16
  • nyaSGem
    Elég ha a Gemet látod, majd küldök róla fotót, ha nagyon vágyol reá.
    Amúgy is szüreti szezon van, tetszeni fog...

• robertone
    Inkább fogalmazásban gyenge...

Egy újonnan felfedezett égitest az nem új égitest, pongyola a megfogalmazás, azért kötözködtem...
  • Piel
    Az már lehetetlen, hogy a csillagközi űrben száguldozva messze-messze egy távoli galaxisban találkozott egy erős gravitációs mezővel, ami módosította a pályáját és a nap felé terelte? Lehet, hogy a pályamódosítást végző bolygó vagy gravitációs mező nem is a naprendszer része! Lehet, hogy van még olyan kisbolygó, aszteroida amit nem láttunk még és olyannyira ritkán jön a naprendszer közelébe, hogy mi még nem találkoztunk vele...
  • Inquisitor
    Ha igen, összedobjuk a zsetont és megszerezzük az ásatási koncessziót ... és mindenkitől bekaszáljuk a JEGY árát. :D
  • Epikurosz
    nyaSGemet mégse láthatok...
  • loky
    Sztem ha vesznek egy bazi nagy kukkert és jobban meglesik...tuti az lesz ráirva hogy "Made is China"
  • who am I 7
    ""Az egyik legérdekesebb kérdés, hogy honnan származik""

Természetesen a terroristáktól, csak most a hivatalos szervek terelnek, nehogy PÁNIK LEGYEN
  • who am I 7
    Te Isten vágy báttya
    Mikor húzzák a koronát arra az "überokosbuksidra"?
  • nyaSGem
    Fallos Epikurosz,

Mért látsz te mindenben Nibirut?
  • Epikurosz
    Nibiru - hun vagy?
  • n3whous3
    A keletkezése pedig ha pár száz millió éves, akkor ugyancsak újnak számít, galaktikus méretekhez és időhöz viszonyítva.
  • n3whous3
    Új objektum = idén fedezték fel.

Nem csoda, hogy a szövegértésben alulteljesít a magyar nép -.-
  • NEXUS6
    Ez nem az Átjáró véletlenül?;)
  • Epikurosz
    Ahogy olvastam a cikket, aszittem hogy olyan objektumot találtak - végre - amely egy másik csillagrendszerből idetévedt, de utána jött a kiábrándulás...
  • kicsibicska
    Galaktikus szempontból biza nagyonis új.
  • robertone
    Ha több százmillió év óta változatlan a pályája, akkor nem is annyira új az az égitest...