13
  • npityusk
    Tegnap látam a Kis Vukot végigeröszakoltam magamon a megnézését hát no....
  • Hornymut
    A három rabló - félelmetes cím tényleg, bezzeg a Lizzi és a Jeti az mennyire gyerekbarát már, de mindegy.
    Én héten tervezem a megtekintését a filmnek, mert sok jó kritikát olvastam róla, egy próbát megér.
    A hülye történetű sz*r mesés emberek meg így jártak, szép is lehet egy média által befolyásolt csövön keresztül nézni a világot...
  • HöfEE
    Inkább járnál iskolába...
  • Aramir
    És a hülyetörténetű cgi szar mesék? Ja, nézzél kis vukot
  • lama king19
    nem tom... nekem nem jönnek be az ilyen kézzelrajzolt hülyetörténetű sz@r mesék amelyeket még az 5 éves is unnya már... have a nice day! (a 3 rabló.. ÚRISTEN ennek hallatára sztem menekülnek az emberek... én igen!:D)
  • HöfEE
    Csak, hogy egy kicsit a témához is hozzászóljak. Ezt a filmet legalább még lehet rajzfilmnek hívni, sokkal inkább megnézek egy rosszabb történetű de rajzol filmet, mint például egy ilyen 3d-ben pompázó CGI sz*rt. Egy rajzfilmben eleve sokkal több érzés van, sokkal inkább meg tud fogni mint egy számítógépes animáció. Szerintem. CSak tudnám a mai gyerekeknek mi a véleményük erről :D
  • GodBadka
    Az első két hozzászóló szerint akkor a János vitéz is szar. Pedig a rajzfilmes adaptációja hihetetlen jó.
  • HöfEE
    Hát ők már a tipikus agymosott divatfikázó tizenéves hülyegyerekek.
    Az egészről csak egy tankcsapda szám jut eszembe:
    "téged is átb***tak a reklámmal,
    ezzel az amerika lekvárral,
    ezzel a műanyag élettel,
    ahol annyi ember tévedt el..."
  • Running
    Látom már neked is kimosták az agyad, grat.
  • Hornymut
    Tetszik ez az idióta mentalitás, miszerint mai nem Dreamworks, Pixar, Fox az már sz*r, gratulálok, büszkék lehettek magatokra.
    Aramir-al viszont egyetértek.
  • Aramir
    A pórnép torkán majd a Shrek 4 és társait fogják ledugni, a velejáró mekdónáldszos figurákat meg fel a seggukbe.
    Ellenben a fenti rajzfilmről most olvasok előszőr, pedig 2007-es.
  • szombi
    jaja.

ezt a szart is majd jól ledugják a hülye pórnép torkán.
    azokat kéne megverni akik ilyenért fizetnek.
  • lama king19
    már több mint 1 napja van +írva ez a cikk. mivel senki nem írt ide eddig úgy gondoltam már írok vmit :D 1ébként nem láttam a mesét és nem is fogom mert már így ránézésre is sz@r