Szekeres Viktor

Max Payne: halasztják a magyar premiert

Október 16-a eddig pirosbetűs ünnep lehetett a hazai akciófilm-rajongók számára, hiszen a tervek szerint akkor került volna bemutatásra a Halálfutam, valamint a nálunk az amerikai premier előttre kiírt Max Payne - Egyszemélyes háború.

Az akciófilmes ínségben nem hogy két, de még egy premier is meglehetősen ritka (érdemes utánaszámolni). Úgy tűnik, hogy az Intercom nem akarta bevállalni konkuresnek a Death Race című, némileg hatásvadász címre hallgató Jason Statham-feldolgozásfilmet, mely szinte egész Európában csak ősszel debütál, hiszen Statham sorozatos amerikai bukásai miatt a helyi forgalmazók meglehetősen óvatosak.

A legutóbb a remek Banki melóval előrukkoló színészt azonban a legnagyobb hazai forgalmazó mégsem akarja lebecsülni, s talán ezért is úgy döntöttek, hogy Mark Wahlberg számítógépes játékból készülő adaptációját két héttel később, október 30-án mutatják be idehaza, a közönség kedvében járva, természetesen magyar szinkronnal. A változás hatására a Halálfutam a Tükrök című Kiefer Sutherland-thrillerrel fog konkurálni, míg a Max Payne-film négy európai művészfilmet alázhat porba kommersz vetélytárs nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bigfoot #14
    közönség kedvében járva magyar szinkronnal..
    hát b**ák meg..
  • winnie #13
    ez így van, de te is tudod, hogy nem a minőség számít. a mist sajnos szinte mindenhol megbukott, így nem nagyon mertek kockáztatni. ami hiba volt, hisz más tuti buktákat is behoznak, de ők tudjál.
  • koschwarz #12
    néha nem értem a forgalmazókat. pl. hogy a The Mist c. flmet miért nem hozták be moziba...csak dvd-n jelent meg, közben az egyik legjobb horror (?), amit az utóbbi 5 évben láttam...ki érti ezt.
  • god25 #11
    Hmmmm. Erősítik a torrent tábort??
  • koschwarz #10
    persze szarakodjanak csak a forgalmazók, aztán mire bejön, már lesz dvdrip meg torrent, loál.

    (tudom, tudom, állítólag nem ezen múlik egy film sikere vagy bukása a magyar mozikban, de azért...)
  • tommyg #9
    nem akarja megvágni a rendező csak ő arra számított hogy az mppa pg13-at ad neki, ehelyett r-et kapott
  • edios #8
    Bár nem tudom, hogy a Max Payne fimmel mi a helyzet, de nagyon ritkán van olyan, hogy egy rendező akarja megvágni a saját művét, és nem a stúdió. :)
  • tommyg #7
    sztem is simán jó lesz pg13-al is ha eleve annak készítették és a trilereknek is már ilyen dark hangulata van
  • winnie #6
    ebbe a rendezőnek nem lehet szava. a stúdió pg-13-at akar csinálni (nem tudom, hogy azt akar-e), akkor kénytelenek lesznek tompítani rajta, hog beférjen pg-13-ban. nem a korhatáron fog múlni, hogy jó vagy sem.
  • tommyg #5
    R besorolást kapott csak a majom rendezőnek ez nem teccik, ezért valszeg széjjel lesz vagdosva