Max Payne: halasztják a magyar premiert

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
közönség kedvében járva magyar szinkronnal..
hát b**ák meg..

ez így van, de te is tudod, hogy nem a minõség számít. a mist sajnos szinte mindenhol megbukott, így nem nagyon mertek kockáztatni. ami hiba volt, hisz más tuti buktákat is behoznak, de õk tudjál.
koschwarz
néha nem értem a forgalmazókat. pl. hogy a The Mist c. flmet miért nem hozták be moziba...csak dvd-n jelent meg, közben az egyik legjobb horror (?), amit az utóbbi 5 évben láttam...ki érti ezt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hmmmm. Erõsítik a torrent tábort??

koschwarz
persze szarakodjanak csak a forgalmazók, aztán mire bejön, már lesz dvdrip meg torrent, loál.

(tudom, tudom, állítólag nem ezen múlik egy film sikere vagy bukása a magyar mozikban, de azért...)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tommyg
nem akarja megvágni a rendezõ csak õ arra számított hogy az mppa pg13-at ad neki, ehelyett r-et kapott

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

edios
Bár nem tudom, hogy a Max Payne fimmel mi a helyzet, de nagyon ritkán van olyan, hogy egy rendezõ akarja megvágni a saját mûvét, és nem a stúdió. 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

tommyg
sztem is simán jó lesz pg13-al is ha eleve annak készítették és a trilereknek is már ilyen dark hangulata van

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ebbe a rendezõnek nem lehet szava. a stúdió pg-13-at akar csinálni (nem tudom, hogy azt akar-e), akkor kénytelenek lesznek tompítani rajta, hog beférjen pg-13-ban. nem a korhatáron fog múlni, hogy jó vagy sem.
tommyg
R besorolást kapott csak a majom rendezõnek ez nem teccik, ezért valszeg széjjel lesz vagdosva

bertino
Tükrökkel együtt nyomatják a Death Race-t... :|
hát sztem a Tükrök sajna csunyán lealázza majd 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HeadHunter86
Ráadásul lehet PG13-as lesz...
NA meg szinkronnal jön, rosszabbnál rosszabb hírek.

a_n_d_r_e_w
Dettó. Halasztanák inkább Stathamet...

One Vision. One Purpose.

ó, hogy rohadjanak meg, pedig terveztük hogy 17.-én megnézzük...