471
Világvége, vagy forradalmi felfedezések?
-
ki mondta hogy rossz a radar?? rossz a mikrohullám?? ja,és a puskaport szerinted mennyiből fejlesztették ki az ŐSI kínaiak?? történelem 1-es -
Elmondom, olcsóbb volt mint a négyes metro, és Franciaországban (pontosabban valahol a svájci határ alatt) van.
Az okoskodást meg felejtsük el.. Atomenergiától sem lett jobb ugye? Meg milyen szar dolog a radar.. Sőt, mennyire rossz má' a mikrohullám.. Meg van pár rettenetes találmány: puskapor, tűz, ilyenek.. -
Amúgy ezzel csak az a gond, h sosem fog valóra válni, h ne legyen hadsereg. Hogy miért? A világon elsőszámú kereskedelem: fegyver -és gyógyszerkereskedelem -
-
Egyetértek -
HUmanEmber41st #66 Már azzal is sokat spórolhatna a világ, ha leszerelnék az összes hadsereget.
Természetesen a rendőrség, határőrség maradna, de nekik mégsem kell tank, meg harci repülő...
Szerintem (ha nem repülünk a levegőbe) ez a dolog is a piramis-kutatás sorsára fog jutni. Sok érdekességet megtudnak, de minden csak féligazságokként, részeredményekként fog kiszivárogni. Az igazi tudást, bizonyságot szépen megtartják maguknak, mint eddig is. -
jah,és kiváncsi lennék mennyibe volt ez az egész program amerikának(??),vagy annak az országnak amelyik kifejlesztette,mert szerintem annak az összegnek az egy tizedéből felfedeznék a rák ellenszerét,amivel több millió ember életét menthetnék meg,vagy akár az AIDS ellenszerét is felfedeznék....nem akarok prédikálni,meg ilyenek,de lássuk be,nekünk,civil embereknek ebből semmi haszna nem lesz...peace,én azt mondom!! -
tehát ez most olyan lesz,hogy vagy elcseszik,és meghalunk,vagy tök frankó lesz minden,sok új dolgot fognak felfedezni,amiket persze a civil embernek nem fognak megmondani! tehát nekünk mi a fasznak lesz jó ez a cucc? több lesz a bérünk? jobban fogunk élni? szvsz nem... -
F1re #63 akkor szept 10. lessz a teszt ?:D ha igen hany orakkor ? -
itt majd lehet élőben nézni!
ha elmegy az adás, felesleges futni, csak pár másodperced, esetleg perced maradt. bonts egy sört... :D -
Meg ha már 10-e leenne, GMT szerint még akkor is csak 8:12-ő van
-
Borg #60 Mi?
10-én indul. -
t-mínudz 15 perc.. :DDDD -
Fbn Lx #58 amint meglesznek az első kísérletek és még élünk, én nyugodt leszek :D -
Mellékesen ajánlott hozzászokni a létezéséhez, mert bár az első kísérlet jövő héten lesz, de utána hosszú évtizedekig fognak ott szpídezni a nénik/bácsik. -
Nuki #56 :D -
Nuki #55 Sosem lehetsz biztos semmiben. Úgy érzem ez még a 'bevállalható' kockázatok közé tartozik. Ha valami balul sül el, úgyse fogod megtudni, nem fog fájni...(de még ebben sem lehetünk biztosak
)
-
Az első kísérleti atomrobbantáskor is sokan remegtek, hogy az egész légkör láncreakcióba lép a bombával és szépen lángolni fog a bolygó felszíne.
A 'saját életük' meg több 10.000 embert jelent, nem néhány kócos fanatikus találta ki ezt az egészet.
Ha meg mégsem sikerül, akkor azt már úgysem vesszük észre. :) -

korrekt -
Fbn Lx #52 én is fosok tőle.
megnyugtató, hogy a cambridge-i egyetem elméleti fizikusa is fosik tőle... -
HUmanEmber41st #51 Tudós urak már egypárszor tévedtek.
Nem jövök az elcsépelt 60 km/h felett meghalnak az emberek, meg a levegőnél nehezebb tárgyak nem repülhetnek dologgal.
A dolog kétesélyes. Vagy valamit találnak, vagy valamit tönkretesznek. A füstölgő romok között pedig őrülten kiabálják, h a számítások márpedig jók voltak!...
Mennyi minden működik "elméletben", h a gyakorlatban pedig csődöt mondjon.
Jah, hogy valamit nem vettünk figyelembe, nem számoltunk vele?
Hát ismerik az anyagot kedves tudós bácsik? vagy csak mondjuk úgy sokat tudnak róla, de nem eleget? ( és most szeretnék azt a kis pluszt megszerezni). A sok tudás nem egyenlő a mindentudással. Lehet egy látszólag jelentéktelen dologból is hatalmas probléma, amit (hiányos tudás miatt) nem lehet előre látni. Igen, ez az izgalmas, ez viszi előre az úgynevezett fejlődést. Ha biztos lennék benne, h csak a saját életükkel játszanak, rajta.
De ebben nem vagyok biztos. -
Megnézném, hogy hány napig bírnád ki :D Legalább szeretsz szabad ég alatt télen nyáron táborozni, vagy csak gép előtt fotelból tűnik jó bulinak ez a természetközeliség? -
Másrészt a természetben élés nem azt jelenti, hogy a civilizációs adományokról (komfortos rózsaszínű plüss WC ülőke)lekéne mondani.
Kétségtelen hogy egyensúlyban lenni nehéz.
Birkát őrizni laptoppal, rometotalwarozni míg legelnek a barik)))) -
Részecskekutatásra. Olyan részecskéket fedezhetnek fel vele, amiket eddig nem ismernek, magyarázatot kaphatnak a különböző erőhatásokra, egyesíthetik a fizikai elméleteket, ésatöbbi ésatöbbi. -
Egyrészt a természetben élés nem azt jelenti, hogy a paneltelp szélére költözöl.
Másrészt tehát neked mégiscsak fontosabb az, hogy mit gondolnak rólad, mintsem hogy harmóniában élj a világgal.
Ezek szerint annyira azért mégsem akarod ezt a dolgot. -
Ha ez megnyugtat én ígyis lenézlek XDD -
See you in India XDDD -
Fbn Lx #44 ja. igen könnyű ezzel jönni =)
csak sajnos nem olyan egyszerű, hogy fogom magam és visszafejlődök 2000 évet, és azt kelljen néznem, hogy körülöttem a betondzsungel, ahol egyrészt mindenki lenézne, másrészt pedig nem annyira szabad mára természet, és a világrend, hogy az ilyen életmód beváljon.
szívesen bevállalnám, ha az egész civilizáció lemondana ezekről a dolgokról.
de egymagam, vagy egy csoport tagjaként nem akarok lenézett senki lenni. -
Hajrá, ha tényleg akarod, akkor bármikor megtehetnéd. -
Nuki #42 Akkor azt mondd meg nekem mit keresel itt a fórumon. Menny el Amerikába az Amish-okhoz, frankón így élnek: se áram, se technológia, egymásnak építik a csűrt meg kapálnak. -
Fbn Lx #41 én szívesen gyűjtögetnék, és készítenék házat "tehéntrágyából".
jobb lenne a természethez közel élni, mint ebben a fos elektronikus kommunikációs korban, de tényleg. -
Nuki #40 Én azt szoktam mondani hogy "Mórickát olvasnak a pad alatt" de ez is jó :) -
Meglátjuk -
Menj szépen vissza a fára... van ott még "bánán-e". -
Ja vannak a sötétek, akik kémián és fizika órán a pöcsükkel játszottak, meg van a másik csoport, aki szeretne már egy nagy lépést tenni.
Nagyon jól elsülhet a dolog, az emberiség fejlődésének egy új irányt adhat. -
Borg #36 Szerintem ne próbálj úgy tenni, mintha értelmeset szóltál volna hozzá. -
Na a sok inkvizítor már megint kezdi a világvége szarságot.
Ha az ilyeneken múlna, még mindig gyűjtögetnénk és tehéntrágyából készítenénk a házainkat.
Az LHC egy remek lehetőség lehet arra, hogy sokkal mélyebbre ássunk a részecskekutatás területén, mint eddig bármikor.
Osztom azt a nézetet, hogy 2 proton nagy sebességű ütközésekor keletkezhetnek eddig nem ismert részecskék, sőt akár egy kisebb kár is keletkezhet a gyorsítóban, de ennyi és nem több.
Ez egy első lépés lehet egy olyan jövőbeni hajtómű felé, amely végre képes lesz minket elvinni távoli galaxisokba. Ezért is nagyon fontos ez a kutatás!
Kockázat nélkül nincs szerencse! "Turn that bitch on!"
Igazából a Big-bang is egy részecskegyorsító bekapcsolása volt... anno egy fejlett civilizáció bekapcsolta a szerkezetet és hát... ez lett a vége.
-
nem tehettek semmit, mind meghalunk!
-
Mindenki menjen fosztogatni xD Még 3 nap van az életetekből:D
Komolyra fordítva: akkor is ellenzem. és még sokan vagyunk akik így tesznek.
sajnos két erős tábor van -
De gyorsan mert 10-én vége a világnak xDDD