14
-
#14 közönség kedvében járva magyar szinkronnal..
hát b**ák meg.. -
winnie #13 ez így van, de te is tudod, hogy nem a minőség számít. a mist sajnos szinte mindenhol megbukott, így nem nagyon mertek kockáztatni. ami hiba volt, hisz más tuti buktákat is behoznak, de ők tudjál. -
#12 néha nem értem a forgalmazókat. pl. hogy a The Mist c. flmet miért nem hozták be moziba...csak dvd-n jelent meg, közben az egyik legjobb horror (?), amit az utóbbi 5 évben láttam...ki érti ezt. -
god25 #11 Hmmmm. Erősítik a torrent tábort?? -
#10 persze szarakodjanak csak a forgalmazók, aztán mire bejön, már lesz dvdrip meg torrent, loál.
(tudom, tudom, állítólag nem ezen múlik egy film sikere vagy bukása a magyar mozikban, de azért...) -
#9 nem akarja megvágni a rendező csak ő arra számított hogy az mppa pg13-at ad neki, ehelyett r-et kapott -
#8 Bár nem tudom, hogy a Max Payne fimmel mi a helyzet, de nagyon ritkán van olyan, hogy egy rendező akarja megvágni a saját művét, és nem a stúdió. :) -
#7 sztem is simán jó lesz pg13-al is ha eleve annak készítették és a trilereknek is már ilyen dark hangulata van -
winnie #6 ebbe a rendezőnek nem lehet szava. a stúdió pg-13-at akar csinálni (nem tudom, hogy azt akar-e), akkor kénytelenek lesznek tompítani rajta, hog beférjen pg-13-ban. nem a korhatáron fog múlni, hogy jó vagy sem. -
#5 R besorolást kapott csak a majom rendezőnek ez nem teccik, ezért valszeg széjjel lesz vagdosva -
#4 Tükrökkel együtt nyomatják a Death Race-t... :|
hát sztem a Tükrök sajna csunyán lealázza majd :( -
#3 Ráadásul lehet PG13-as lesz...
NA meg szinkronnal jön, rosszabbnál rosszabb hírek. -
#2 Dettó. Halasztanák inkább Stathamet... -
yozsee #1 ó, hogy rohadjanak meg, pedig terveztük hogy 17.-én megnézzük...