31
-
dez #31 Aha, 1-2 üzletben. :P -
dez #30 Anglia azon kevés helyek egyike, ahol kevésbé jól megy a PS3, ki tudja, miért. -
0ckH4M #29 Hehe kiárusítást tart a Microsoft? ^^ -
gyuri12 #28 Bejött ez az árcsökkenés, duplájára nőttek az eladások!
Emellé még a sok exkluzív cím+őszi dömping,szerintem szép kis eladások lesznek itt. -
cateran #27 Azt nem tudom mennyire mennek az eladasok ps3-bol (mindenfele klassz adatokat en is tudok irogatni..:P) de eppenseggel tegnap shoppingolas kozben lattam 1 konzolos boltban (anglia) az alabbi hirdetest: Ps3 80Gb-os gep 210 font (vagy vmi ilyesmi) ha adod az xbox 360-at is melle,130 ha elitet adsz....nem ugy tunik, hogy nagyon menne.....(persze szubkulturambol kiindulva se megy,leven ismeretsegi koromben van 2 xbox360 es nincs ps3....persze ha vmi akkor ez nem mervado,hisz nintendos cuccok sincsenek,handheldbol csak psp,abbol viszont enyemen kivul vagy 5) -
#26 Elit-es jöhetne -
n3whous3 #25 1. a kép valószínűleg egy japó bemutatóról készült
2. Japánban meg egy halom reklámban "fura arcú" (komoly) fehér emberek szoktak lenni. -
n3whous3 #24 ingyér van már lassan a gép -
#23 Nekem megfelel a balról jobbra sorrend Játékra biztos nem maradna idő. -
#22 Nekem is a jobboldali, bár nekem hozhatná azt is ami a kezében van. Valamivel el kell ütni az időt utána is :D :D -
#21 Miért japánban kivel kéne? -
ldavid #20 igaz, japánban ez teljesen logikátlan -
scagnetti #19 Nektek nem tűnt fel, hogy japcsi vagy Ázsiai csajokkal reklámozzák az amerikai konzolt? Érdekes, vagy ez is csak egy reklámfogás a Mikrofos-tól. -
#18 Ja és hogy a cikkhez is hozzászoljak, majd add már kölcsön ha végeztetek! Köszi! -
#17 Na filyúk most vegyetek boxot, ez már a végkiárusítás, csak hivatalosan még nem jelentették be! -
#16 jobboldali jöhet. amit tart a kaezében, az nem kell :) -
#15 De, néhányan igen. Adnék neki borotvát :D -
#14 nagyon izgalmas hírek vannak mostanság... -
#13 Majd ha az xbox 360 premium ára 35 lesz akkor hírezzétek annyiért talán majd veszek is -
knightbali #12 Minek neked 2 xbox? -
#11 Majd tennek en rola ,h igen! :) -
dez #10 Ja, és legalább nem szúr. -
dez #9 Ha odatartaná valamelyik az orrod elé, valószínű nem ezt mondanád... ;) -
Nagy01 #8 A japánok nem borotválják szal fúúj.:D -
Cat #7 Ezt úgy írod, mintha ők találnák ki a híreket, és hasraütéssel születnének :) -
#6 végül is, egyiktől se fogna el a hányinger, jöhet mind a 3 :) -
#5 nah jovan kedves cikkírók, 2 X360 "news" után jöhet valami a többi konzolról is... -.- -
snorbi #4 Nekem nincs konzolom, talán ezért nem értettem sosem, miért ekkora nagy hír, hogy pár dollárral csökkentik az árát. Hisz a játékok azok, amik baromi drágák, nem maga a konzol! -
Derapo #3 európában majdd 200 euro lesz -
#2 Aki akart már vett ilyet.
Kapálóznak, mert a PS3-ból már több eladás megy mindenhol. -
Kenyér001 #1 A középsőt és a jobboldalit kérném :D