet alkalmazza rajtam. Na ez tetszet és meglepet :P Na az jó volt. 2 óra alatt rájöttem, hogy kell használni az kedveskedést (a húsevőmmel :P) ok túl jutottam de már ekkor nagyon untam a játékot. A törnyi részbe bele kezdve el elment a kedvem az egésztől. Megmondom öszintén, hogy olyan hatást kell nekem a játék mint ha nem dolgoztak volna ki rendesen. Ne kérdezéek mit de valami hiányzik.
  • bakagaijin
    #31
    Ez érdekes, a Spore-t kilencvensokra értékelték a főbb újságok. Ott van a Top10-ben eladási statisztikák alapján (a Sims2 és kiegészítői is). Úgyhogy nem igazán értem miért kéne értetlenül pislognia az EA-nak, hacsak nem ezt a cikket olvasva...
  • sylverangel
    #30
    Mi nem volt mostanában igazán kritikai bukás? Mindenről áradoztak a fejlesztők, hogy ilyen, olyan csúcsszuper fizika, grafika interakciók, és nagyot is buktak vele. Mint az említett alone, és fore unleashed (meg ne felejtsük el a too human-t). Próbáltam mindkettőt, és fényévekre voltak amit belénk akartak sulykolni, hogy milyen szuper a cucc.

    Érdekes módon a kisebb játékok voltak kellemes meglepetések az elmúlt időszakban, mint a last guy, a bionic commando rearmed.

    Még a little big planet-ben van egy kis bizadalmam, az még jól is sikerülhet, de a túl hagy hype lehet rossz hatással van a játékra...
  • Hoz_Hun
    #29
    Nekem a bemutató alapján tetszett. :)
  • Balumann
    #28
    :O És ez jól működik?
  • zee21
    #27
    hát nemtom nekem nincs konzolom és eléggé szíven ütött a hír hogy nem jön ki PC-re
    de nyilván nem nyilatkozhatok úgy ahogy ti akik kiprobáltátok
    de összegezve: rém gagyi.....
    a lézerkarddal nem vág hanem üt mint valami furkos bottal.... az erők használata tök irreális... (ha jól láttam villámot vezetett a lézerkardjába meg ilyen finomsagok...)
    botok butak..... (legkisebb problema)
    kamera nézett nem jó
    meg ez az idióta "killing-move" (AT-AT-nal) de ezt mint külső szemlélő mondom.....
  • A1274815
    #26
    "Régebben sima xboxnál is sokan ezt mondták, mégis normális gamecube/ps2 emu már van, xbox emu nincs."

    Na ebben tévedsz, mert vannak. Ha tűrelmes vagy, akkor hétvégén megírom melyek vannak meg nekem. De addig is itt vannak ezek: XBox Emulators

    Valamint mivel csak HW elemhez férhet hozzá egy program közvetlenűl Windows-ban: CPU és Shader Egységek, ezért valamint, ha azt vesszük, hogy egy DX10-es GPU biztosan képes a XBox megjegyzem főleg HLSL-ben írt programjait futtatni, akkor csak a CPU-n kell bajlódni, meg az API-val.

    P.S.: Nem kell anyíra elveteműlt XBox rajongónak sem lenni, csak a procija számít még ma is erősebbnek, mint egy PC-jé, de a többi, már erősen elavult.
  • zola2000
    #25
    Ezzel "csak" az a baj, hogy az x360 is egyedi tervezésű hardver, még ha pcs alkatrészekből indultak is ki, elég sokat változtattak rajta. Régebben sima xboxnál is sokan ezt mondták, mégis normális gamecube/ps2 emu már van, xbox emu nincs.
  • A1274815
    #24
    A GPU-ja pedig már elég pritív, azt se kéne emulálni, csak oda adni neki az API-t, esetleg egy wrapper ami az XBox-os DX hívásokból mundjuk DX10-es hívásokat csínál.
  • A1274815
    #23
    Igazából nem igazi emulációt szeretnék, hanem ha átfordítaná a Xenon gépi kódják x86-osra, természetesen a XBox 360 specifikus Windows dll-ekkel kiagészítve, a Windows meg már úgy is ott van alá, azt nem kell emulálni.
  • zola2000
    #22
    Hááát, az emuláláshoz durván erősebb gép kéne mint az x360, a mai pckhez max a PCSX2 nevű ps2 emulátoron érdemes kipróbálni a force unleashedet. (de akkor inkább wiin, mármint a fénykardozás miatt ez nekem wiire fog kelleni.)
  • Cortex
    #21
    Nagyjából én is egyetértek veled a játékkal kapcsolatban.
    Az meg hogy ki, mit szeret jobbban egér + billentyűzet párost, vagy gamepadot, az sztem szokás kérdése.
  • Balumann
    #20
    Én pont fordítva vagyok így. Illetve van amit tényleg jobb GP-vel irányítani (pl. Assassin's Creed, vagy Lego star wars), de én nem érzem, hogy valamivel hangulatosabb lenne ez miatt. Csakhát az irányítás olyan, hogy arra van kitalálva (kevés gomb, nem kell célozni, stb.).
    De inkább bill-egérhez vagyok szokva, úgyhogy inkább azokat a játékokat szeretem amiket avval lehet irányítani. Jedi Knight 2-3-at nagyon jól lehetett irányítani. Én sokkal jobban szeretek egérrel nézni/célozni, mint egy sticket piszkálgatni, hogy merre mennyen a célkereszt.

    Sokkal jobban szerettem volna, ha komolyabban megcsinálják, jóval összetettebb fénykardozási rendszer (bonyolultabb több gombos), kombók és védekezési kombók rájuk, akkor erőknél ugyan így. Realisztikáról nehéz beszélni egy ilyennél, de a filmeket alapul véve teljesen irreális az egész.
    Én teljesen mást vártam, ez inkább tűnik valami kalandjátéknak, ahol a varázslatokon van a hangsúly, meg az életegységeken.
  • Cortex
    #19
    lehet, hogy PC-n jobb, de én meg PC-n nem tudok jól játszani, ha én PC-n játszok, mindenképpen rákötök egy gamepadot...
    S nem csak az irányítás a probléma benne, vhogy nem jön át a hangulat sem...
  • A1274815
    #18
    Ha nem kell forgatni, akkor elég, ha kell, akkor, ott a görgő is.
  • gyuri12
    #17
    Egérrel a tárgyak mozgatását nem tudom,hogy hogy fogják megoldani,mert a kontrolleren mindkét analógkar kell hozzá,egy egér ehhez kevés lesz.
  • A1274815
    #16
    "Nehézkes irányítás,..."

    Hát konzolon nem is csoda. Lehet hogy itt cseszték el, nem PC-re nem kéne kiadni, hanem konzolra. JK2-öt is megnézném, hogyan lehetne írányítani konzolon, amikor még az F1-F8-ig el mennek a gombok a különböző erőkre.

    Meg amúgy is szerintem a billentyűzet + egér párossal egyetlen kontroller sem vetekedhet.
  • Cortex
    #15
    Én szintén imádom SW-t, de a játék a demo alapján nem vmi nagy durranás. Nehézkes irányítás, s hát a grafika se vmi nagy szám. Az én elvárásaimat nagyon alulmúlta...
  • gyuri12
    #14
    Nem vagyok kritikus,imádom a SW univerzumot,de ez a játék tényleg gyenge.Nem azért húzták le,mert "csak",hanem mert tényleg kevesebb,mint amit elvártak,elvártunk tőle.
  • Balumann
    #13
    Hát nem egészen... Jó voltak nagyobb ellenségek akiknek kicsit több vágás kellett, de nagyrézt elég volt 1.
    Nehezebb fokozaton meg nem kellett sok lövés, hogy meghaljon. Jobban meg kellett gondolni, hogyha 30-an lőnek mindenhonnan akkor egyhelyben állva fojtogass meg lökdöss 1-2-t...
  • DarkEvilPiccolo
    #12
    A kritikusok hülyék. Direkt húzták le, mert túl nagy volt a hyp körülötte és gondolták, hogy nehogy jól érezze már magát Lucas ezért inkább jól lehúzta mindenki. De mit számít a kritikusok véleménye? Semmit. Majd a rajongók eldöntik, hogy milyen lett. Tőlem simán megkapja a 10/10-et. Demo-val nagyon jól elszórakoztam. Mondjuk én alapba SW rajongó vagyok, és asszem hardcore-nak számítok, mert szinte mindent megeszek ami SW, és meg is ettem már minden eddigi SW cuccot ami csak megjelent, meg amihez persze sikerült hozzájutnom, de ettől függetlenül is nagyon jónak találom a FU-et. Ennyi.
  • A1274815
    #11
    "Ezerszer átvágja a fénykardal az ellenséget mire meghal, meg erővel emelget valakit miközben 20-an lövik lézerfegyverekkel..."

    Mintha a JK2-ben és a 3-ban is ez lett volna a helyzet.
  • A1274815
    #10
    Úgy látszik bennem van a hiba, mert a videó alapján nekem tetszik.
  • A1274815
    #9
    Vagy ha egyre kevesebb jőn ki PC-re, akkor indítani kell egy Open Source projektet* XBOX360 JIT-es emulátorra.

    *Azért Open Source, mert akkor nem tehetnek ellene semmit. Különben meg nem vagyok híve.
  • ffxi
    #8
    Nincs mese. Ki kell adni PC-re is :)
  • FlyingV
    #7
    én meg ez alapján a video alapján tutira végigjátszom 1 párszor :P
  • Balumann
    #6
    Hát én nem tudom, én nagyon szeretem a Star Wars-t (filmeket is többször megnéztem, kedvenceim között van), nagyon szerettem a Jedi Knight 2-t (első játékom volt mikor vettük a számítógépet!), Jedi Academy-t, még a Lego star wars 1-2 is tetszett valamennyire.
    Viszont megnéztem az összes videót erről az új részről, és lehet bennem van a hiba, nekem egyáltalán nem tetszik. Ha ilyen a játék, mint amilyen a videóba, akkor csodálkoznék ha nem érné őket negatív kritika. Ezerszer átvágja a fénykardal az ellenséget mire meghal, meg erővel emelget valakit miközben 20-an lövik lézerfegyverekkel...
    Akár kijön PC-re, akár nem, engem már hidegen hagy, ilyen játékmenettel.
  • gyuri12
    #5
    Xboxos demó alapján:Gagyi,SW univerzumba nem annyira beleillő,ronda,unalmas,és nehézkés(nem nehéz,hanem nehézkés).Demó alapján 6,5 pont,meglátjuk a teljeset.

    IGN-nek meg nem szabad hinni,az is ugyanolyan elfogult banda,mint a többi.;)
  • Fbn Lx
    #4
    nekem azért nem tűnik annyira rossznak! :D
    lehet csak elfogult vagyok :p
  • 0ckH4M
    #3
    Szerintem kamu az egész. Ki kell várni egy IGN tesztet, vagy kipróbálni 19.-e után és azután véleményt nyilvánítani. Amúgy a demó egész jól sikerült.
  • JoeJoeJoe
    #2
    egy kis javítás az a "második és harmadik film között játszódó kaland", a 3. és a 4. film között játszodik
  • Praetor
    #1
    Így jártak...