471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
-
*hajjak ki csinálok énis ilyen pokémonos logót*
-
Amúgy úgy bírom az ilyen "beleszólunk a természet rendjébe" felfogású embereket. Úgy csinálnak mintha mi emberek másik dimenzióból jöttünk volna ide és nem ugyanannak a természetes folyamatnak a részei lennénk mint bármi más. Éppen ezért bármit amit csinálunk természetesnek nevezhető mert ha az ember nem erre lenne hivatott akkor a természet nem hagyta volna ilyen szintre fejlődni. Persze most jön, hogy egoista vagyok meg felsőbbrendűség érzésem van mint a sok mocskos csúnya tudósnak akik lehetővé tették, hogy a kényelmes kis házikódban az internetnek hála beírogassatok huszadrangú katasztrófa filmeken alapú tudásotokkal megtöltött hozzászólásaitokat. -
valaki összefoglalná hogy mire jó ez az eszkavátor?
-
Nuki #28 Egyáltalán tudod miről beszélsz? -
Garga Pitic #27 Szerintem meg maradjon. Csak már nem a gyorsítóra vonatkozik, hanem a topicra és pár "érdemi hozzászólóra". -
Mi bajod van ezzel? -
Fbn Lx #25 remélem a "terroristák" széstszabotálják az agyukat, mielőtt beindíthatnák ezt a szégyen fost.
hülye köcsögök.
sry. -
De azért a címet tényleg javítsátok már ki. -
Borg #23 Pár kép
-
xD -
Borg #21 Csak az izzadtságszagú hozzászólásaidat nem támogatom.
Az ökörségek bekiabálására ott a lelátó. -
Látom támogatod ezt a sar programot. Gratula:D -
Borg #19 Szerintem nézz inkább focimeccset. -
Csak ez, úgymond: mesterségesen előállított lesz -
Az ilyen ütközések a természetben is előfordulnak. -
remélem a chio chips is támogatja a produkciót))) -
A faszééé (sry) kell belenyúlni a természet rendjébe... remélem ott pusztulnak el, csernobil 2.
Valahogy megén akadályozni a müködtetését. Majd toborzok:D -
-
Borg #13 Nyilván, kiválogatja őket, és csak őket szippantja majd be. -
Rohadjanak meg a Föld összes tudósai, remélem beszippantja őket:D -
Nuki #11 Aki olvasta Dan Brown: Angyalok és Démonok c. könyvét, az mind várja, hogy működjön :) -
Sztem nenagyon várjátok, mert ha találnak valamit úgyis eltitkolják... -
Az egész világot elpusztítja, ez teljesen egyértelmű. -
Coco #8 hálistennek.. holnap még nem akarok megdögleni -
Eheheheh. Elírta észre se vettem. LOL -
Garga Pitic #6 Elég vicces a cím.
Én a magamét sose ütköztetném máséval :) -
n3whous3 #5 Miniatűr fekete lyuk nem fogja, de ha a strangletekkel kapcsolatban annak a pár "őrölt" tudósnak igaza lesz és elpusztítja (átalakítja) az anyagot ez a részecske és létrejön, akkor kezdhetünk aggódni. -
Hát igazán bekapcsolhatnák már holnap mert rohadtul nincs kedvem suliba menni. -
10, bocsi, félreírtam
szerda -
Coco #2 szept 8 v 10? -
A kérdés adott: szerintetek mit fog elhozni számunkra az LHC?
Sokan az mondják, hogy egy miniatűr fekete lyuk be fogja szippantani az egész bolygót, vannak akik szerint egy szép nagy bumm lesz, és hallottam már olyat is, aki szerint megáll az idő :D
Az ellentábor szerint csodás felfedezések, tucatnyi új technológia, új anyagok feltűnése várható.
A gépet 2008. Szeptember 08-án, 10:30-kor fogják beüzemelni (gondolom ez GMT-ben értendő időpont)
Aki nem tudná miről van szó:
LHC Cikk az SG-n
mégegy cikk
...és mégegy