13
-
npityusk #13 Tegnap látam a Kis Vukot végigeröszakoltam magamon a megnézését hát no.... -
#12 A három rabló - félelmetes cím tényleg, bezzeg a Lizzi és a Jeti az mennyire gyerekbarát már, de mindegy.
Én héten tervezem a megtekintését a filmnek, mert sok jó kritikát olvastam róla, egy próbát megér.
A hülye történetű sz*r mesés emberek meg így jártak, szép is lehet egy média által befolyásolt csövön keresztül nézni a világot... -
#11 Inkább járnál iskolába... -
#10 És a hülyetörténetű cgi szar mesék? Ja, nézzél kis vukot -
lama king19 #9 nem tom... nekem nem jönnek be az ilyen kézzelrajzolt hülyetörténetű sz@r mesék amelyeket még az 5 éves is unnya már... have a nice day! (a 3 rabló.. ÚRISTEN ennek hallatára sztem menekülnek az emberek... én igen!:D) -
#8 Csak, hogy egy kicsit a témához is hozzászóljak. Ezt a filmet legalább még lehet rajzfilmnek hívni, sokkal inkább megnézek egy rosszabb történetű de rajzol filmet, mint például egy ilyen 3d-ben pompázó CGI sz*rt. Egy rajzfilmben eleve sokkal több érzés van, sokkal inkább meg tud fogni mint egy számítógépes animáció. Szerintem. CSak tudnám a mai gyerekeknek mi a véleményük erről :D -
GodBadka #7 Az első két hozzászóló szerint akkor a János vitéz is szar. Pedig a rajzfilmes adaptációja hihetetlen jó. -
#6 Hát ők már a tipikus agymosott divatfikázó tizenéves hülyegyerekek.
Az egészről csak egy tankcsapda szám jut eszembe:
"téged is átb***tak a reklámmal,
ezzel az amerika lekvárral,
ezzel a műanyag élettel,
ahol annyi ember tévedt el..." -
#5 Látom már neked is kimosták az agyad, grat. -
#4 Tetszik ez az idióta mentalitás, miszerint mai nem Dreamworks, Pixar, Fox az már sz*r, gratulálok, büszkék lehettek magatokra.
Aramir-al viszont egyetértek. -
#3 A pórnép torkán majd a Shrek 4 és társait fogják ledugni, a velejáró mekdónáldszos figurákat meg fel a seggukbe.
Ellenben a fenti rajzfilmről most olvasok előszőr, pedig 2007-es. -
szombi #2 jaja.
ezt a szart is majd jól ledugják a hülye pórnép torkán.
azokat kéne megverni akik ilyenért fizetnek. -
lama king19 #1 már több mint 1 napja van +írva ez a cikk. mivel senki nem írt ide eddig úgy gondoltam már írok vmit :D 1ébként nem láttam a mesét és nem is fogom mert már így ránézésre is sz@r