Folytatódik az Xbox 360 áresése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, 1-2 üzletben. 😛

Anglia azon kevés helyek egyike, ahol kevésbé jól megy a PS3, ki tudja, miért.

Hehe kiárusítást tart a Microsoft? ^^

Bejött ez az árcsökkenés, duplájára nõttek az eladások!
Emellé még a sok exkluzív cím+õszi dömping,szerintem szép kis eladások lesznek itt.

Azt nem tudom mennyire mennek az eladasok ps3-bol (mindenfele klassz adatokat en is tudok irogatni..😛) de eppenseggel tegnap shoppingolas kozben lattam 1 konzolos boltban (anglia) az alabbi hirdetest: Ps3 80Gb-os gep 210 font (vagy vmi ilyesmi) ha adod az xbox 360-at is melle,130 ha elitet adsz....nem ugy tunik, hogy nagyon menne.....(persze szubkulturambol kiindulva se megy,leven ismeretsegi koromben van 2 xbox360 es nincs ps3....persze ha vmi akkor ez nem mervado,hisz nintendos cuccok sincsenek,handheldbol csak psp,abbol viszont enyemen kivul vagy 5)
Tinman
Elit-es jöhetne <#finom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n3whous3
1. a kép valószínûleg egy japó bemutatóról készült
2. Japánban meg egy halom reklámban "fura arcú" (komoly) fehér emberek szoktak lenni.

púúúúú

n3whous3
ingyér van már lassan a gép

púúúúú

Glutamin
Nekem megfelel a balról jobbra sorrend<#law> Játékra biztos nem maradna idõ.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

narumon
Nekem is a jobboldali, bár nekem hozhatná azt is ami a kezében van. Valamivel el kell ütni az idõt utána is 😄 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Miért japánban kivel kéne?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

igaz, japánban ez teljesen logikátlan
Nektek nem tûnt fel, hogy japcsi vagy Ázsiai csajokkal reklámozzák az amerikai konzolt? Érdekes, vagy ez is csak egy reklámfogás a Mikrofos-tól.
NEXUS6
Ja és hogy a cikkhez is hozzászoljak, majd add már kölcsön ha végeztetek! Köszi!<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Na filyúk most vegyetek boxot, ez már a végkiárusítás, csak hivatalosan még nem jelentették be!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
jobboldali jöhet. amit tart a kaezében, az nem kell 😊

Sanyix
De, néhányan igen. Adnék neki borotvát 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Énvagyokazapád
nagyon izgalmas hírek vannak mostanság...

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

grebber
Majd ha az xbox 360 premium ára 35 lesz akkor hírezzétek annyiért talán majd veszek is <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Minek neked 2 xbox?<#idiota>

Ombika
Majd tennek en rola ,h igen! 😊

Ja, és legalább nem szúr.

Ha odatartaná valamelyik az orrod elé, valószínû nem ezt mondanád... 😉

A japánok nem borotválják szal fúúj.😄

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ezt úgy írod, mintha õk találnák ki a híreket, és hasraütéssel születnének 😊

Sanyix
végül is, egyiktõl se fogna el a hányinger, jöhet mind a 3 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

bertino
nah jovan kedves cikkírók, 2 X360 "news" után jöhet valami a többi konzolról is... -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nekem nincs konzolom, talán ezért nem értettem sosem, miért ekkora nagy hír, hogy pár dollárral csökkentik az árát. Hisz a játékok azok, amik baromi drágák, nem maga a konzol!
európában majdd 200 euro lesz<#mf1><#mf1>

Dzson
Aki akart már vett ilyet.
Kapálóznak, mert a PS3-ból már több eladás megy mindenhol.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

A középsõt és a jobboldalit kérném 😄