Egy új égitest fejtheti meg a Halley-üstökös rejtélyét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyaSGem
Elég ha a Gemet látod, majd küldök róla fotót, ha nagyon vágyol reá.
Amúgy is szüreti szezon van, tetszeni fog...
<#action><#gunyos1>

Inkább fogalmazásban gyenge...

Egy újonnan felfedezett égitest az nem új égitest, pongyola a megfogalmazás, azért kötözködtem...

Az már lehetetlen, hogy a csillagközi ûrben száguldozva messze-messze egy távoli galaxisban találkozott egy erõs gravitációs mezõvel, ami módosította a pályáját és a nap felé terelte? Lehet, hogy a pályamódosítást végzõ bolygó vagy gravitációs mezõ nem is a naprendszer része! Lehet, hogy van még olyan kisbolygó, aszteroida amit nem láttunk még és olyannyira ritkán jön a naprendszer közelébe, hogy mi még nem találkoztunk vele...
Ha igen, összedobjuk a zsetont és megszerezzük az ásatási koncessziót ... és mindenkitõl bekaszáljuk a JEGY árát. 😄

nyaSGemet mégse láthatok...

Kara kánként folytatom tanításom.

Sztem ha vesznek egy bazi nagy kukkert és jobban meglesik...tuti az lesz ráirva hogy "Made is China" <#crazya>

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

""Az egyik legérdekesebb kérdés, hogy honnan származik""

Természetesen a terroristáktól, csak most a hivatalos szervek terelnek, nehogy PÁNIK LEGYEN <#eplus2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Te Isten vágy báttya <#worship>
Mikor húzzák a koronát arra az "überokosbuksidra"?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nyaSGem
Fallos Epikurosz,

Mért látsz te mindenben Nibirut?

Nibiru - hun vagy?

n3whous3
A keletkezése pedig ha pár száz millió éves, akkor ugyancsak újnak számít, galaktikus méretekhez és idõhöz viszonyítva.

púúúúú

n3whous3
Új objektum = idén fedezték fel.

Nem csoda, hogy a szövegértésben alulteljesít a magyar nép -.-

púúúúú

NEXUS6
Ez nem az Átjáró véletlenül?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ahogy olvastam a cikket, aszittem hogy olyan objektumot találtak - végre - amely egy másik csillagrendszerbõl idetévedt, de utána jött a kiábrándulás...

Galaktikus szempontból biza nagyonis új.

Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.

Ha több százmillió év óta változatlan a pályája, akkor nem is annyira új az az égitest...