14
  • bigfoot
    közönség kedvében járva magyar szinkronnal..
    hát b**ák meg..
  • winnie
    ez így van, de te is tudod, hogy nem a minőség számít. a mist sajnos szinte mindenhol megbukott, így nem nagyon mertek kockáztatni. ami hiba volt, hisz más tuti buktákat is behoznak, de ők tudjál.
  • koschwarz
    néha nem értem a forgalmazókat. pl. hogy a The Mist c. flmet miért nem hozták be moziba...csak dvd-n jelent meg, közben az egyik legjobb horror (?), amit az utóbbi 5 évben láttam...ki érti ezt.
  • god25
    Hmmmm. Erősítik a torrent tábort??
  • koschwarz
    persze szarakodjanak csak a forgalmazók, aztán mire bejön, már lesz dvdrip meg torrent, loál.

(tudom, tudom, állítólag nem ezen múlik egy film sikere vagy bukása a magyar mozikban, de azért...)
  • tommyg
    nem akarja megvágni a rendező csak ő arra számított hogy az mppa pg13-at ad neki, ehelyett r-et kapott
  • edios
    Bár nem tudom, hogy a Max Payne fimmel mi a helyzet, de nagyon ritkán van olyan, hogy egy rendező akarja megvágni a saját művét, és nem a stúdió. :)
  • tommyg
    sztem is simán jó lesz pg13-al is ha eleve annak készítették és a trilereknek is már ilyen dark hangulata van
  • winnie
    ebbe a rendezőnek nem lehet szava. a stúdió pg-13-at akar csinálni (nem tudom, hogy azt akar-e), akkor kénytelenek lesznek tompítani rajta, hog beférjen pg-13-ban. nem a korhatáron fog múlni, hogy jó vagy sem.
  • tommyg
    R besorolást kapott csak a majom rendezőnek ez nem teccik, ezért valszeg széjjel lesz vagdosva
  • bertino
    Tükrökkel együtt nyomatják a Death Race-t... :|
    hát sztem a Tükrök sajna csunyán lealázza majd :(
  • HeadHunter86
    Ráadásul lehet PG13-as lesz...
    NA meg szinkronnal jön, rosszabbnál rosszabb hírek.
  • a_n_d_r_e_w
    Dettó. Halasztanák inkább Stathamet...
  • yozsee
    ó, hogy rohadjanak meg, pedig terveztük hogy 17.-én megnézzük...